Alla namn släppta – de tävlar i Melodifestivalen 2022

0
120

De resterande 14 artister som ska medverka i Melodifestivalen nästa år har nu avslöjats, rapporterar TT. Bland dem finns hiphopduon Medina, de tidigare vinnarna Anna Bergendahl och Robin Bengtsson, tv-profilen Lancelot Hedman Graaf och videobloggaren Tone Sekelius, som gör sin debut som tävlingens första transperson. Bidraget ”My way” spelade hon in redan för fyra år sedan och handlar om att gå sin egen väg. – Jag är här för att ”slay the game”, säger Tone Sekelius till DN. Malou Prytz (Bananas), Lisa Miskovsky (Best to come), Browsing Collection (Face in the crowd), Anna Bergendahl (Higher power), Medina (In i dimman), Robin Bengtsson (Innocent love), Tenori (La Stella), Shirley Clamp (Let there be angels), Lancelot (Lyckligt slut), Tone Sekelius (My way), Alvaro Estrella (Suave), Malin Christin (Synd om dig), Angelino (The end), Lillasyster (Till our days are over), Anders Bagge (Bigger than the universe), Liamoo (Bluffin), Faith Kakembo (Freedom), Linda Bengtzing (Fyrfaldigt hurra), Danne Stråhed (Hallabaloo), Cornelia Jakobs (Hold me closer), Cazzi Opeia (I can’t get enough), Samira Manners (I want to be loved), Omar Rudberg (Moving like that), Klara Hammarström (Run to the hills), Tribe Friday (Shut me up), Theoz (Som du vill), Niello och Lisa Ajax (Tror du att jag bryr mig) och John Lundvik (Änglavakt).