Apple säger att “En liten förändring av planer” är den bästa podcasten 2021

0
129
Apple

Apple har släppt sin lista över bästa podcaster för 2021 och företaget har utsett “A Slight Change of Plans” den bästa showen. Det gav också många andra program shoutouts för den kvalitetsunderhållning de ger till bordet.

Den vinnande podcasten innehåller Maya Shankar, en kognitiv forskare som grundade Vita husets beteendevetenskapsteam och fungerade som den första beteendevetenskapen Rådgivare till FN. Det handlar om att hantera förändringar genom en blandning av berättelser och vetenskapen om mänskligt beteende.

“Det är lätt för oss att känna oss överväldigade av en given förändring. Jag har ofta kommit på mig själv med att tänka: ‘Jag har aldrig gått igenom just den här förändringen förut — vad gör jag?'” sa Shankar. “Men även om våra förändringar kan se annorlunda ut på ytan, lär oss kognitionsvetenskapen att de strategier vi använder för att navigera i dessa förändringar kan vara ganska lika. Vilket är uppmuntrande att inse! Det betyder att vi kan lära oss av förändringar som inte ser ut som våra.”

RELATERATSå här lyssnar du på podcaster på iPhone, iPad eller Android

Apple erkände också en nyare podcast som heter “Allt för Selena” med Maria Garcia som årets nykomling.

Företaget delade också ut ett gäng utmärkelser för shower och avsnitt som det tyckte stack ut från mängden. Några av “Årets program” inkluderar “A Kids Book About: The Podcast,” “Allt går med Emma Chamberlain,” “Pantsuit Politik,” och massor av andra.

Annons

För “Årets avsnitt,” Apple ropade ut “A Friendly Ghost Story,” “Bubba Wallace,” “The Body Mass Index,” och andra.

Äntligen släppte Apple listor med några av de bästa programmen, inklusive de bästa betalda prenumerationerna. Nummer ett individuellt program baserat på prenumerationer är “Bad Blood: The Final Chapter” med John Carreyrou.

Se till att kolla in Apples fullständiga lista över podcaster, eftersom du kanske bara hittar något nytt att njuta av.

LÄS NÄSTA

  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Datormappen är 40: Hur Xerox Star skapade skrivbordet
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till