Hur man streamar varje “Matrix”-film

0
55
ex_artist/Shutterstock.com figur>

När publiken gör sig redo att återvända till The Matrix-världen är det den perfekta tiden att återbesöka Wachowskis’ banbrytande sci-fi-vision, som fortfarande är enormt inflytelserik. Så här streamar du alla filmer i The Matrix-serien.

Innehållsförteckning

p>The Matrix
The Matrix Reloaded
The Matrix Revolutions
The Animatrix

RELATERAT: De bästa actionfilmerna på Netflix 2021

The Matrix

Spela upp video

Syskonen Lana och Lilly Wachowski drar nytta av influenser från serietidningar, cyberpunk, kampsportsfilmer, anime och mer för att skapa denna landmärke actionfilm. Keanu Reeves spelar Neo, en till synes vanlig kontorsarbetare som upptäcker att han lever i en datorsimulering och faktiskt är mänsklighetens utvalda räddare. Frihetskämparna Morpheus (Laurence Fishburne) och Trinity (Carrie-Anne Moss) visar Neo universums sanna natur och hjälper honom ta ner det olycksbådande datorprogrammet som kallas Agent Smith (Hugo Weaving).

The Matrix. streamar på HBO Max (+9,99 USD per månad) och Hulu (+6,99 USD per månad).

Se på HBO Max Se på Hulu

The Matrix Reloaded< /h2>

Spela upp video

Den andra delen i den ursprungliga Matrix-trilogin tar tillbaka Neo, Morpheus och Trinity, som nu är fria från maskinerna’ kontroll och dedikerad till att befria resten av mänskligheten. När dödliga robotar närmar sig de befriade människorna’ fäste, Neo och Trinity återvänder till matrisen för att söka sanningen om dess ursprung och funktioner. Samtidigt blir agent Smith skurk och flyr in i den verkliga världen.

The Matrix Reloaded streamas på HBO Max (+9,99 USD per månad) och Hulu (+6,99 USD per månad).

Se på HBO Max Watch on Hulu

RELATERAT: De bästa sci-fi-filmerna på Amazon Prime Video 2021

The Matrix Revolutions

Spela upp video

Den ursprungliga Matrix-trilogin avslutas med en sista uppgörelse mellan Neo och Agent Smith för både Matrix och den verkliga världens öde. Neo, Trinity, Morpheus och deras allierade kämpar för att bevara liv för både människor och maskiner, och försöker skapa en stabil balans. De måste kämpa i både verkligheten och simuleringen för att stoppa agent Smith från att förstöra allt.

Annons

The Matrix Revolutions streamas på HBO Max (+9,99 USD per månad) och Hulu (+6,99 USD per månad) .

Se på HBO Max Se på Hulu

The Animatrix

Spela upp video

Släppt mellan den andra och tredje Matrix-filmen, den här animerad antologifilm innehåller korta berättelser som utspelar sig i The Matrix-världen. Familjen Wachowskis rekryterade mästare från animationsvärlden, inklusive många skapare av den japanska anime som inspirerade dem. Neo och Trinity gör korta framträdanden, men The Animatrix är mest fokuserad på nya karaktärer som måste navigera i datorsimuleringens värld.

Animatrix streamas på HBO Max ($9,99+ per månad).

Titta på HBO Max De bästa Streaming Apparater för 2021 Bästa Streaming Device Övergripande Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

29,99 USD
49,99 $ Spara 40 %

Bästa Budget Streaming Device Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 17,99
29,99 $ Spara 40 %

Bästa Roku-strömningsenheten Roku Ultra (2020) Amazon

$ 85,39
99,99 $ Spara 15 %

Bästa Fire TV-enhet Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 24,99
49,99 $ Spara 50 %

Bästa Google TV-enhet Chromecast med Google TV (2020) Handla nu Bästa Android TV-enhet NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199,99
& nbsp;

Bästa Apple TV-enhet Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169,98
$ 179,00 Spara 5%

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Cyber ​​Monday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › 5 webbplatser varje Linux-användare bör bokmärka
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Datormappen är 40: Hur Xerox Star skapade skrivbordet
  • › Så här får du Chrome att använda mindre RAM
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden