De beste videodeurbellen van 2021

0
114
BrandonKleinPhoto/Shutterstock.com

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een videodeurbel in 2021
Algemeen de beste videodeurbel : Ring Video Doorbell 4
Beste Budget Video Doorbell: Wyze Video Doorbell
Beste Video Doorbell Zonder abonnement: eufy Security Video Doorbell
Beste draadloze videodeurbel: Google Nest-deurbel


Fijne feestdagen! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van How-To Geek, LifeSavvy en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Waar moet je op letten bij een videodeurbel in 2021

Het installeren van een videodeurbel is een van de beste manieren om uw huis te beveiligen. Het werkt meestal hetzelfde als een beveiligingscamera voor thuis, behalve dat het is ontworpen voor uw voordeur. Ongewenste bezoekers zullen wel twee keer nadenken over inbreken als ze een deurbelcamera voor zich zien.

Dus, hoe kies je de juiste videodeurbel voor jou? Met zoveel opties op de markt hangt het allemaal af van wat je zoekt.

GERELATEERDDe beste beveiligingscamera's van 2021

Deurbelcamera's worden geleverd met een breed scala aan functies, waaronder tweerichtingsaudio, video met hoge resolutie, bewegingsdetectie, onmiddellijke waarschuwingen naar je telefoon en nachtzicht. Je kunt videodeurbellen vinden met premiumfuncties zoals lenzen met een beeldverhouding van 3:4 om bezoekers van top tot teen te zien en compatibiliteit met spraakassistenten zoals Alexa en Google Assistant.

Bij het installeren van videodeurbellen heb je meestal twee opties. De eerste is om ze vast te maken met je bestaande deurbel. Deze optie is ideaal voor diegenen die zich nooit zorgen willen maken over de levensduur van de batterij.

De tweede is de draadloze installatie van de deurbel bij je voordeur met behulp van de tools die bij de camera worden geleverd. Natuurlijk moet je de batterij in de videodeurbel opladen of vervangen als deze bijna leeg is of leeg is.

De laatste factoren waarmee u rekening wilt houden, zijn opslag en app-beheer. Als je veel beeldmateriaal en voor langere tijd wilt opslaan, heb je een abonnementsservice nodig. Met deze services kun je meestal veel beeldmateriaal opslaan in de cloud.

De meeste apparaten met lokale opslag hebben niet veel ingebouwde opslag, dus je zult de opgeslagen video's moeten legen vaak. U kunt ook de voorkeur geven aan volledige controle over uw videodeurbel via een app, omdat deze handig in gebruik is.

Nu u weet waar u op moet letten, gaan we de beste opties bekijken op de markt.

Beste videodeurbel in het algemeen: Ring Video Doorbell 4

Ring

Pros

 • ✓ Legt video vast in 1080p HD
 • ✓ Neemt overdag en 's nachts in kleur op
 • ✓ Kan verbinding maken met een 5,0 GHz-netwerk
 • ✓ Bewegingsdetectie stuurt een pre-roll video
 • ✓ Bezoekers kunnen een bericht achterlaten
 • ✓ Compatibel met Alexa

Nadelen

 • ✗ Vereist een abonnement om toegang te krijgen tot alle functies
 • ✗ Enigszins duur

Het is geen verrassing dat Ring een van de beste videodeurbellen biedt. Een van de nieuwere versies, de Ring Video Doorbell 4, kost $ 200 en biedt verschillende premiumfuncties.

U kunt de camera installeren en laten werken met behulp van de oplaadbare batterij, er is geen bedrading nodig. De batterij kan enkele maanden meegaan, maar hangt af van meerdere factoren, zoals hoe vaak hij activiteit vastlegt en het lokale weer.

Als je wilt, kun je hem nog steeds bekabelen met je bestaande deurbel als alternatief voor maak je nooit zorgen over de levensduur van de batterij. Je hebt echter wel een stabiele 2,4 of 5,0 GHz wifi-verbinding nodig om de camera in te stellen.

De Doorbell 4 legt video vast in 1080p HD, zodat je een duidelijk beeld hebt van iedereen aan je deur. Het neemt ook op klaarlichte dag en 's nachts in kleur op, wat een geweldige bonus is. Nachtzicht in kleur is niet iets wat veel videodeurbellen hebben! De camera is ook weerbestendig, dus maak je geen zorgen dat hij doorweekt raakt.

Wanneer de videodeurbel beweging detecteert, krijg je direct een pre-roll-video die je vanaf je telefoon kunt bekijken. Zo mis je nooit iemand aan je voordeur. Je kunt dan door de microfoon van de camera spreken in de Ring-app op Android of iPhone om hallo te zeggen. Je kunt ook de optie inschakelen waarmee bezoekers een bericht kunnen achterlaten wanneer je niet beschikbaar bent.

In de Ring-app heb je ook volledige controle over alle camera's. ;s instellingen, inclusief privacyzones. De Ring Video Doorbell 4 is ook compatibel met Alexa en de Echo Show, waardoor je nog meer handsfree mogelijkheden hebt.

Als je de ultieme bescherming nodig hebt, koop dan het Ring Protect Plan om te beoordelen, delen en beelden opslaan die de camera opneemt. Prijzen beginnen bij $3/maand of $30/jaar.

Beste videodeurbel in het algemeen

Ring Video Doorbell 4

De Ring Doorbell 4 heeft alles wat je nodig hebt in een videodeurbel. Je voelt je veilig thuis of wanneer je weg bent.

Amazon

$ 199.99

Best Budget Video deurbel: Wyze Video deurbel

Wyze

< p>Voordelen

 • ✓ Neemt op in 1080p HD voor een zeer goedkope optie
 • ✓ 3:4 beeldverhouding
 • ✓ Nachtzicht en licht op wanneer beweging wordt gedetecteerd
 • ✓ Eenvoudig te bedienen in de Wyze-app
 • ✓ Livestream om te zien wie er is

Nadelen

 • ✗ Geen draadloze optie
 • ✗ Een abonnement bespaart video's tot 14 dagen

Wilt u een betaalbaar alternatief dat nog steeds betrouwbaar is? Kies dan voor de Wyze Video Doorbell die slechts $ 56 kost! Deze goedkope optie zal u verrassen met zijn mogelijkheden.

Deze Wyze deurbelcamera legt video vast in 1080p HD, dezelfde resolutie die veel duurdere camera's bieden. Het neemt ook op met een beeldverhouding van 3:4, zodat u bezoekers van top tot teen kunt zien. Er is zelfs nachtzicht, dus je hebt een duidelijker beeld van wie er aan je voordeur staat als het donker is. U kunt de camera het hele jaar buiten laten staan, aangezien deze weerbestendig is volgens IP65.

< strong class='relatedtext'>GERELATEERDHoe werken nachtzichtcamera's?

Je kunt met bezoekers praten via de Wyze-app op iPhone of Android, aangezien de camera tweerichtingsaudio biedt. Je kunt ook een livestream bekijken om te zien wie er voor je deur staat en beslissen of je wilt antwoorden of niet. Dit is een uitstekende functie voor diegenen die geen willekeurige advocaten aan hun deur willen spreken.

De Wyze deurbel wordt geleverd met een bel die je ook in huis kunt instellen. De gong werkt als een luidspreker om u waarschuwingen te laten horen, naast het verzenden van meldingen naar uw telefoon. Het is perfect voor degenen die de deurbel niet altijd kunnen horen vanuit hun kamer.

De camera is vrij klein, waardoor het gemakkelijk te bedraden is omdat het niet veel in beslag neemt ruimte. Maak je echter geen zorgen als je de voorkeur geeft aan een grotere camera zodat indringers dit kunnen opmerken. Er is een spotlight die oplicht om bezoekers te laten weten dat de camera er is.

Je kunt upgraden naar het Cam Plus-abonnement voor $ 2 per maand om volledige video's op te slaan wanneer de camera beweging detecteert. Deze worden maximaal 14 dagen bewaard.

Best Budget Video Doorbell

Wyze Video Doorbell

Deze goedkope videodeurbel zal u verrassen met al zijn functies en mogelijkheden. 1080p HD-video, 3:4 beeldverhouding, livestream, nachtzicht en een spotlight!

Amazon

$ 50,95
$ 62.95 Bespaar 19%

Best Video deurbel Zonder abonnement: eufy Security Video Doorbell

eufy

Pros

 • ✓ 16 GB beveiligde lokale opslag
 • ✓ Neemt op in 2K HD-kwaliteit
 • ✓ 4:3 beeldverhouding
 • ✓ Draadloos of bedraad instellen
 • ✓ HomeBase voor meerdere doeleinden
 • ✓ Lange batterijduur van zes maanden

Nadelen

 • ✗ Kan lokale opslagcapaciteit niet vergroten

Niet iedereen is dol op op abonnementen gebaseerde diensten. Als dit klinkt zoals jij, dan zul je dol zijn op de eufy Security Video Doorbell. De camera kost $ 200 en is perfect voor degenen die niet willen betalen voor extra services.

De eufy-camera slaat alle gegevens lokaal met een capaciteit van 16 GB op in de eufy-app (op Android en iPhone) met behulp van een beveiligde 256-bits versleutelde verbinding. Deze opslagcapaciteit is groot genoeg zodat je geen cloudopslag nodig hebt. Natuurlijk moet je de HomeBase leegmaken als deze vol is, maar zolang je niet van plan bent veel te besparen, is het een eenvoudig proces.

