Det senaste LEGO-arkitektursetet transporterar dig till Singapores landmärken

0
179
LEGO

Efter att ha tagit en liten paus är LEGO tillbaka med ännu en episk arkitekturserie. Den här veckan gjorde LEGO Architecture Singapore-setet sin debut och kommer in med 827 delar som kommer att ge dig Singapores skyline och berömda landmärken.

Unik arkitektur och landmärken lockar städer runt om i världen, och LEGO satte sig för att fånga många av dessa ikoniska städer med sin Architecture Skyline-serie. Den senaste Singapore-versionen kommer ut den 1 januari 2022 och innehåller några av Singapores främsta landmärken. Bygg och återskapa Marina Bay Sands, One Raffles Place, Lau Pa Sat Market och den populära Supertree Grove at Gardens by the Bay.

LEGO

LEGO Architecture-byggnaderna är designade för vuxna men kommer med enkla instruktioner, även för nybörjare. Och återigen, den har bara 827 stycken, så det är inte alltför utmanande att avsluta och låter dig resa utan att lämna ditt hus. Så oavsett om du alltid har velat besöka Singapore eller vill återuppleva en tidigare semester, är detta det perfekta LEGO-setet att köpa.

Det är värt att notera att även om några av Architecture-seten kan vara ganska stor, Singapore-kollektionen är bara 11 tum hög, så den borde passa i de flesta områden i ditt hem. LEGO kommer att släppa det här setet den första dagen av 2022, och det kommer bara att kosta 59,99 USD, så hämta ditt från vår länk nedan. Kolla sedan in dessa andra fantastiska LEGO-set för alla kontor eller rum.

LEGO Architecture Singapore

Besök Singapores mest kända landmärken utan att lämna ditt hem. Skaffa LEGO Architecture Singapore-set för 59,99 USD.

Handla nu