[Update: hier is een oplossing] Pixel 6-bezitters kunnen 'Rocket League Sideswipe' niet op hun telefoon laten werken

0
166
Josh Hendrickson

< p>Na lang wachten is Rocket League Sideswipe nu beschikbaar op Android en iOS. Maar als je een Pixel 6 of Pixel 6 Pro bezit, moet je misschien in je ziel duiken en wat meer geduld vinden. We hebben ontdekt dat Rocket League Sideswipe niet goed werkt op Pixel 6-apparaten en de ontwikkelaar heeft het probleem nog niet erkend.

Update, 30/11/21 17:30 uur Pasen:Zoals gemeld door 9to5Google, zegt Psyonix nu dat het Rocket League Sideswipe optimaliseert om op Pixel 6 te werken. Voorlopig kunnen Pixel 6-bezitters deze eenvoudige oplossing gebruiken om hun spel werkend te krijgen'ga naar de Rocket League Sideswipe Game Settings, ga naar Graphics, en verander je Quality Presets naar “Low.”

Hieronder ziet u een voorbeeld van hoe uw instellingen eruit zouden moeten zien. Het is een beetje een grappige oplossing, maar in onze korte tests werkt het … zolang het spel niet crasht voordat je bij de instellingen bent.

Hier bij Review Geek zijn we altijd op zoek naar een goede afleiding om ons weg te houden van het werk. Rocket League Sideswipe leek de perfecte manier om dingen uit te stellen, maar we ontdekten dat de game constant crasht op Pixel 6- en Pixel 6 Pro-handsets.

Dit is hoe uw instellingen eruit zouden moeten zien voor de Pixel 6-oplossing. Josh Hendrickson

Een vluchtige zoekopdracht op Twitter laat zien dat we niet de enige zijn dat Rocket League Sideswipe zelden wordt geladen op Pixel 6-apparaten. En zelfs als het voorbij het titelscherm komt, crasht het voordat je echt kunt beginnen met spelen.

Als dit verhaal bekend voorkomt, komt dat omdat een heleboel app-ontwikkelaars (zoals DJI) problemen met de Pixel 6. De aangepaste Tensor-processor van de telefoon zou de schuldige kunnen zijn, omdat deze uniek is voor de Pixel 6 en een ietwat onorthodox ontwerp heeft.

Psyonix Studios zegt nu dat zijn werkt aan een oplossing voor dit probleem, en in de tussentijd suggereert het dat Pixel 6-bezitters hun Rocket League Sideswipe-graphics eenvoudigweg verlagen als een tijdelijke oplossing. U kunt dit doen door de Spelinstellingen in te voeren, op Grafisch te tikken en Kwaliteitsvoorinstellingen in te stellen op “Laag.” (Uw instellingen zouden eruit moeten zien als de bovenstaande afbeelding.