De bästa videodörrklockorna 2021

0
116
BrandonKleinPhoto/Shutterstock.com figur> Innehållsförteckning

Vad man ska leta efter i en videodörrklocka 2021
Bästa videodörrklockan totalt sett : Ring Video Doorbell 4
Bästa budgetvideodörrklocka: Wyze videodörrklocka
Bästa videodörrklocka utan prenumeration: eufy Security Video Doorbell
Bästa trådlösa videodörrklockan: Google Nest Doorbell


Trevlig helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från How-To Geek, LifeSavvy och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Vad man ska leta efter i en videodörrklocka 2021

Att installera en videodörrklocka är ett av de bästa sätten att säkra ditt hem. Den fungerar för det mesta på samma sätt som en säkerhetskamera för hemmet, förutom att den är designad för din ytterdörr. Oönskade besökare kommer att tänka två gånger på att bryta sig in i din när de ser en dörrklocka framför sig.

Så, hur väljer du rätt videodörrklocka för dig? Med så många alternativ på marknaden beror allt på vad du letar efter.

RELATERATDe bästa säkerhetskamerorna 2021

Dörrklockskameror kommer med en mängd olika funktioner, inklusive tvåvägsljud, högupplöst video, rörelsedetektering, sändning av omedelbara varningar till din telefon och mörkerseende. Du kan hitta videodörrklockor med premiumfunktioner som linser i bildförhållandet 3:4 för att se besökare från topp till tå och kompatibilitet med röstassistenter som Alexa och Google Assistant.

Du har vanligtvis två alternativ när du installerar videodörrklockor. Den första är att koppla ihop dem med din befintliga dörrklocka. Det här alternativet är idealiskt för dem som aldrig vill oroa sig för batteritiden.

Det andra är att trådlöst installera dörrklockan vid din ytterdörr med hjälp av verktygen som medföljer kameran. Naturligtvis måste du ladda eller byta ut batteriet i videodörrklockan när den är låg eller tar slut.

De sista faktorerna du vill överväga är lagring och appkontroll. Om du ska lagra mycket film och under långa perioder behöver du en prenumerationstjänst. Dessa tjänster låter dig vanligtvis spara massor av bilder till molnet.

De flesta enheter med lokal lagring har inte mycket inbyggt lagringsutrymme, så du måste tömma de sparade videorna ofta. Du kanske också föredrar att ha full kontroll över din videodörrklocka via en app eftersom den är bekväm att använda.

Nu när du vet vad du ska leta efter, låt oss gå igenom de bästa alternativen på marknaden.

Bästa videodörrklocka totalt: Ring Video Doorbell 4

Ring

Proffs

 • ✓ Fångar video i 1080p HD
 • ✓ Spelar in i fyrfärg under dagen och natten
 • ✓ Kan ansluta till ett 5,0 GHz-nätverk
 • ✓ Rörelsedetektering skickar en pre-roll video
 • ✓ Besökare kan lämna ett meddelande
 • ✓ Kompatibel med Alexa

Nackdelar

 • ✗ Kräver en prenumeration för att få tillgång till alla funktioner
 • ✗ Lite dyrt

Det är ingen överraskning att Ring erbjuder en av de bästa videodörrklockorna. En av de nyare versionerna, Ring Video Doorbell 4, kostar 200 $ och erbjuder flera premiumfunktioner.

Du kan installera kameran och hålla den igång med det uppladdningsbara batteriet, inga kablar krävs. Batteriet kan räcka i flera månader, men det beror på flera faktorer, som hur ofta det registrerar aktivitet och det lokala vädret.

Om du vill kan du fortfarande koppla det med din befintliga dörrklocka som ett alternativ till oroa dig aldrig för batteritiden. Du behöver dock en stabil 2,4 eller 5,0 GHz Wi-Fi-anslutning för att ställa in kameran på något sätt.

Doorbell 4 spelar in video i 1080p HD, så att du får en tydlig bild av vem som helst vid din dörr. Den spelar också in i full färg på fullt dagsljus och på natten, vilket är en stor bonus. Färg mörkerseende är inget många videodörrklockor har! Kameran är också väderbeständig, så oroa dig inte för att den blir genomblöt.

När videodörrklockan upptäcker rörelse, ger den dig omedelbart en pre-roll-video som du kan titta på från din telefon. Detta säkerställer att du aldrig missar någon vid din ytterdörr. Du kan sedan tala genom kamerans mikrofon i Ring-appen på Android eller iPhone för att säga hej. Alternativt aktiverar du alternativet som låter besökare lämna ett meddelande när du inte är tillgänglig.

I Ring-appen har du också full kontroll över alla kameror&#8217 ;s inställningar, inklusive sekretesszoner. Ring Video Doorbell 4 är också kompatibel med Alexa och Echo Show, vilket ger dig ännu fler handsfree-funktioner.

Om du behöver det ultimata skyddet, skaffa dig Ring Protect Plan för att granska, dela och spara bilder som kameran spelar in. Priserna börjar på 3 USD/månad eller 30 USD/år.

Bästa videodörrklocka totalt

Ring videodörrklocka 4

Ring Doorbell 4 har allt du behöver i en videodörrklocka. Du kommer att känna dig trygg hemma eller när du är borta.

Amazon

$ 199,99

Best Budget Video dörrklocka: Wyze Video Dörrklocka

Wyze

< p>Proffs

 • ✓ Spelar in i 1080p HD för ett mycket billigt alternativ
 • ✓ Bildförhållande 3:4
 • ✓ Night vision och lyser när rörelse upptäcks
 • ✓ Lätt att kontrollera i Wyze-appen
 • ✓ Livestream för att se vem som är där

Nackdelar

 • ✗ Inget trådlöst alternativ
 • ✗ Prenumerationen sparar bara videor i upp till 14 dagar

Vill du ha ett prisvärt alternativ som fortfarande är pålitligt? Välj sedan Wyze Video Doorbell som bara kostar $56! Detta billiga alternativ kommer att överraska dig med dess möjligheter.

Denna Wyze dörrklocka kamera fångar video i 1080p HD, vilket är samma upplösning som många dyrare kameror erbjuder. Den spelar också in med ett bildförhållande på 3:4, så att du kan se besökare från topp till tå. Det finns till och med mörkerseende, så du får en tydligare bild av vem som helst vid din ytterdörr när det är mörkt ute. Du kan lämna kameran ute hela året eftersom den är IP65 väderbeständig.

< strong class='relatedtext'>RELATERATHur fungerar Night Vision-kameror?

Du kan prata med besökare via Wyze-appen på iPhone eller Android eftersom kameran erbjuder tvåvägsljud. Du kan också ladda upp en livestream för att se vem som är vid din dörr och bestämma om du vill svara eller inte. Detta är en utmärkt funktion för dem som inte vill prata med slumpmässiga advokater vid deras dörr.

Wyze-dörrklockan kommer med en ringklocka som du också kan ställa in i ditt hem. Ringsignalen fungerar som en högtalare så att du kan höra varningar, förutom att skicka aviseringar till din telefon. Den är perfekt för dem som inte alltid kan höra dörrklockan från sitt rum.

Kameran är ganska liten, vilket gör den lätt att ansluta eftersom den inte tar upp mycket Plats. Oroa dig inte om du föredrar en större kamera för inkräktare att lägga märke till. Det finns en spotlight som tänds för att låta besökarna veta att kameran är där.

Du kan uppgradera till Cam Plus-prenumerationen för $2/månad för att spara fullängdsvideor när kameran upptäcker rörelse. Dessa sparas i upp till 14 dagar.

Bästa budgetvideodörrklocka

Wyze videodörrklocka h3>

Denna billiga videodörrklocka kommer att överraska dig med alla dess funktioner och möjligheter. 1080p HD-video, 3:4 bildförhållande, livestream, mörkerseende och en spotlight!

Amazon

$ 50,95
$ 62,95 Spara 19%

Bästa video dörrklockan Utan prenumeration: eufy Security Video Doorbell

eufy

Proffs

 • ✓ 16 GB säker lokal lagring
 • ✓ Spelar in i 2K HD-kvalitet
 • ✓ Bildförhållande 4:3
 • ✓ Konfigurera trådlöst eller trådbundet
 • ✓ Multi-use HomeBase
 • ✓ Lång batteritid på sex månader

Nackdelar

 • ✗ Det går inte att öka lokal lagringskapacitet

Alla är inte förtjusta i abonnemangsbaserade tjänster. Om det här låter som du kommer du att älska eufy Security Video Doorbell. Kameran kostar $200, och den är perfekt för dem som inte vill betala för ytterligare tjänster.

