Zeg vaarwel tegen de handmatige updates van Zoom

0
57
Yalcin Sonat/Shutterstock.com< /figure>

Zoom heeft eindelijk een nieuwe functie toegevoegd waarop we allemaal hebben gewacht op automatische updates. In plaats van zelf op de hoogte te blijven van het updaten van Zoom, zal de app het proces zelf afhandelen, zodat u zich zorgen hoeft te maken of u op tijd voor vergaderingen verschijnt.

“We zijn verheugd aan te kondigen dat we een automatische updatefunctie lanceren die is ontworpen om dit proces te stroomlijnen en van beveiliging een tweede natuur te maken,” zei Jeromie Clark van Zoom in een blogpost.

GERELATEERDProblemen met je Zoom-oproep oplossen

Als je automatische updates wilt inschakelen, ga je naar Instellingen in je Zoom-app en schakel je vervolgens 'Mijn Zoom automatisch up-to-date houden' in. U wordt vervolgens gevraagd om beheerdersreferenties in te voeren, wat slechts één keer nodig is om de instelling in te schakelen.

Zodra je het hebt ingeschakeld, zal Zoom je vragen om te updaten wanneer je niet in een vergadering bent wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is. Zo hoeft u niet elke keer zelf te controleren op een update. U kunt de nieuwste functies en eventuele beveiligingsoplossingen krijgen zodra ze worden gestart, in plaats van wanneer u over de update hoort of toevallig controleert of er een nieuwe versie is.

Zoom biedt ook verschillende updatepaden aan. Er is de optie Slow, die standaard is geselecteerd. Deze instelling zorgt voor minder updates en is gericht op stabiliteit. Met de optie Snel kun je de nieuwste functies gebruiken zodra ze beschikbaar zijn, maar dit gaat ten koste van de stabiliteit.

LEES VOLGENDE

  • › Cybermaandag 2021: beste pc-deals
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals
  • › Verlichting aanzetten met je wekker