Ny iPhone Safari-tillägg ger PIP till YouTube

0
56
Och en dinosaurie

Att använda YouTube i webbläsaren Safari är inte den bästa upplevelsen. YouTube-appen är inte mycket bättre, eftersom den saknar några viktiga funktioner. Ett nytt Safari-tillägg som heter Vinegar ersätter YouTube-spelaren med en liten HTML-fil.

RELATERATHur man aktiverar YouTube Picture-in-Picture för iPhone

Det nya tillägget är utvecklat av And a Dinosaur (via Daring Fireball), som också gjorde en Web Inspector, en utvecklarkonsol för Safari , ett verktyg som omdirigerar AMP-sidor som heter AMP Shockwave och andra. I grund och botten ersätter den standardspelaren på YouTube i mobil Safari med en egen spelare (liknande YouTube5).

Detta är viktigt eftersom det tar bort in-video-annonser, förhindrar YouTube från att spåra dina uppspelnings- och pausaktiviteter, lägger till bild-i-bild-funktionalitet, fortsätter att spela upp videorna om du byter till en annan flik och låter dig spela upp en audio-stream. Oavsett om du är på den dedikerade YouTube-webbplatsen eller tittar på en video som är inbäddad på en annan webbplats, fungerar dessa funktioner.

RELATERATVill du ta bort annonser på YouTube? Det kan bli billigare snart

Dessa funktioner har saknats från YouTube på iPhone, iPad och Mac, även om de var betydande försäljningsargument för operativsystemet för andra videoappar.

Vinegar är&#8217 ;ett gratis tillägg, men tack och lov är det bara en engångsbetalning på 1,99 USD för att få det, så du behöver inte ta itu med prenumerationer eller köp i appar som finns i så många andra applikationer nuförtiden . Om du alltid har önskat att YouTube hade dessa viktiga funktioner på iPhone, så är det värt en titt.

RELATERAT: Hur man ser en iPhone Appens köp i appen innan du laddar ner den

LÄS NÄSTA

  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till
  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?