Du kan få 3 månaders Spotify Premium gratis just nu

0
388
charnsitr/Shutterstock.com figur>

Alla älskar en freebie. Just nu erbjuder Spotify ett bra sådant, eftersom nya medlemmar kan få tre månaders Spotify Premium gratis. Vanligtvis skulle Premium sälja för 9,99 USD, så att få tre månader gratis är en stor del.

I ett blogginlägg tillkännagav Spotify erbjudandet för nya prenumeranter. Företaget sa: “Här är uppdelningen: från 29 november till 31 december 2021 kan berättigade Spotify Free- och förstagångs-Spotify-lyssnare registrera sig för vår individuella Premium-plan i tre månader gratis.” 8221;

RELATERATSpotify Free vs Premium: Är det värt att uppgradera?

Det betyder att även om du har ett befintligt Spotify Free-konto kan du byta till Premium i tre månader utan att spendera en krona. Naturligtvis måste du avsluta ditt konto innan den kostnadsfria provperioden slutar, annars kommer du att debiteras med den vanliga 9,99 USD per månad efter det. Å andra sidan kanske du bestämmer dig för att du inte kan leva utan offlinelyssning, bristen på annonser och hela musikbiblioteket på begäran och vill behålla det.

Om du är en före detta Spotify Premium-medlem har företaget också ett specialerbjudande utformat för att ta dig tillbaka. Du kan registrera dig för tre månaders Premium för 9,99 USD. Det är i princip att betala för en månad och få två gratis. Även om det inte är så bra som tre månader gratis, är det fortfarande en bra affär.

Du kan naturligtvis alltid skapa en ny e-postadress och ett nytt Spotify-konto om du vill dra nytta av gratisbiten, men du kommer inte att ha alla dina spellistor och sparad musik från ditt befintliga konto.

RELATERAT: Hur man skapar en Microsoft konto

LÄS NÄSTA

  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › Datormappen är 40: Hur Xerox Star skapade skrivbordet
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa Apple-erbjudanden