Horoskop i dag, 29. november 2021: Vekten, Væren, Fiskene og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
132

Horoskop i dag: Tyren, Vekten, Kreft og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon.

VÆREN (21. mars – 20. april)

Et behagelig månemønster favoriserer alle eventyrlige saker, så du kan presse deg selv til det ytterste, men du bør gjør det på en mest mulig avslappet måte! På et jordnært notat, sørg for at du er fullstendig klar over dine rettigheter på alle måter.

TYREN (21. april – 21. mai)

sterk>

Livet kan være litt dyrt, men det er neppe noe du ikke kan håndtere. Det er også et passende øyeblikk for å arrangere sosiale utflukter, spesielt til de fjerne hjørnene av kloden. Kanskje det er en fantasireise som fanger deg.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

En nysgjerrig og livlig periode gir få direkte planetariske justeringer, men mange som gjør deres tilstedeværelse følt i diskrete, subtile veier. Som det skjer, vil det være utallige måter for deg å unngå rutinemessige forpliktelser og søke nye interesser.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Du bør bruke litt ekstra tid på helsespørsmål og beslutte deg for å forbedre ditt fysiske velvære. Selv om det er indikasjoner på at du vil ha mye på tallerkenen din i dag, gjør du et poeng av å vurdere kostholdet og treningsregimet ditt på nytt.

LEO (24. juli – 23. august)

Du sliter kanskje med å forhindre at private saker blir offentlige. Du kan også ha problemer med å tilpasse deg det vanlige dagliglivet – og skiftende omstendigheter. Veien ut av denne fellen er å endre holdningen din til pliktene dine, og fylle alt du gjør med personlig kreativ entusiasme. Det kan gjøres!

VIRGO (24. august – 23. september)

Hvis andre tar ledelsen, så er dette en utvikling som absolutt bør oppmuntres! Du vil åpne for nye utsikter for fremtiden hvis du følger med på hvor de tråkker, slik at du får nye opplevelser. Ett råd, men – ikke tro på alt andre sier om hverandre.

LIBRA (24. september – 23. oktober)

Det er en nyttig dag for korte reiser, diskusjoner og intervjuer, men det som ser ut til å være viktigere er din evne til å føle med andre mennesker. Det vil si at du bør prøve å virkelig forstå nøyaktig hvordan de har det. Da kan du kanskje til og med ta avgjørelser på deres vegne.

SCORPIO (24. okt. – 22. nov.)

It&#8217 Det er ikke en dårlig dag for shopping, og det kan være et rart kupp i horisonten. Men selv slike trivielle utviklinger kan starte et rekke hendelser som til slutt fører til helt uventede resultater. Selv et mindre valg kan få episke konsekvenser.

SKYTTER (23. nov. – 22. desember)

Ballen er på banen din i dag, så du kan godt ha overtaket. Men innse at med hvert lykketreff følger en plikt overfor andre. Det mest nyttige du kan gjøre for deg selv nå er å endre følelsesmessige holdninger ved å se på kravene du har stilt til andre. Kanskje du ikke alltid har vært rettferdig.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

Det er alt å tjene på å tilbringe litt tid alene, så ikke føl deg dårlig med å være hemmelighetsfull eller holde følelsene dine for deg selv. Uttrykk deg kraftfullt i alle diskusjoner og debatter, men uten å tippe over i aggresjon.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Partnere eller nære følgesvenner forestiller seg fortsatt at du vil løpe tro mot form, men hvor feil er de. Dette er en usedvanlig kraftig uke for deg å trosse alle slike feilplasserte forventninger. Før eller siden vil en partner innse at du hadde rett!

FISKENE (20. februar – 20. mars)

Ta kommandoen. Som en Fiske er du vanligvis ikke ansett som en naturlig leder, men en av dine dypere ferdigheter er din evne til å lede bakfra! Dine talenter i denne forbindelse er ekstremt subtile, og i den rette situasjonen trenger du bare klikke fingrene for at andre skal gjøre det du vil.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.