Misstänkt styrelseproffs: ”Jag gick över gränsen”

0
158

Styrelseproffset Sverker Littorin är en av de som greps i mitten av november misstänkta för grovt insiderbrott. Det berättar han för Realtid. Sverker Littorin säger att han i april genomgick en cancerbehandling och mådde dåligt psykiskt. Varningsklockorna ringde därför inte när han talade med en 34-åring som också misstänks för brott. – Under en extremt pressad livssituation gick jag över gränsen för vad jag borde ha sagt till en ung man, säger Sverker Littorin till Realtid. Samtalet rörde enligt Sverker Littorin investeringar i privata bolag han hjälpte med emissioner. Sverker Littorin säger att han saknar motiv till det han oavsiktigt sade och att han inte gjort någon ekonomisk vinning. Sverker Littorin släpptes ur häktet i fredags, skriver Realtid. Ekobrottsmyndighetens misstankar kvarstår.