Je hebt nog één dag om de Nest Hub met 50% korting te krijgen

0
61
Google

Als je een van de vele Black Friday- en Cyber ​​Monday-deals van het weekend hebt gemist, maar toch een Google Nest Hub wilt, hebben we goed nieuws. Het lijkt erop dat Google zijn 50% kortingsactie nog steeds doorzet tot eind vandaag, 30 november.

Veel Android-gebruikers zien de deal ook op hun telefoons, met de Google Assistent die reclame maakt voor Google's 50% korting op de uitverkoop, waarmee de Nest Hub voor slechts $ 49,99 wordt geleverd. Wanneer je de Google Assistent start op bepaalde Android-telefoons, verschijnt er bovenaan een pop-up die de deal laat zien. En hoewel dit technisch gezien een ongewenste advertentie is, biedt het gebruikers wel een mooie korting.

Voor beter of slechter, dit is niet de eerste keer dat we Google de Assistent zien gebruiken om te pushen advertenties en aanbiedingen voor gebruikers. Zo kregen we eerder dit jaar een Google Home Mini voor slechts $ 10.

Google

De deal is ook niet beperkt tot degenen die het op de Google Assistent zien, aangezien het direct beschikbaar is voor $ 49 in de Google Store. Je hebt echter waarschijnlijk minder dan een dag om te beslissen of je er een wilt kopen, aangezien de originele Black Friday "limited-time sale" eindigt vanavond om middernacht.

Dit is de nieuwste 2e generatie Nest Hub van Google die regelmatig te koop is voor $ 100, waardoor dit een behoorlijk stevige korting is voor mensen die er een willen toevoegen aan hun huis. Wacht dus niet langer en pak de jouwe via de onderstaande link.

Google Nest Hub (2e generatie)

Koop de 2e generatie Nest Hub met 50% korting voordat deze epische Black Friday-deal afloopt.

Nu winkelen