Je kunt de Eufy-deurbelcamera binnen enkele minuten instellen, draadloos of bedraad met je bestaande deurbel voor constant vermogen. Als je ervoor kiest om draadloos te gaan, gaat de batterij zes maanden mee voordat hij moet worden opgeladen.

De eufy videodeurbel legt vast in 2K HD-kwaliteit met een professionele lens voor perfect heldere beelden. Hij neemt op met een beeldverhouding van 4:3 voor een compleet beeld van top tot teen. Er is tweerichtingsaudio en nachtzicht, zodat je de hele dag gemakkelijk bezoekers kunt zien en spreken. De camera werkt ook met Alexa en Google Assistant!

De slimme detectoren zijn geavanceerd genoeg om onderscheid te maken tussen mensen, dieren en auto's, en sturen je specifieke waarschuwingen direct en onmiddellijk naar je telefoon. Vervolgens kun je de camera aanpassen en bedienen in de eufy Security-app, met behulp van functies zoals activiteitszones om alleen de waarschuwingen te ontvangen die je wilt. Het is goed als u niet elke keer een melding wilt ontvangen als er een auto langs uw huis rijdt.

Dit alles zonder vervelende abonnementen op veel andere videodeurbellen!

Beste videodeurbel zonder abonnement < h3>eufy Security Video Doorbell

Wilt u niet betalen voor een abonnement? Met deze eufy-camera bent u gedekt met maximaal 16 GB lokale opslag. Het neemt ook op in 2K HD-kwaliteit!

Amazon

$ 199.99

Best Wireless Video deurbel: Google Nest deurbel

Google

< p>Pros

 • ✓ Draadloos of bedraad instellen
 • ✓ 1600×1200 HD-videokwaliteit met een lens van 165 graden
 • ✓ 3:4 beeldverhouding
 • ✓ Levensduur van de batterij duurt zes maanden
 • ✓ Neemt één uur aan beeldmateriaal op tijdens wifi-storing

Nadelen

 • ✗ Bekijkt de gebeurtenisgeschiedenis maximaal drie uur gratis
 • ✗ Camera is behoorlijk zwaar en omvangrijk

Op zoek naar een premium deurbelcamera die draadloos is? De Google Nest Doorbell is de beste keuze en hij is redelijk geprijsd op $ 180. Deze populaire camera is een verbeterde versie van de bedrade camera, en voor velen een goede keuze.

Hoewel de Nest-deurbel op batterijen werkt, kun je hem nog steeds aansluiten op je bestaande deurbel voor een constante macht, als je wilt. Als je ervoor kiest om draadloos te gaan, is het eenvoudig te installeren en gaat de batterij zes maanden mee, wat geweldig is. Dit is een relatief lange tijd waarin je je geen zorgen hoeft te maken over opladen!

De Nest Doorbell neemt in 1600×1200 HD-video op met een lens van 165 graden, een groter gezichtsveld dan de meeste deurbelcamera's. Het neemt ook op met een beeldverhouding van 3:4 om van top tot teen te zien. In combinatie met het grote gezichtsveld kun je alles observeren wat er rondom je voordeur gebeurt.

De camera neemt op in HDR en met nachtzicht, zodat je zowel overdag als 's nachts helder kunt zien. De sensoren kunnen onderscheid maken tussen mensen, pakketten, dieren en voertuigen om u specifieke bewegingsmeldingen te sturen over wat er aan uw deur gebeurt. U ontvangt direct meldingen op uw telefoon, zodat u in realtime kunt antwoorden of vooraf ingestelde berichten kunt achterlaten.

De Nest Doorbell is de perfecte aanvulling voor Google Home-bezitters, omdat je hem kunt integreren en bedienen vanuit de Google Home-app op Android of iPhone. Nest biedt een extra functie van maximaal een uur video-opname als je wifi-stroom uitvalt. Je kunt ook zien wat je hebt gemist voor maximaal drie uur gratis videogeschiedenis van gebeurtenissen.

Als drie uur gebeurtenisgeschiedenis niet lang genoeg is, kun je upgraden naar het Nest Aware-abonnement om te besparen tot 60 dagen gebeurtenisgeschiedenis. Het abonnement begint bij $8/maand, waardoor je continu kunt opnemen en de camera bekende gezichten kan herkennen.

Beste draadloze videodeurbel

Google Nest-batterij

We weten allemaal hoe populair Nest Cams zijn. Pak de Nest Doorbell! Het zal de perfecte aanvulling zijn op uw Google Home-familie.

Nu winkelen

 

LEES VOLGENDE

 • ’ 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
 • › Cybermaandag 2021: beste pc-deals
 • › Cybermaandag 2021: beste technische deals
 • › Cybermaandag 2021: Beste Apple-deals
 • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
 • › Verlichting aanzetten met je wekker