Allt du behöver för att förbättra din mysiga ljusvana

0
56
Benevolence LA/HB Design Co. /Siene

Från luddiga filtar och överdimensionerade kuddar till omgivande belysning, det finns många sätt att få ditt hem att kännas mysigt. Men, kanske, ingenting säger mysigt som den fladdrande glöden från ett ljus med en lockande, rumsfyllande doft.

För vissa kan ljus verka som en enkel men onödig överseende. Men om du uppskattar deras lugnande natur har du förmodligen redan en uppsjö av dem runt ditt hem. Men har du allt du behöver för att se till att dina ljus förblir så vackra och hållbara som möjligt?

Från föremål som ser till att dina ljus håller och håller till produkter som förbättrar hur de brinner, vi har samlat ihop några ljustillbehör som kommer att lyfta din mysiga ljussamling.

Innehållsförteckning

En vektrimmer
Dekorativa säkerhetsstickor
Ljushållare
En ljussnuffer
Jar Toppers
Candle Warmer

Glad helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från LifeSavvy, How-To Geek och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

A Wick Trimmer

Siene

Denna vektrimmer i roséguld kommer inte bara att se vacker ut bredvid ditt ljus, utan den är också ett måste- måste hjälpa dina ljus att brinna som bäst.

Ljusvekarna ska vara 1/4-1/2 tum höga. Detta kommer att förhindra att överflödig rök och sot samlas. Det förhindrar också att ljuset brinner för varmt och äventyrar doften.

Denna trimmer ser snygg ut men har också alla praktiska egenskaper du behöver. Den vassa trimmern säkerställer att veken klipps—inte böjs— vid första klippet. Med det långa handtaget kommer du att kunna trimma veken oavsett hur lågt ditt ljus har brunnit.

Siene Candle Wick Trimmer

Behåll alla dessa vekar den perfekta höjden.

Amazon

$ 7.49

Dekorativa säkerhetsmatchningar

Benevolence LA

En matchning är en matchning, eller hur? Inte nödvändigtvis. Vi har alla varit där: ditt ljus har brunnit så lågt att det har blivit en lek att göra det innan du bränner dig själv. Tja, dessa skönheter tar hand om det.

RELATERATVill du känna lukten av ett ljuss sanna doft? Prova det här tricket

Denna uppsättning dekorativa tändstickor ger lite extra med sina mångfärgade spetsar. Flaskan med korkproppad glas med en guldtopp ger ett förhöjt sätt att visa föremålet, snarare än bara en traditionell tändare.

Men de har också ett praktiskt syfte. Till skillnad från traditionella tändstickor är dessa vad som kallas säkerhetständstickor. Deras stjälkar är längre för att förhindra att du bränner dig när du tänder ditt ljus.

Benevolence LA Dekorativa tändstickor

Inga fler brända fingrar och roliga färger? Ja, tack!

Amazon

19,99 USD

Ljushållare

HB Design Co.

Många använder sina ljus som mysiga, avkopplande tillbehör, men andra använder dem också som inredning. Det är där snygga ljushållare kommer in.

Det finns ingen brist på olika stilar, det beror bara på dina personliga preferenser och vilka typer av ljus du har. De med starkt doftande ljus som inte gillar marknadsföringen kan använda rottinghållare som kamouflerar de köpta behållarna.

Om du har pelarljus kan du välja höga, förhöjda hållare, som det här setet från HB Design Co. De kan inte bara användas på din bordsbild eller mantel, utan du får olika bredder och höjder för en chic, mix-and- matcha utseendet.

Dessutom är de svarta, så de passar alla designstilar och kommer inte att kollidera med något av dina ljus.

HB Design Co Matte Black Ljushållare Set med 3

Visa upp din ljus på dessa snygga hållare.

Amazon

$ 34,99
$ 49,99 Spara 30%

A Candle Snuffer

Bedogo

Det går bra att blåsa ut ett ljus, eller hur? Säker. Är det det bästa valet? Nej. En ljussnuffare kan verka som en viktoriansk relik som din mormor skulle ha, men de har faktiskt praktiska egenskaper.

RELATERADESkulpturljus är den senaste trenden med knäppa dekorationer

För det första, när du blåser ut ett ljus riskerar du att smält vax kommer överallt. Oavsett om det står på din hylla eller bord eller på sidan av ljusets glas, kan det bli rörigt. En snusare förhindrar det.

För det andra eliminerar den en del av röken från att bara blåsa ut ditt ljus. Eftersom den är instängd under snusaren, stoppar detta aromen från att sväva genom luften.

Denna snusare har ett rakt handtag, så den fungerar perfekt på en mängd olika ljustyper. Från pelare till burkar, denna snusare kan komma till en mängd olika vekar, tack vare sin mångsidiga design. Släng in att den också kan ändra positioner tack vare sin mobila fäste, och du har både ett snyggt och praktiskt ljustillbehör.

Bedogo Candle Snuffer Single Pack

En snusare så söt att du vill visa den.

Amazon

$ 9,97

Jar Toppers

PH Pandahall

Visst, dina ljus kan vara vackra på egen hand, men om du vill ge dem lite extra pizza, är en topper rätt väg att gå!

RELATEDFå ett vanligt vitt ljus att se ut som marmor med detta hack

Som namnet antyder placerar du dessa dekorativa metalltoppare ovanpå av dina burkljus, medan de brinner. När ditt ljus brinner kommer ljus genom de etsade blommönstren och kastar vackra skuggor över dina väggar.

Dessa är dock inte bara dekorativa; de förhindrar också att luft kommer in i ljusburken, vilket kan få lågan att flimra. Detta kan leda till potentiell tunnelbildning och ojämn förbränning. Inte bara kommer ditt ljus att brinna jämnare, utan det kommer också att brinna mer effektivt.

Den enda varningen med detta tillbehör är att se till att du väntar tills det svalnar innan du försöker ta bort det, eftersom det kommer att bränna dina fingrar!

Leaf Pine Candle Topper

Dekorativt, praktiskt och helt enkelt coolt!

Amazon

$ 16,99

Ljusvärmare

Symani

En varmare är ett måste om du vill få ut varje bit av doft från ditt ljus. När du har bränt ditt ljus så lågt att du inte längre kan tända det, kan du helt enkelt flytta det till en ljusvärmare. När vaxet värms kommer den sista biten av doft att fylla ditt utrymme.

Dessutom behöver du inte ens komma ihåg att stänga av det—det kommer att göra det automatiskt efter åtta timmar för ökad säkerhet.

Symani elektrisk ljusvärmare

Värm dina ljus och ditt kaffe.

Amazon

 

Om din ljussamling redan är ganska stor, ta upp saker och ting en hack (eller fem) med dessa geniala tillbehör. De kan förstärka din favoritarom eller lägga till en touch av chic, mysighet till varje inredning.