Apple zegt dat “een kleine verandering van plannen” de beste podcast van 2021 is

0
53
Apple

Apple heeft zijn best-of-podcastlijst voor 2021 vrijgegeven en het bedrijf heeft “A Slight Change of Plans” de beste voorstelling. Het leverde ook tal van andere shows op voor het kwaliteitsentertainment dat ze aan tafel brengen.

De winnende podcast bevat Maya Shankar, een cognitief wetenschapper die het White House Behavioral Science Team oprichtte en diende als de eerste Behavioral Science Adviseur van de Verenigde Naties. Het draait allemaal om het omgaan met veranderingen door een mix van verhalen vertellen en de wetenschap van menselijk gedrag.

“Het is gemakkelijk voor ons om ons overweldigd te voelen door een bepaalde verandering. Ik heb vaak gemerkt dat ik dacht: ‘Ik heb deze specifieke verandering nog nooit meegemaakt — wat moet ik doen?'” zei Shankar. “Maar hoewel onze veranderingen aan de oppervlakte misschien anders lijken, leert de cognitieve wetenschap ons dat de strategieën die we gebruiken om door die veranderingen te navigeren behoorlijk op elkaar kunnen lijken. Wat hartverwarmend is om te beseffen! Het betekent dat we kunnen leren van veranderingen die niet op de onze lijken.”

GERELATEERDLuisteren naar podcasts op iPhone, iPad of Android

Apple erkende ook een nieuwere podcast genaamd “Anything for Selena” met Maria Garcia als Nieuwkomer van het Jaar.

Het bedrijf reikte ook een aantal prijzen uit voor shows en afleveringen waarvan het dacht dat ze opvielen. Enkele van de “Shows van het Jaar” omvatten “Een kinderboek over: de podcast,” “Alles gaat met Emma Chamberlain,” “Pantssuit Politics,” en tal van anderen.

Advertentie

Voor “Episodes of the Year,” Apple riep “A Friendly Ghost Story,” “Bubba Wallace,” “De Body Mass Index,” en anderen.

Eindelijk heeft Apple grafieken uitgebracht met enkele van de beste shows, inclusief de best betaalde abonnementen. De nummer één individuele show op basis van abonnementen is “Bad Blood: The Final Chapter” met John Carreyrou.

Bekijk de volledige lijst met podcasts van Apple, want misschien vind je wel iets nieuws om van te genieten.

LEES VOLGENDE

  • › Cybermaandag 2021: beste pc-deals
  • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals
  • › De computermap is 40: hoe de Xerox-ster het bureaublad heeft gemaakt
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen