Nieuwe iPhone Safari-extensie brengt PIP naar YouTube

0
126
En een dinosaurus

Het gebruik van YouTube in de Safari-browser is niet de beste ervaring. De YouTube-app is niet veel beter, omdat het een aantal essentiële functies mist. Een nieuwe Safari-extensie genaamd Vinegar vervangt de YouTube-speler door een kleine HTML-speler.

GERELATEERDYouTube Picture-in-Picture voor iPhone inschakelen

De nieuwe extensie is ontwikkeld door And a Dinosaur (via Daring Fireball), dat ook een Web Inspector heeft gemaakt, een ontwikkelaarsconsole voor Safari , een tool die AMP-pagina's met de naam AMP Shockwave omleidt, en andere. In feite vervangt het de standaard YouTube-speler in mobiele Safari door zijn eigen speler (vergelijkbaar met YouTube5).

Dit is belangrijk omdat het in-video-advertenties verwijdert, voorkomt dat YouTube je afspeel- en pauzeactiviteiten bijhoudt, beeld-in-beeld-functionaliteit toevoegt, de video's blijft afspelen als je naar een ander tabblad overschakelt en je een stream met alleen audio kunt afspelen. Of je nu op de speciale YouTube-website bent of een video bekijkt die is ingesloten in een andere site, deze functies werken.

GERELATEERDWilt u advertenties op YouTube verwijderen? Het kan binnenkort goedkoper worden

Deze functies ontbraken op YouTube op iPhone, iPad en Mac, ook al waren ze belangrijke verkoopargumenten van het besturingssysteem voor andere video-apps.

Azijn is'8217 ;een gratis extensie, maar gelukkig is het slechts een eenmalige betaling van $ 1,99 om het te krijgen, dus u hoeft zich niet bezig te houden met de abonnementen of in-app-aankopen die tegenwoordig in zoveel andere applicaties voorkomen . Als je altijd hebt gewild dat YouTube deze essentiële functies op de iPhone had, dan is het de moeite van het bekijken waard.

GERELATEERD: Hoe een iPhone te zien In-app-aankopen van de app voordat u deze downloadt

LEES VOLGENDE

  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals
  • › Cybermaandag 2021: beste pc-deals
  • › Wat is een System on a Chip (SoC)?