Microsoft vergrendelt Xbox Cloud Gaming “Clarity Boost” naar Edge

0
50
Microsoft

Microsoft heeft een nieuwe functie aangekondigd met de naam Clarity Boost voor Xbox Cloud Gaming. Hoewel nieuwe functies nooit slecht zijn, is deze exclusief voor Microsoft Edge, wat betekent dat het bedrijf andere browsers blokkeert voor een betere Xbox Cloud Gaming-ervaring.

“Xbox Cloud Gaming is een samenwerking aangegaan met Microsoft Edge om een ​​verbeterde ervaring te creëren met optimalisaties die nu exclusief beschikbaar zijn in de Microsoft Edge-browser, voor een optimale look en feel tijdens het spelen van Xbox-games vanuit de cloud,” Milena Gonzalez, programmamanager bij Xbox, schreef in een blogpost.

Microsoft zegt dat Clarity Boost “gebruikt een reeks schaalverbeteringen aan de clientzijde om de visuele kwaliteit van de videostream te verbeteren.& #8221;

In wezen zullen games er beter uitzien met de functie, maar u moet Edge als uw browser gebruiken om van de voordelen te profiteren. Je kunt een verschil zien in de afbeelding hierboven, maar het lijkt niet iets waardoor we opraken en van browser wisselen.

GERELATEERDMicrosoft noemt Firefox-browseroplossing 'onjuist', blokkeert deze

Dit is weer een poging van Microsoft om Chrome, Opera, Firefox en andere externe browsergebruikers te overtuigen om over te stappen naar Edge, dat vooraf op Windows is geïnstalleerd. Het vergrendelen van een nieuwe functie in zijn eigen browser is niet goed voor Microsoft, omdat het concurrentiebeperkende argumenten tegen het bedrijf kan opleveren.

Als je de functie toch zelf wilt uitproberen en kijk of het verschil de moeite waard is om van browser te wisselen, je kunt Edge Canary downloaden en het nu meteen uitproberen. Als je echter niet wilt rotzooien met de mogelijke bugs die bij de Canary Edge-build horen, zegt Microsoft dat Clarity Boost volgend jaar voor alle Edge-gebruikers zal worden uitgerold. >

GERELATEERD: Hoe Microsoft Edge te updaten

LEES VOLGENDE

  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals
  • › Cybermaandag 2021: beste pc-deals
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen