De nieuwste LEGO Architecture-set brengt je naar de bezienswaardigheden van Singapore

0
89
LEGO

Na een korte pauze is LEGO terug met een nieuwe epische Architecture-serie. Deze week maakte de LEGO Architecture Singapore set zijn debuut, met 827 onderdelen die de skyline van Singapore en beroemde bezienswaardigheden naar je toe zullen brengen.

Unieke architectuur en monumenten trekken steden over de hele wereld aan, en LEGO wilde veel van deze iconische steden vastleggen met zijn Architecture Skyline-serie. De nieuwste Singapore-release komt uit op 1 januari 2022 en bevat enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden van Singapore. Bouw en creëer de Marina Bay Sands, One Raffles Place, Lau Pa Sat Market en de populaire Supertree Grove in Gardens by the Bay.

LEGO

De LEGO Architecture-constructies zijn ontworpen voor volwassenen, maar worden geleverd met gemakkelijk te volgen instructies, zelfs voor beginners. En nogmaals, het heeft slechts 827 stukjes, dus het is niet al te uitdagend om te voltooien en laat je reizen zonder je huis te verlaten. Dus of je nu altijd Singapore hebt willen bezoeken of een vakantie uit het verleden opnieuw wilt beleven, dit is de perfecte LEGO-set om te kopen.

Het is vermeldenswaard dat terwijl sommige van de Architecture-sets kan vrij groot zijn, de Singapore-collectie is slechts 11 centimeter lang, dus het zou in de meeste delen van uw huis moeten passen. LEGO brengt deze set uit op de eerste dag van 2022 en kost slechts $ 59,99, dus pak de jouwe via onze onderstaande link. Bekijk dan deze andere geweldige LEGO-sets voor elk kantoor of elke kamer.

LEGO Architecture Singapore

Bezoek de beroemdste bezienswaardigheden van Singapore zonder je huis te verlaten. Koop de LEGO Architecture Singapore-set voor $ 59,99.

Nu winkelen