Je kunt nu 3 maanden gratis Spotify Premium krijgen

0
396
charnsitr/Shutterstock.com

Iedereen houdt van een freebie. Op dit moment biedt Spotify een goede, aangezien nieuwe leden drie maanden gratis Spotify Premium kunnen krijgen. Normaal gesproken zou Premium worden verkocht voor $ 9,99, dus drie maanden gratis krijgen is een geweldige deal.

In een blogpost kondigde Spotify de deal aan voor nieuwe abonnees. Het bedrijf zei: “Hier is het overzicht: van 29 november tot en met 31 december 2021 kunnen in aanmerking komende Spotify Free- en nieuwe Spotify-luisteraars zich voor drie maanden gratis aanmelden voor ons Individual Premium-abonnement.” 8221;

GERELATEERDSpotify Free versus Premium: is het de moeite waard om te upgraden?

Dat betekent dat zelfs als je een bestaand Spotify Free-account hebt, je drie maanden lang kunt overschakelen naar Premium zonder een cent uit te geven. Natuurlijk moet je je account annuleren voordat de gratis proefperiode afloopt, anders betaal je daarna het normale tarief van $ 9,99 per maand. Aan de andere kant zou je kunnen besluiten dat je niet kunt leven zonder offline luisteren, het ontbreken van advertenties en de hele on-demand muziekbibliotheek en deze wilt behouden.

Als je een voormalig Spotify Premium-lid bent, heeft het bedrijf ook een speciale aanbieding die is ontworpen om je terug te brengen. U kunt zich aanmelden voor drie maanden Premium voor $ 9,99. Dat is in wezen betalen voor een maand en twee gratis krijgen. Hoewel het niet zo goed is als drie maanden gratis, is het nog steeds een solide deal.

Natuurlijk kun je altijd een nieuw e-mailadres en Spotify-account maken als je dat wilt profiteer van de freebie, maar je hebt niet al je afspeellijsten en opgeslagen muziek van je bestaande account.

GERELATEERD: Hoe maak je een Microsoft account

LEES VOLGENDE

  • › Cybermaandag 2021: beste pc-deals
  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
  • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals