12 användbara presenter till hundägare

0
144
Jolly Pets/Kurgo/Hyper Pet

Om du har en hundförälder i ditt liv, kan det vara frestande att ge bort roliga föremål, som personliga strumpor, en hundformad nyckelring eller ett anpassat husdjursporträtt. Även om någon av dessa förmodligen skulle älskas av din mottagare, skulle de förmodligen inte användas särskilt mycket. Det är därför vi har satt ihop en lista med mer praktiska presenter till hundföräldrar.

Praktiska presenter är kanske inte lika roliga att plocka ut som en kudde med en hund’ s ansikte på den, men de kommer förmodligen att bli mycket mer uppskattade. Husdjur är dyra, så allt som sparar en hundägare lite pengar är mycket välkommet! Låt oss ta en titt på några användbara saker du kan få för alla dina favorithundar och deras ägare.

Innehållsförteckning

Hundgodisformar med en receptbok
Lick Mats
Pusselleksak
Himalayan Dog Chews
Goddispenserande hundkamera
Snuffle Mat
Interaktiv vickande hundleksak
Den stora trickboken för den bästa hunden någonsin
A Dog Shammy
Jolly Pets Soccer Ball
Ett hund-DNA-test
Bärbart duschtillbehör

Glad helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från LifeSavvy, How-To Geek och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Hundbehandlingsformar med en receptbok

Le Dogue

Butiksköpta hundgodisar är bra, men ingenting ger en hundägare mer varma ludigheter än att ge sitt husdjur hemgjorda godsaker. Dessa silikonformar är det perfekta sättet att baka eller frysa bedårande hundgodis som kommer ut formade som en tass eller ett ben.

RELATEDHjälp din valp att svalka sig med dessa frysta doggie-desserter

Denna present kommer också med en receptbok som innehåller en mängd olika sätt att fylla dessa på, från uppfriskande frysta valpar till läckra bakverk. Den ger också tips om att mata hundar med råfoder och vilka foder du ska undvika att ge dem.

Eftersom dessa formar är gjorda av flexibelt silikon, kanske din presentmottagare vill lägga dem på en tallrik eller ett bakplåtspapper innan du flyttar dem till frysen eller ugnen. Detta hjälper till att hålla formarna stabila istället för att godisblandningen droppar överallt.

Paw and Bone Silikon för hundgodisformar

Gör söta och hälsosamma godsaker med detta form- och receptbokspaket.

Amazon

$ 13,99

Lick Mats

Hyper Husdjur

Slickmattor är den perfekta presenten till hundägare. Varför? Om de redan har en, kommer de alltid att vara nöjda med mer. Om de inte har en, kommer de inte att tro hur de överlevde utan en när de äntligen fått den.

Detta paket kommer med två slickmattor som var och en har ett unikt mönster. Den enkla designen av en matta innebär en platt silikonyta täckt av upphöjda silikonspår. Bred bara ut jordnötssmör, våtfoder, yoghurt eller något annat mjukt ämne på det och låt hunden slicka iväg.

Repetitiv slickning frisätter endorfiner hos hundar, så den här mattan är perfekt för att göra valp glad och reducera ångest. De kan också vara användbara under bad och när en ägare är borta från hemmet för att hålla sin hund distraherad.

Hyper Pet IQ Treat Mat

Håll hundar sysselsatta och stressfria med dessa slickmattor.

Amazon

$ 14,95

pussel Toy

Outward Hound

< p>Pusselleksaker är idealiska för alla hundägare som har en hund som är för smart för sitt eget bästa. Dessa leksaker utmanar hundar’ hjärnor genom att tvinga dem att lösa olika pussel för att komma åt godsaker. Vissa hundar kommer att ta reda på dessa ganska snabbt, men många kommer att snurra timmar på att försöka låsa upp leksaken.

RELATERADEÄr färsk hundmat bättre än kibble?

Även efter att en hund har kommit på hur man löser pusselleksaken, kan den fortfarande användas för att gömma godsaker eller hundmat för att förlänga måltidstiden. Pusselleksaker rekommenderas starkt av veterinärer hundtränare och andra hundexperter eftersom mental träning är lika viktig för hundar som fysisk träning.

Denna pusselleksak är en av de mest populära på Amazon. Den har 24 små fack med skjutbara lock. Göm godsaker i facken och hunden som använder pusslet måste flytta runt locken ett och ett för att komma åt varje godis. Det tar mycket tid och är bra för smarta husdjur.

Interaktivt pusselspel< /h3>

Testa en hunds hjärna med detta pussel.

Amazon

$ 29,99

Himalayan Hund Chews

KATHMANDU’S

Långvariga tuggar är lika viktiga för hundägare som Netflix är för föräldrar. Oavsett om en hund är bråkig när folk är över eller har massor av energi när dess ägare försöker arbeta, finns det många scenarier där det är nödvändigt att kunna distrahera en hund med en godis i en timme.

RELATERATDe bästa alternativa godsakerna av råhud för din hund

Tyvärr kan säkra tuggar vara svåra att hitta. Rawhide smälter inte lätt och kan orsaka magproblem, medan ben och horn kan spricka en hunds tänder. Och många säkra godsaker märkta som långvariga blir uppslukade av modererade tuggare på cirka fem minuter.

Gå in i Himalayas hundtuggar. Tillverkade av torkad yakmjölk, uppfanns dessa tuggar ursprungligen som ett sätt för Himalayabönder att äta en långvarig matvara medan de tog långa resor genom bergen.

Hundar måste gnaga på dessa godsaker under lång tid innan tuggan blir tillräckligt mjuk att äta. Dessa är gjorda med endast två ingredienser och är luktfria och fläckfria.

Himalayan Natural Dog Tugga

Håll en hund sysselsatt med dessa säkra och långvariga tuggar.

Amazon

$ 32,95

Treat-Dispense Dog Kamera

Furbo

Om du vill ge en gåva, kommer hundägaren i ditt liv att vara otroligt tacksam för denna. Hundkameror är ett av de bästa sätten att lugna en hundägares sinne närhelst de är borta från hemmet. Det låter dem se vad deras valp håller på med medan de är borta och ger dem sinnesfrid att ingenting har gått fel i deras frånvaro.

Denna hundkamera med godsaker har två funktioner i en produkt. Den ansluts till användarens smartphone och låter dem se och kommunicera med sin hund när som helst. Det låter dem också skicka sina hundgodis med en knapptryckning.

Det är ett roligt sätt att låta dem interagera med sitt husdjur även när de inte är fysiskt i närheten. Det är en särskilt bra present till hundägare som arbetar hela dagen och lämnar sin valp hemma under långa perioder.

Furbo Dog Camera

Känn dig aldrig för långt från ett husdjur med den här kameran för godisutdelning.

Amazon

$ 118,00
$ 169,00 Spara 30%

snörvla Mat < /h2>

AWOOF

Snufflemattor kan ha ett konstigt namn men de är ett fantastiskt tillskott till alla hundägares hem. Dessa mattor är täckta av olika tygstycken som skapar olika mönster, fickor och former. De uppmuntrar en hunds instinkt att söka föda när godsaker och andra godsaker gömmer sig inuti.

< strong class='relatedtext'>RELATEDDe bästa hundgodisarna för optimal hundnäring

Denna snusmatta är tillräckligt stor för att användas av hundar i alla storlekar. Den innehåller massor av små fickor för att dölja godsaker eller småbitar och kan hålla en hund sysselsatt en bra bit av tiden. Den har en spännedesign som gör att användaren kan fästa den vid möbler eller golvet, vilket kommer att förhindra att en hund vänder på den och gör en röra.

Denna matta fälls ihop och kan enkelt fästas för förvaring. . Den går också att tvätta i maskin och håller i flera år.

AWOOF Snuffle Mat

Uppmuntra en hunds naturliga födosöksinstinkter med denna snufflematta.

Amazon

$ 37,99

Interaktiv vickande hundleksak

Hyper Pet

Om din vän har en hund som alltid är på språng och som aldrig verkar tröttna, ge bort den här leksaken. Det är en interaktiv elektronisk enhet som rör sig och vickar på egen hand. Det kan ge en hund timmars lektid utan någon ansträngning från ägarens sida.

Den här leksaken är såklart inte en ersättning för en promenad eller en lek, men den kan vara bra för hundägare som är på vettet när de kommer på hur de ska underhålla sin valp hela dagen. Leksaken liknar en liten lurvig varelse som många hundar kommer att bli galna i.

Det är inte den bästa leksaken för stora hundar eller aggressiva tuggare eftersom den yttre beläggningen kan rivas upp ganska lätt. Den är dock idealisk för små, milda och nyfikna husdjur som kommer att hålla sig sysselsatta under lång tid när den här saken rullar runt i huset.

Hyper Pet Doggie Tail Interactive Plush

Behåll en hund upptagen med minimal ansträngning.

Amazon

$ 16,94
$ 27,62 Spara 39%

The Big Book tricks för den bästa hunden någonsin

Workman Publishing Company

Hundägare älskar att visa upp sin hunds trick för andra. Men att lära en hund ett nytt trick tar mycket tid och ansträngning. Det kan också vara förvirrande att hitta användbara undervisningsguider som inte överkomplicerar processen och som faktiskt hjälper ägaren att nå slutresultatet.

Den stora boken med tricks för den bästa hunden någonsin av Larry Kay och Chis Perondi innehåller över 100 knep som din älskade kan lära sin hund. Varje sida innehåller steg-för-steg-instruktioner och massor av foton för att göra processen så enkel som möjligt. Knepen är organiserade från nybörjarnivå till proffs och täcker allt från shake till peekaboo till kram.

Boken täcker även avancerade trick och stunts, som hur man lär en hund att dra en vagn eller hoppa genom en båge. Oavsett vilken nivå deras hund befinner sig på, kommer din vän eller familjemedlem att ha roligt när han arbetar sig igenom den här boken.

Den stora boken med tricks för den bästa hunden någonsin: en steg-för-steg-guide till 118 fantastiska tricks och stunts

Gamla och unga hundar kan lära sig nya knep med den här boken.

Amazon

$ 14,38
$ 17,95 Spara 20%

A Dog Shammy

Dog Gone Smart

Alla som någonsin har badat sin hund hemma kan intyga att det skapar en röra som inte liknar något annat. Speciellt långhåriga hundar kan absorbera en otrolig mängd vatten. Även efter att ha torkat dem med två handdukar, är på något sätt hela huset täckt med vatten när valpen frigörs.

RELATERADEDe bästa hundschampon för din hund

Många hundar är rädda för fön, så att lufttorka hundar när de badar hemma är ganska vanligt. Vad är lösningen? En bättre handduk, till att börja med.

Denna bedårande hundshammy är designad speciellt för att absorbera vatten från en hunds päls. Mikrofiberblandningen är superabsorberande och de stora fibrerna kommer djupt in i pälsen för att dra ut vatten som en vanlig handduk skulle missa. Den har även handfickor som ger användaren bra kontroll vid torkning under magen eller på tassarna.

The Original Dirty Dog Shammy

Lyckas äntligen med torka av en hund efter badet med denna shammy.

Amazon

$ 18,35
$ 19,99 Spara 8%

Jolly Husdjur fotboll Bolla

Jolly Pets

Många hundägare köper leksaker med vetskapen om att de inte kommer att hålla för evigt. Den här processen kan bli lite nedslående när de tänker på hur mycket pengar som spenderas på gosedjur som kommer att rensas om en vecka eller två.

RELATERATDe bästa plyschleksakerna för din hund

Jolly pets, ett basvarumärke inom hundgemenskapen, är mest känt för sina oförstörbara leksaker som tål även de tuffaste chewers. De skapar hållbara föremål som kan hålla en hunds livstid. Denna fotboll är gjord av en speciell flexibel plast som är lätt och lätt att leka med men byggd så att den aldrig töms, även när vassa tänder sticker hål på utsidan.

Det här föremålet är perfekt för hundägare med tuffa, hyper- eller intensiva hundar som verkar slita igenom leksaker innan de ens träffat golvet. Mottagaren kommer att tacka dig i många år framöver (eftersom det är hur länge den här leksaken kommer att hålla).

Jolly Pets Soccer Ball

Denna oförstörbara boll kommer att hålla för evigt.

Amazon

$ 14,50
$ 15,79 Spara 8%

A Dog-DNA Testa

Gå ombord

Din hundägares vän kanske inte känner att de behöver spendera ett DNA-test för deras hund, men det skulle vara en fantastisk gåva. För någon med en blandras kan resultaten hjälpa dem att lära sig viktiga saker om sin hunds hälsa, som vilka sjukdomar den kan vara utsatt för, dess förväntade livslängd och mer.

Detta test screenar för över 350 raser, typer och sorter. Det är också ett av de mest exakta testerna som finns, med förmågan att upptäcka ner till fem procent av den totala rasens fabrikat. Det är också lätt att använda och kräver bara en enkel kindpinne för att skickas in.

Ägare av rena raser kommer naturligtvis inte att behöva detta, men alla som adopterat en hund eller äger en blandras kommer att bli glada över att få denna gåva.

Dna-test för hundar

h3>

Läs mer om olika raser, potentiella hälsoproblem och mer.

Amazon

$ 99,00
$ 129,00 Spara 23%

Bärbar Dusch Attachment

Kurgo

Alla som tar med sin hund till parken eller stranden känner till kampen med att ta reda på hur att hålla en smutsig hund från att förstöra sin bil efter dagens händelser. En handduk eller tvättlapp kan bara få bort så mycket smuts. Ibland har stränderna utomhusdusch tillgängliga, men du kan inte alltid satsa på dem.

< strong class='relatedtext'>RELATERATDe bästa tassrengörarna för din hund

Detta coola gummitillbehör kan förvandla vilken 16-ounce till två-liters flaska som helst till en portabel minidusch. Den fästs på större plastflaskor och låter användaren spraya ett regnvatten över sin smutsiga valp. Detta gör att en hundägare kan ge sin hund ett nödbad när som helst och var som helst.e

Detta fäste är för stort för de flesta vattenflaskor, vilket är viktigt att tänka på. Men en vanlig vattenflaska kommer förmodligen inte att innehålla tillräckligt med vatten för att skölja av en hund ändå. Att använda en tvålitersflaska kan resultera i en dusch som är nästan en hel minut lång, vilket ger gott om tid att rensa bort den värsta leran och smutsen.

Kurgo bärbar utomhusdusch för hundar

Det här tillbehöret förvandlar vilken stor flaska som helst till en bärbar dusch.< /p> Amazon

$ 13,95

Hundägare älskar roliga presenter, men de älskar nyttiga dem också. Alla dessa föremål kommer att användas ofta av din lyckliga presentmottagare. Från snusmattor och långvariga tuggar till hundkameror, vi har varorna för alla hundälskare i ditt liv.