[Uppdatering: Här är en lösning] Pixel 6-ägare kan inte få “Rocket League Sideswipe” att fungera på sin telefon

0
122
Josh Hendrickson

< p>Efter en lång väntan är Rocket League Sideswipe nu tillgängligt på Android och iOS. Men om du äger en Pixel 6 eller Pixel 6 Pro kan du behöva doppa in i din själ och hitta lite mer tålamod. Vi upptäckte att Rocket League Sideswipe inte fungerar korrekt på Pixel 6-enheter, och dess utvecklare har ännu inte erkänt problemet.

Uppdatering, 30/11/21 17:30 Östra:Som rapporterats av 9to5Google säger Psyonix nu att det optimerar Rocket League Sideswipe för att fungera på Pixel 6. För närvarande kan Pixel 6-ägare använda denna enkla lösning för att få sitt spel att fungera—in ​​i Rocket League Sideswipe Spelinställningar, gå till Grafik och ändra dina kvalitetsinställningar till “Låg.”

Du kan se ett exempel på hur dina inställningar ska se ut nedan. Det är en ganska rolig lösning, men i våra korta tester fungerar det … så länge som spelet inte kraschar innan du kommer till dess inställningar.

Här på Review Geek letar vi alltid efter en bra distraktion för att hålla oss borta från jobbet. Rocket League Sideswipe verkade vara det perfekta sättet att skjuta upp, men vi upptäckte att spelet ständigt kraschar på Pixel 6 och Pixel 6 Pro-telefoner.

Så här ska dina inställningar se ut för Pixel 6-lösningen. Josh Hendrickson

En översiktlig Twitter-sökning visar att vi inte är ensamma—Rocket League Sideswipe slutar sällan att ladda på Pixel 6-enheter. Och även om den kommer förbi titelskärmen kraschar den innan du verkligen kan börja spela.

Om den här historien känns bekant beror det på att massor av apputvecklare (som DJI) har problem med Pixel 6. Telefonens anpassade Tensor-processor kan vara skyldig, eftersom den är unik för Pixel 6 och har en något oortodox design.

Psyonix Studios säger nu att dess arbetar på en fix för det här problemet, och under tiden föreslår det att Pixel 6-ägare helt enkelt sänker sin Rocket League Sideswipe-grafik som en lösning. Du kan göra detta genom att gå in i spelinställningarna, trycka på Grafik och ställa in förinställningar för kvalitet till “Låg.” (Dina inställningar bör se ut som bilden ovan.