Horoskop idag, 29 november 2021: Vågen, Väduren, Fiskarna och andra tecken – kolla astrologiska förutsägelser

0
111

Horoskop idag: Oxen, Vågen, Kräftan och andra tecken – kontrollera astrologiska förutsägelser.

VÄDUR (21 mars – 20 april)

Ett behagligt månmönster gynnar alla äventyrliga saker, så du kan pressa dig själv till gränsen, men du bör gör det på ett så avslappnat sätt som möjligt! Se till att du är helt medveten om dina rättigheter i alla avseenden.

ÖXEN (21 april – 21 maj)

stark>

Livet kan vara lite dyrt, men det är osannolikt att det finns något du inte kan hantera. Det är också ett lämpligt tillfälle för att arrangera sociala utflykter, särskilt till världens avlägsna hörn. Men kanske är det en fantasifärd som fångar dig.

GEMINI (22 maj – 21 juni)

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

En nyfiken och livlig period för med sig få direkta planetariska anpassningar, men många som gör deras närvaro märkbar i diskreta, subtila vägar. När det händer kommer det att finnas otaliga sätt för dig att undvika rutinmässiga åtaganden och söka nya intressen.

CANCER (22 juni – 23 juli)

Du bör avsätta lite extra tid för hälsofrågor och besluta dig för att förbättra ditt fysiska välbefinnande. Även om det finns indikationer på att du kommer att ha mycket på tallriken idag, gör du en poäng i att överväga din kost och träning på nytt.

LEO (24 juli – 23 augusti)

Du kanske kämpar för att hindra privata angelägenheter från att bli offentliga. Du kan också ha svårt att anpassa dig till det normala dagliga livet – och förändrade omständigheter. Vägen ut ur denna fälla är att ändra din attityd till dina plikter och ingjuta allt du gör med personlig kreativ entusiasm. Det kan göras!

VIRGO (24 augusti – 23 september)

Om andra människor tar ledningen, så är detta en utveckling som verkligen bör uppmuntras! Du kommer att öppna upp för nya vyer för framtiden om du följer var de trampar och insuper nya upplevelser. Ett råd, dock – tro inte på allt som andra säger om varandra.

VÅGEN (24 september – 23 oktober)

Det är en användbar dag för korta resor, diskussioner och intervjuer, men det som verkar vara viktigare är din förmåga att känna empati med andra människor. Det vill säga, du bör försöka genuint förstå exakt hur de känner. Då kanske du till och med kan fatta beslut på deras vägnar.

SKORPIOEN (24 oktober – 22 november)

Det&#8217 Det är ingen dålig dag för shopping, och det kan vara ett udda fynd vid horisonten. Men även sådana triviala utvecklingar skulle kunna starta ett lopp av händelser som så småningom leder till helt oväntade resultat. Även ett mindre val kan få episka konsekvenser.

SKYTTEN (23 nov. – 22 dec.)

Bollen är på din plan idag, så du kan mycket väl ha övertaget. Men inse att med varje lycka kommer en plikt mot andra. Det mest användbara du kan göra för dig själv nu är att ändra dina känslomässiga attityder och titta på de krav du har ställt på andra. Du kanske inte alltid har varit rättvis.

STENBOCK (23 december – 20 januari)

Det finns allt att vinna på att spendera lite tid ensam, så må inte dåligt över att vara hemlig eller hålla dina känslor för dig själv. Uttryck dig i alla diskussioner och debatter kraftfullt, men utan att tippa över i aggression.

VATUMANNEN (21 januari – 19 februari)

Partners eller nära följeslagare inbillar sig fortfarande att du kommer att bli verklighetstrogen, men hur fel de har. Det här är en utomordentligt kraftfull vecka för dig att trotsa alla sådana felplacerade förväntningar. Förr eller senare kommer en partner att inse att du hade rätt!

FISCES (20 februari – 20 mars)

Ta kommandot. Som fiskare anses du normalt inte vara en naturlig ledare, men en av dina djupare färdigheter är din förmåga att leda bakifrån! Dina talanger i detta avseende är extremt subtila, och i rätt situation behöver du bara klicka med fingrarna för att andra ska göra vad du vill.

📣 Indian Express är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och håll dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste horoskopnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.