Je kunt nu 3 gratis maanden Apple News+ krijgen

0
104
Hadrian/Shutterstock.com

Black Friday is voorbij, en Cyber ​​Monday is officieel hier. Apple biedt een aantal deals aan, en een die opvalt, is een proefperiode van drie maanden van Apple News+ voor nieuwe gebruikers. Als je wat wilt lezen, is dit misschien de proefversie voor jou.

Dit is een Black Friday-deal die is overgedragen naar Cyber ​​Monday en eindigt op 29 november 2021. Dat is betekent dat je niet veel tijd hebt om hierop te springen als Apple News+ je interesseert. Of je nu wat kranten of populaire tijdschriften zoals Edge, Wired, Rolling Stone en alle andere wilt lezen, je zult je willen aanmelden.

Dit is natuurlijk een proefversie van een abonnementsservice, dus uw abonnement loopt automatisch door aan het einde van de proefperiode als je niet opzegt. Het kost $ 9,99, dus als je het tijdens de proefperiode niet zo vaak gebruikt, moet je zeker opzeggen.

GERELATEERDPSA: annuleer gratis proefversies onmiddellijk na aanmelding

Het is belangrijk op te merken dat hoewel Apple News+ premium tijdschriften en kranten aanbiedt als onderdeel van uw abonnement, er advertenties zijn. Sommige Reddit-gebruikers die de gratis proefversie claimden, waren teleurgesteld toen ze zich realiseerden dat Apple advertenties weergeeft aan gebruikers die betalen voor een abonnement, maar Apple beweert nooit de dienst zonder advertenties aan te bieden. Immers, als je betaalt voor een gedrukt tijdschrift of krant, word je gebombardeerd met advertenties, en de digitale versies zijn niet anders.

GERELATEERD: Hoe om uw advertentie-ID op iPhone opnieuw in te stellen

LEES VOLGENDE

  • › Cybermaandag 2021: beste pc-deals
  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
  • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen