12 handige cadeaus voor hondenbezitters

0
211
Jolly Pets/Kurgo/Hyper Pet

Als je een hondenouder in je leven hebt, kan het verleidelijk zijn om ze leuke items cadeau te doen, zoals gepersonaliseerde sokken, een sleutelhanger in de vorm van een hond of een persoonlijk huisdierportret. Hoewel een van deze waarschijnlijk geliefd zou zijn bij uw ontvanger, zouden ze waarschijnlijk niet erg veel worden gebruikt. Daarom hebben we een lijst samengesteld met meer praktische cadeaus voor hondenouders.

Praktische cadeaus zijn misschien niet zo leuk om uit te kiezen als een kussen met een hond. s gezicht erop, maar ze zullen waarschijnlijk veel meer gewaardeerd worden. Huisdieren zijn duur, dus alles wat een hondenbezitter wat geld kan besparen, is van harte welkom! Laten we eens kijken naar enkele nuttige dingen die u kunt krijgen voor al uw favoriete honden en hun baasjes.

Inhoudsopgave

Behandelvormen voor honden met een receptenboek
Likmatten
Puzzelspeelgoed
Himalaya kauwt honden
Behandelende hondencamera
Snuffelmat
Interactief wiebelend hondenspeelgoed
Het grote trucsboek voor de beste hond ooit
A Dog Shammy
Jolly Pets Soccer Ball
Een hond DNA-test
Draagbaar douchehulpstuk

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van LifeSavvy, How-To Geek en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Behandelvormen voor honden met een receptenboek

Le Dogue

In de winkel gekochte hondensnoepjes zijn allemaal goed en wel, maar niets brengt een hondenbezitter meer warme fuzzies dan het presenteren van hun huisdier met zelfgemaakte lekkernijen. Deze siliconen vormen zijn de perfecte manier om schattige hondensnoepjes te bakken of in te vriezen die eruit komen als een poot of bot.

GERELATEERDHelp uw pup af te koelen met deze bevroren hondendesserts

Dit geschenk wordt ook geleverd met een receptenboek met verschillende manieren waarop je deze kunt vullen, van verfrissende bevroren pup-sicles tot smakelijke gebakken goederen. Het geeft ook tips over het voeren van rauw voedsel aan honden en welke etenswaren je ze niet moet geven.

Omdat deze vormen zijn gemaakt van flexibele siliconen, wil de ontvanger van je cadeau ze misschien op een bord of bakplaat leggen voordat je ze verplaatst. ze naar de vriezer of oven. Dit zal helpen om de schimmels stabiel te houden in plaats van dat het snoepmengsel overal druipt.

Paw and Bone siliconen hondensnoepjesvormen

Maak schattige en gezonde traktaties met dit mal- en receptenboekpakket.

Amazon

$ 13.99

Likmatten

Hyper Huisdier

Likmatten zijn het perfecte cadeau voor hondenbezitters. Waarom? Als ze er al een hebben, zullen ze altijd blij zijn met meer. Als ze er geen hebben, zullen ze niet geloven hoe ze het zonder hebben overleefd als ze het eenmaal hebben.

Dit pakket wordt geleverd met twee likmatten die elk een uniek patroon hebben. Het eenvoudige ontwerp van een mat omvat een vlak siliconenoppervlak bedekt met verhoogde siliconengroeven. Smeer er gewoon pindakaas, natvoer, yoghurt of een andere zachte substantie op en laat de hond het weglikken.

Herhaaldelijk likken maakt endorfines vrij bij honden, dus deze mat is geweldig om elke pup blij te maken en te verminderen ongerustheid. Ze kunnen ook nuttig zijn tijdens baden en wanneer een baasje niet thuis is om zijn hond af te leiden.

Hyper Pet IQ Treat Mat

Houd honden bezig en stressvrij met deze likmatten.

Amazon

$ 14.95

Puzzle Toy

Outward Hound

< p>Puzzelspeelgoed is ideaal voor elke hondenbezitter die een hond heeft die te slim is voor zijn eigen bestwil. Dit speelgoed daagt honden uit’ hersenen door ze te dwingen verschillende puzzels op te lossen om toegang te krijgen tot lekkernijen. Sommige honden zullen dit vrij snel doorgronden, maar velen zullen uren ronddraaien om het speeltje te ontgrendelen.

GERELATEERDIs vers hondenvoer beter dan brokken?

Zelfs nadat een hond heeft uitgevonden hoe hij het puzzelspeelgoed moet oplossen, kan het nog steeds worden gebruikt om traktaties of hondenvoer te verbergen om de maaltijd te verlengen. Puzzelspeelgoed wordt sterk aanbevolen door dierenartsen, hondentrainers en andere hondenexperts, omdat mentale oefening net zo belangrijk is voor honden als lichaamsbeweging.

Dit puzzelspeelgoed is een van de meest populaire op Amazon. Het beschikt over 24 kleine compartimenten met schuifdeksels. Verstop snoepjes in de compartimenten en de hond die de puzzel gebruikt, moet de deksels één voor één verplaatsen om bij elk snoepje te kunnen. Het kost veel tijd en is geweldig voor slimme huisdieren.

Interactief puzzelspel< /h3>

Test de hersenkracht van een hond met deze puzzel.

Amazon

$ 29.99

Himalayan Kauwsnack

KATHMANDU’S

Langdurig kauwen is net zo essentieel voor hondenbezitters als Netflix voor ouders. Of een hond nu luidruchtig is als er mensen langs zijn of een hoop energie heeft wanneer de eigenaar probeert te werken, er zijn veel scenario's waarin het noodzakelijk is om een ​​hond een uur af te leiden met iets lekkers.

GERELATEERDHet beste alternatief voor ongelooide huid voor uw hond

Helaas kunnen veilige kauwsnacks moeilijk te vinden zijn. Rawhide verteert niet gemakkelijk en kan maagproblemen veroorzaken, terwijl botten en geweien de tanden van een hond kunnen kraken. En veel veilige lekkernijen met het label 'langdurig' worden binnen ongeveer vijf minuten opgeslokt door gemodereerde kauwers.

Betreed Himalayan kauwsnacks. Deze kauwsnacks, gemaakt van gedroogde yakmelk, werden oorspronkelijk uitgevonden als een manier voor Himalaya-boeren om te snacken van een duurzaam voedselproduct terwijl ze lange reizen door de bergen maakten.

Honden moeten lang aan deze lekkernijen knagen voordat het kauwen zacht genoeg wordt om te eten. Deze zijn gemaakt met slechts twee ingrediënten en zijn geur- en vlekvrij.

Himalaya natuurlijke hond Kauw

Houd een hond bezig met deze veilige en duurzame kauwsnacks.

Amazon

$ 32.95

Treat-Doseren Hond Camera

Furbo

Als je een cadeau wilt uitgeven, zal de hondenbezitter in je leven hier ongelooflijk dankbaar voor zijn. Hondencamera's zijn een van de beste manieren om de hondenbezitters gerust te stellen wanneer ze niet thuis zijn. Het stelt hen in staat om te zien wat hun pup aan het doen is terwijl ze weg zijn en geeft hen de gemoedsrust dat er niets mis is gegaan tijdens hun afwezigheid.

Deze hondencamera die snoepjes uitdeelt, heeft twee functies in één product. Het maakt verbinding met de smartphone van de gebruiker en stelt hen in staat om hun hond op elk moment te zien en ermee te communiceren. Ze kunnen hun hond ook met een druk op de knop snoepjes sturen.

Het is een leuke manier om ze met hun huisdier te laten communiceren, zelfs als ze niet fysiek in de buurt zijn. Het is een bijzonder goed cadeau voor hondenbezitters die de hele dag werken en hun pup voor lange tijd thuis laten.

Furbo Dog-camera

Voel je nooit te ver van een huisdier af met deze traktatie-dispensercamera.

Amazon

$ 118.00
$ 169.00 Bespaar 30%

snuffelen Mat < /h2>

AWOOF

Snuffelmatten hebben misschien een rare naam, maar ze zijn een fantastische aanvulling op het huis van elke hondenbezitter. Deze matten zijn bedekt met verschillende stukken stof die verschillende ontwerpen, zakken en vormen creëren. Ze moedigen het instinct van een hond aan om te foerageren als er lekkers en ander lekkers in verstopt zit.

< strong class='relatedtext'>GERELATEERDDe beste hondensnoepjes voor optimale hondenvoeding

Deze snuffelmat is groot genoeg om door honden van alle soorten en maten te worden gebruikt. Het bevat veel kleine zakjes om lekkernijen of brokken te verbergen en kan een hond een groot deel van de tijd bezig houden. Het heeft een gespontwerp waarmee de gebruiker het aan meubels of de vloer kan bevestigen, zodat een hond het niet kan omdraaien en er een puinhoop van kan maken.

Deze mat kan worden opgevouwen en kan gemakkelijk worden vastgezet voor opslag . Het is ook wasbaar in de machine en gaat jaren mee.

AWOOF Snuffelmat

Bevorder de natuurlijke foerageerinstincten van een hond met deze snuffelmat.

Amazon

$ 37.99

Interactief wiebelend hondenspeelgoed

Hyper Pet

Als je vriend een hond heeft die altijd onderweg is en nooit moe lijkt te worden, geef hem dan dit speeltje. Het is een interactief elektronisch apparaat dat uit zichzelf beweegt en wiebelt. Het kan een hond uren speeltijd geven zonder enige inspanning van de eigenaar.

Dit speelgoed is natuurlijk geen vervanging voor een wandeling of een spelletje apporteren, maar het kan geweldig zijn voor hondenbezitters die ten einde raad zijn met het uitzoeken hoe ze hun pup de hele dag kunnen vermaken. Het speelgoed lijkt op een klein harig wezen waar veel honden gek op zullen zijn.

Het is niet het beste speelgoed voor grote honden of agressieve kauwers, omdat de buitenste laag vrij gemakkelijk kan worden verscheurd. Het is echter ideaal voor kleine, zachtaardige en nieuwsgierige huisdieren die lang bezig zullen blijven terwijl dit ding door het huis rolt.

Hyper Hondenstaart Interactieve Pluche

Houd een hond bezig met minimale inspanning.

Amazon

$ 16,94
$ 27.62 Bespaar 39%

The Big Book trucs voor de beste hond ooit

Uitgeverij Workman

Hondenbezitters houden ervan om de trucjes van hun hond aan anderen te laten zien. Maar een hond een nieuwe truc leren kost veel tijd en moeite. Het kan ook verwarrend zijn om handige leergidsen te vinden die het proces niet te ingewikkeld maken en de eigenaar daadwerkelijk helpen het eindresultaat te bereiken.

Het grote trucsboek voor de beste hond ooit door Larry Kay en Chis Perondi bevat meer dan 100 trucjes die je dierbare zijn hond kan leren. Elke pagina bevat stapsgewijze instructies en veel foto's om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken. De trucs zijn georganiseerd van beginnersniveau tot pro en dekken alles van schudden tot kiekeboe tot knuffelen.

Het boek behandelt zelfs geavanceerde trucs en stunts, zoals hoe je een hond leert een wagen te trekken of door een hoepel te springen. Het maakt niet uit op welk niveau hun hond zit, je vriend of familielid zal zich met veel plezier een weg banen door dit boek.

Het grote trucsboek voor de beste hond ooit: een stapsgewijze handleiding voor 118 geweldige trucs en stunts

Oude en jonge honden kunnen leren nieuwe trucs met dit boek.

Amazon

$ 14.38
$ 17,95 bespaar 20%

A Dog Shammy

Dog Gone Smart

Iedereen die ooit zijn hond thuis in bad heeft gedaan, kan beamen dat het een zooitje veroorzaakt als geen ander. Vooral langharige honden kunnen ongelooflijk veel water opnemen. Zelfs na het drogen met twee handdoeken, is het hele huis op de een of andere manier bedekt met water wanneer de pup wordt vrijgelaten.

GERELATEERDDe beste hondenshampoos voor uw hond

Veel honden zijn bang voor föhns, dus honden die aan de lucht drogen als ze thuis in bad worden gedaan, is vrij normaal. Wat is de oplossing? Een betere handdoek, om te beginnen.

Deze schattige hondenzeem is speciaal ontworpen om water uit de vacht van een hond te absorberen. De microvezelmix is ​​superabsorberend en de grote vezels dringen diep in de vacht om water naar buiten te trekken dat een normale handdoek zou missen. Het heeft ook handzakken die de gebruiker een goede controle geven bij het drogen onder de buik of op de poten.

The Original Dirty Dog Shammy

Eindelijk gelukt een hond afdrogen na het baden met deze zeem.

Amazon

$ 18.35
$ 19.99 U bespaart 8%

Jolly Huisdieren Soccer Bal

Jolly Pets

Veel hondenbezitters kopen speelgoed in de wetenschap dat het niet voor altijd zal duren. Dit proces kan een beetje ontmoedigend worden als ze bedenken hoeveel geld er wordt uitgegeven aan knuffelbeesten die over een week of twee zullen worden gestript.

GERELATEERDDe beste knuffels voor uw hond

Jolly pets, een belangrijk merk binnen de hondengemeenschap, staat vooral bekend om hun onverwoestbare speelgoed dat zelfs de ruigste kauwers aankan. Ze creëren duurzame items die het leven van een hond kunnen meegaan. Deze voetbal is gemaakt van speciaal flexibel plastic dat licht van gewicht is en gemakkelijk om mee te spelen, maar zo gebouwd is dat hij nooit leegloopt, zelfs niet wanneer scherpe tanden de buitenkant doorboren.

Dit item is perfect voor hondenbezitters met stoere, hyper of intense honden die door speelgoed lijken te scheuren voordat ze de vloer raken. De ontvanger zal je jarenlang dankbaar zijn (want zo lang gaat dit speelgoed mee).

Jolly Pets-voetbal

Deze onverwoestbare bal gaat voor altijd mee.

Amazon

$ 14.50
$ 15,79 Save 8%

A Dog DNA Test

Ga aan boord

De vriend van uw hondeneigenaar heeft misschien niet het gevoel dat hij geld moet uitgeven aan een DNA-test voor hun hond, maar het zou een geweldig cadeau zijn. Voor iemand met een gemengd ras kunnen de resultaten hen helpen belangrijke dingen te leren met betrekking tot de gezondheid van hun hond, zoals voor welke ziekten hij vatbaar is, zijn levensverwachting en meer.

Deze test screent op meer dan 350 rassen, typen en variëteiten. Het is ook een van de meest nauwkeurige tests die beschikbaar zijn, met de mogelijkheid om tot vijf procent van het totale ras te detecteren. Het is ook gemakkelijk te gebruiken en vereist slechts een eenvoudig uitstrijkje van de wang.

Eigenaren van zuivere rassen hebben dit natuurlijk niet nodig, maar iedereen die een hond of een gemengd ras bezit, zal dit geschenk graag ontvangen.

Embark Dog DNA Test

h3>

Meer informatie over verschillende rassen, mogelijke gezondheidsproblemen en meer.

Amazon

$ 99.00
$ 129.00 Bespaar 23%

Portable Shower Attachment

Kurgo

Iedereen die zijn hond meeneemt naar het park of het strand, weet hoe moeilijk om te voorkomen dat een vuile hond zijn auto verpest na de gebeurtenissen van de dag. Een handdoek of washandje kan maar zoveel vuil eraf halen. Soms hebben stranden buitendouches, maar daar kun je niet altijd op wedden.

< strong class='relatedtext'>GERELATEERDDe beste pootreinigers voor uw hond

Dit coole rubberen opzetstuk kan elke fles van 16 ounce tot twee liter in een draagbare minidouche veranderen. Het hecht zich aan grotere plastic flessen en laat de gebruiker een regen van water over hun vuile pup spuiten. Hierdoor kan een hondenbezitter zijn hond altijd en overal een noodbad geven.e

Dit opzetstuk is te groot voor de meeste bidons, wat belangrijk is om in gedachten te houden. Een gewone waterfles zal echter waarschijnlijk niet genoeg water bevatten om een ​​hond toch af te spoelen. Het gebruik van een fles van twee liter kan resulteren in een douche van bijna een volle minuut, wat voldoende tijd is om de ergste modder en vuil weg te spoelen.

Kurgo draagbare buitendouche voor honden

Dit hulpstuk verandert elke grote fles in een draagbare douche.< /p> Amazon

$ 13.95

De eigenaars van de hond houden van leuke cadeautjes, maar ze houden nuttig ook niet. Elk van deze items zal vaak worden gebruikt door de ontvanger van het gelukscadeau. Van snuffelmatten en duurzame kauwsnacks tot hondencamera's, we hebben de goederen voor alle hondenliefhebbers in je leven.