Du kan få 3 gratis månader av Apple News+ just nu

0
56
Hadrian/Shutterstock.com figur>

Black Friday är över och Cyber ​​Monday är officiellt här. Apple erbjuder några erbjudanden, och en som sticker ut är en tre månader lång testversion av Apple News+ för nya användare. Om du funderar på att läsa lite kan det här vara rättegången för dig.

Det här är ett Black Friday-avtal som fördes över till Cyber ​​​​Monday och avslutas den 29 november 2021. betyder att du inte har mycket tid att hoppa på den här om Apple News+ intresserar dig. Oavsett om du vill läsa några tidningar eller populära tidskrifter som Edge, Wired, Rolling Stone och alla andra, vill du registrera dig.

Det här är naturligtvis en provversion av en prenumerationstjänst, så din prenumeration fortsätter automatiskt i slutet av provperioden om du inte avbryter. Det kostar $9,99, så om du inte använder det så mycket under provperioden, vill du definitivt se till att avbryta.

RELATEDPSA: Avbryt gratis provperioder direkt efter att du har registrerat dig

Det är viktigt att notera att medan Apple News+ erbjuder premiumtidningar och tidningar som en del av din prenumeration, finns det annonser. Vissa Reddit-användare som hävdade den kostnadsfria testperioden blev besvikna när de insåg att Apple visar annonser till användare som betalar för ett abonnemang, men Apple hävdar aldrig att de erbjuder tjänsten utan annonser. När allt kommer omkring, när du betalar för en tryckt tidning eller tidning bombarderas du med reklam, och de digitala versionerna är inte annorlunda.

RELATERAT: Hur för att återställa ditt reklam-ID på iPhone

LÄS NÄSTA

  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till