Säg adjö till Zooms manuella uppdateringar

0
61
Yalcin Sonat/Shutterstock.com< /figure>

Zoom har äntligen lagt till en ny funktion som vi alla har väntat på automatiska uppdateringar. Istället för att hålla koll på att hålla zoomen uppdaterad själv, kommer appen att hantera processen på egen hand, vilket gör att du kan oroa dig för att dyka upp till möten i tid.

“Vi är glada över att kunna meddela att vi lanserar en automatisk uppdateringsfunktion som är utformad för att effektivisera denna process och hjälpa till att göra säkerheten en självklarhet,” sa Zoom’s Jeromie Clark i ett blogginlägg.

RELATEDSå här felsöker du ditt Zoom-samtal

För att aktivera automatiska uppdateringar måste du gå till Inställningar i din Zoom-app och sedan växla mellan “Håll min Zoom uppdaterad automatiskt.” Du kommer sedan att bli ombedd att ange administratörsuppgifter, vilket bara kommer att krävas en gång för att aktivera inställningen.

När du har aktiverat det kommer Zoom att uppmana dig att uppdatera när du inte är i ett möte när en ny version är tillgänglig. Detta kommer att spara dig från att behöva leta efter en uppdatering själv varje gång. Du kommer att kunna få de senaste funktionerna och eventuella säkerhetskorrigeringar när de lanseras, istället för när du hör om uppdateringen eller råkar kolla om det finns en ny version.

Zoom erbjuder också olika uppdateringsvägar. Det finns alternativet Långsamt, som är valt som standard. Den här inställningen ger färre uppdateringar och fokuserar på stabilitet. Alternativet Snabb låter dig ta tag i de senaste funktionerna så snart de blir tillgängliga men till kostnaden för stabilitet.

LÄS NÄSTA

  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till