Alles wat je nodig hebt om je gezellige kaarsgewoonte te verbeteren

0
101
Benevolence LA/HB Design Co. /Siene

Van donzige dekens en extra grote kussens tot sfeerverlichting, er zijn veel manieren om je huis gezellig te maken. Maar misschien zegt niets zo gezellig als de flikkerende gloed van een kaars met een prikkelende, kamervullende geur.

Voor sommigen lijken kaarsen misschien een eenvoudige, maar onnodige verwennerij. Als je echter hun rustgevende karakter waardeert, heb je er waarschijnlijk al een overvloed aan in huis. Maar heb je alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je kaarsen zo mooi en lang mogelijk blijven?

Van items die ervoor zorgen dat je kaarsen lang meegaan tot producten die de manier waarop ze branden verbeteren, we hebben een paar kaarsaccessoires verzameld die je gezellige kaarsencollectie naar een hoger niveau zullen tillen.

Inhoudsopgave

Een lonttrimmer
Decoratieve veiligheidsmatches
Kandelaars
Een kaarsendover
Pottoppers
Kaarsenwarmer

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van LifeSavvy, How-To Geek en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Een Wick Trimmer

Siene

Deze roségouden lonttrimmer ziet er niet alleen prachtig uit naast je kaars, maar hij is ook een must- moeten je kaarsen helpen op hun best te branden.

De wieken van kaarsen moeten 1/4-1/2 inch lang zijn. Dit voorkomt dat overtollige rook en roet zich ophopen. Het voorkomt ook dat de kaars te heet brandt en de geur aantast.

Deze trimmer ziet er prachtig uit, maar heeft ook alle praktische attributen die je nodig hebt. De scherpe trimmer zorgt ervoor dat de lont bij de eerste knipbeurt niet wordt verbogen. Met zijn lange handvat kun je de lont afknippen, hoe laag je kaars ook heeft gebrand.

Siene Candle Wick Trimmer

Bewaar al die wieken de perfecte hoogte.

Amazon

$ 7.49

Decoratieve veiligheidsovereenkomsten

Benevolence LA

Een match is een match, toch? Niet noodzakelijk. We zijn er allemaal geweest: je kaars is zo laag gebrand dat het aansteken een spelletje is geworden voordat je jezelf verbrandt. Nou, daar zorgen deze schoonheden voor.

GERELATEERDWil je de ware geur van een kaars ruiken? Probeer deze truc

Deze set decoratieve lucifers voegt iets extra's toe met hun veelkleurige tips. De glazen fles met kurken stop en een gouden bovenkant biedt een verhoogde manier om het item te tonen, in plaats van alleen een traditionele aansteker.

Ze hebben echter ook een praktisch doel. In tegenstelling tot traditionele wedstrijden zijn dit zogenaamde veiligheidswedstrijden. Hun stelen zijn langer om te voorkomen dat u zich verbrandt terwijl u uw kaars aansteekt.

Benevolence LA Decoratieve lucifers

Geen verbrande vingers meer en leuke kleuren? Ja, graag!

Amazon

$19.99

Kandelaars

HB Design Co.

Velen gebruiken hun kaarsen als gezellige, ontspannende accessoires, maar anderen gebruiken ze ook als decor. Dat is waar mooie kandelaars om de hoek komen kijken.

Er is geen gebrek aan verschillende stijlen, het hangt gewoon af van je persoonlijke voorkeur en het soort kaarsen dat je hebt. Degenen met sterk geurende kaarsen die niet van de marketing houden, kunnen rotanhouders gebruiken die de gekochte containers camoufleren.

Als je stompkaarsen hebt, kun je kiezen voor hoge, verhoogde houders, zoals deze set van HB Design Co. Ze kunnen niet alleen op je tafel of mantel worden gebruikt, maar je krijgt ook verschillende breedtes en hoogtes voor een chique, mix-en- match look.

Bovendien zijn ze zwart, dus ze passen bij alle ontwerpstijlen en zullen niet botsen met al je kaarsen.

HB Design Co matzwarte kaarsenhouders set van 3

Laat uw kaarsen op deze chique houders.

Amazon

$ 34.99
$ 49,99 bespaar 30%

Een Kaars Snuffer

Bedogo

Een kaars uitblazen is prima, toch? Zeker wel. Is het de beste keuze? Nee. Een kaarsendover lijkt misschien een Victoriaans relikwie dat je grootmoeder zou hebben, maar ze hebben wel degelijk praktische eigenschappen.

GERELATEERDSculpturale kaarsen zijn de nieuwste eigenzinnige decortrend

Ten eerste, als je een kaars uitblaast, loop je het risico dat er overal gesmolten was komt. Of het nu op je plank of tafel is of wij de zijkant van het glas van de kaars, het kan rommelig worden. Een snuffer verhindert dat.

Ten tweede, het elimineert een deel van de rook door simpelweg je kaars uit te blazen. Omdat het onder de snuiver vastzit, voorkomt dit dat het aroma door de lucht zweeft.

Deze snuiver heeft een recht handvat, dus hij werkt perfect op verschillende soorten kaarsen. Van pilaren tot potten, deze snuiver kan dankzij het veelzijdige ontwerp bij verschillende lonten komen. Voeg daarbij dat het ook van positie kan veranderen dankzij de mobiele bevestiging, en je hebt zowel een stijlvol als praktisch kaarsaccessoire.

Bedogo Candle Snuffer Single Pack

Een snuffer die zo schattig is dat je hem wilt laten zien.

Amazon

$ 9.97

Jar Toppers

PH Pandahall

Natuurlijk zijn je kaarsen op zichzelf misschien al mooi, maar als je ze een beetje extra pit wilt geven, is een topper de juiste keuze!

GERELATEERDMaak een gewone witte kaars eruit als marmer met deze hack

Zoals de naam al aangeeft, plaats je deze decoratieve metalen toppers bovenop van uw potkaarsen, terwijl ze branden. Terwijl je kaars brandt, komt er licht door de geëtste bloemenpatronen en werpt prachtige schaduwen over je muren.

Deze zijn echter niet alleen decoratief; ze voorkomen ook dat er lucht in de kaarsenpot komt, waardoor de vlam kan gaan flikkeren. Dit kan leiden tot mogelijke tunneling en ongelijkmatige verbranding. Je kaars zal niet alleen gelijkmatiger branden, maar hij zal ook efficiënter branden.

Het enige nadeel van dit accessoire is dat je moet wachten tot het is afgekoeld voordat je het probeert te verwijderen, want het zal je vingers branden!

Leaf Pine Candle Topper

Decoratief, praktisch en gewoon cool uitzien!

Amazon

$ 16.99

Kaarsenwarmer

Symani

Een warmer is een must-have als je alle geuren uit je kaars wilt halen. Als je je kaars eenmaal zo laag hebt gebrand dat je hem niet meer aan kunt steken, kun je hem eenvoudig naar een kaarsenverwarmer verplaatsen. Terwijl de was opwarmt, zal dat laatste beetje geur je ruimte vullen.

Bovendien hoef je er niet eens aan te denken om hem uit te zetten. acht uur voor extra veiligheid.

Symani Elektrische Kaarsenwarmer

Verwarm je kaarsen en je koffie.

Amazon

 

Als je kaarsencollectie al behoorlijk groot is, neem dan een notch (of vijf) met deze ingenieuze accessoires. Ze kunnen je favoriete aroma versterken of een vleugje chique, gezelligheid toevoegen aan elk interieur.