JNUEE 2021: Første grenseliste utgitt for opptak til UG, PG-kurs

0
134

JNU-opptak 2021; Sjekk første avskjæringsliste på jnuee.jnu.ac.in. (Representativt bilde)

Jawaharlal Nehru University (JNU) har gitt ut den første avskjæringslisten for opptak til ulike undergraduate (UG) og postgraduate (PG) programmer. Kandidater som har søkt om opptak til MA, MSc, MCA, BA, integrert MSc, MTech, PG Diploma kan sjekke avskjæringslisten på jnuee.jnu.ac.in.

JNU har gitt ut cut-offs separat for uforbeholdne og reserverte kategorikandidater. Opptak til alle programmer som tilbys av JNU, bortsett fra PhD-programmer, tilbys studenter som kvalifiserer i JNUEE og oppfyller de nødvendige grenseverdiene.

Les |NTA JNUEE 2021-resultatet utgitt for PG-kurs, her er hvordan du sjekker < p>Trinn for å sjekke JNUEE første avskjæringsliste 2021

Trinn 1: Besøk jnuee.jnu.ac.in

Trinn 2: Klikk på & #8216;JNUEE-2021 Liste 1 Cut-off Scores’ lenke

Trinn 3: Velg programmet ditt og last ned PDF-filen

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Ingen viva voce-eksamen avholdes for opptak til noe program bortsett fra PhD. Kandidatene tas opp på meritter, på grunnlag av deres prestasjoner i den datamaskinbaserte testen (CBT) og deprivasjonspoengene som legges til poengsummen deres i samsvar med den godkjente opptakspolicyen.

Utstasjonskandidatene som er tatt opp til studieprogrammet til universitetet vil bli vurdert for vandrerhjemsovernatting i henhold til universitetets regler med forbehold om tilgjengelighet av herberge. Innvilgelse av opptak ved universitetet vil ikke sikre automatisk tildeling av vandrerhjem, og at det samme vil bli tilbudt med forbehold om tilgjengelighet.

📣 Indian Express er nå på Telegram . Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste utdanningsnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd