Du har en dag kvar på dig att få Nest Hub med 50 % rabatt

0
119
Google

Om du missade några av de många Black Friday- och Cyber ​​​​Monday-erbjudandena under helgen men fortfarande vill ha en Google Nest Hub, har vi goda nyheter. Det ser ut som att Google fortfarande skjuter upp sin 50 % rabatt fram till slutet av idag, den 30 november.

Många Android-användare ser också erbjudandet på sina telefoner, med Google Assistant som marknadsför Google’s 50 % rabatt på rea, vilket ger Nest Hub för endast 49,99 USD. När du startar Google Assistant på utvalda Android-telefoner visas en popup högst upp som visar affären. Och även om det här är tekniskt sett en oönskad annons, ger den användarna en bra rabatt.

På gott och ont, det är inte första gången vi har sett Google använda assistenten för att trycka på annonser och erbjudanden på användare. Tidigare i år gav den oss till exempel en Google Home Mini för bara 10 USD.

Google

Affären är inte begränsad till de som ser den på Google Assistant heller, eftersom den är lättillgänglig för 49 USD i Google Store. Men du har troligen mindre än en dag på dig att bestämma dig för om du vill köpa en, eftersom den ursprungliga Black Friday “rean i begränsad tid” slutar vid midnatt i natt.

Detta är Googles senaste 2:a generationens Nest Hub som regelbundet säljs för 100 USD, vilket gör detta till en ganska solid rabatt för dem som vill lägga till en i sitt hem. Så dröj inte och hämta din från länken nedan.

Google Nest Hub (2:a generationen)

Få 50 % rabatt på 2:a generationens Nest Hub innan det här episka Black Friday-erbjudandet upphör.

Handla nu