Eufy-kameran lagrar all data lokalt med en kapacitet på 16 GB i eufy-appen (på Android och iPhone) med en säker 256-bitars krypterad anslutning. Denna lagringskapacitet är tillräckligt stor så att du inte behöver molnlagring. Naturligtvis måste du tömma HomeBase när den är full, men så länge du inte planerar att spara mycket är det en enkel process.

Du kan ställa in eufy dörrklockans kamera på några minuter, antingen trådlöst eller ansluten till din befintliga dörrklocka för konstant ström. Om du väljer att gå trådlöst räcker batteriet i sex månader innan det behöver laddas.

eufy videodörrklockan fångar i 2K HD-kvalitet med ett objektiv av professionell kvalitet för perfekt tydliga bilder. Den spelar in med ett bildförhållande på 4:3 för en fullständig bild från topp till tå. Det finns tvåvägsljud och mörkerseende, så att du enkelt kan se och prata med besökare hela dagen. Kameran fungerar även med Alexa och Google Assistant!

De smarta detektorerna är tillräckligt avancerade för att skilja mellan människor, djur och bilar och skickar specifika varningar direkt och omedelbart till din telefon. Du kan sedan anpassa och styra kameran i eufy Security-appen, genom att använda funktioner som aktivitetszoner för att bara ta emot de varningar du vill ha. Det är bra om du inte vill ha en varning varje gång en bil kör förbi ditt hem.

Allt detta är utan några irriterande prenumerationer på många andra videodörrklockor!

Bästa videodörrklockan utan prenumeration < h3>eufy Security Video Doorbell

Vill du inte betala för ett abonnemang? Denna eufy-kamera har dig täckt med upp till 16 GB lokalt lagringsutrymme. Den spelar också in i 2K HD-kvalitet!

Amazon

$ 199,99

Best Wireless Video dörrklocka: Google Nest Dörrklocka

Google

< p>Proffs

 • ✓ Konfigurera trådlöst eller trådbundet
 • ✓ 1600×1200 HD-videokvalitet med en 165-graders lins
 • ✓ Bildförhållande 3:4
 • ✓ Batteritiden varar sex månader
 • ✓ Spelar in en timmes film under Wi-Fi-avbrott

Nackdelar

 • ✗ Visar endast händelsehistorik upp till tre timmar gratis
 • ✗ Kameran är ganska tung och skrymmande

Letar du efter en förstklassig dörrklockakamera som är trådlös? Google Nest Doorbell är det bästa alternativet, och den är rimligt prissatt till 180 USD. Den här populära kameran är en uppgraderad version av den trådbundna, och den är en bra satsning för många.

Även om bodörrklockan är batteridriven, kan du fortfarande ansluta den till din befintliga dörrklocka för konstant makt, om du vill. Om du väljer att gå trådlöst är det lätt att installera och batteritiden räcker i sex månader, vilket är bra. Det här är en relativt lång tid att inte behöva oroa sig för en uppladdning!

Nest Doorbell spelar in 1600×1200 HD-video med en 165-graders lins, ett större synfält än de flesta dörrklockkameror. Den spelar också in med ett bildförhållande på 3:4 för att se från topp till tå. I kombination med det stora synfältet kan du observera allt som händer runt din ytterdörr.

Kameran spelar in i HDR och med nattseende, så att du kan se tydligt under dagen och på natten. Sensorerna kan skilja mellan människor, paket, djur och fordon för att skicka specifika rörelsevarningar om vad som händer vid din dörr. Du får omedelbara varningar till din telefon så att du kan svara i realtid eller lämna förinställda meddelanden.

Nest Doorbell är det perfekta tillägget för Google Home-ägare eftersom du kan integrera och styra den från Google Home-appen på Android eller iPhone. Nest erbjuder en extra funktion med upp till en timmes videoinspelning om din Wi-Fi-ström stängs av. Du kan också se vad du missat för upp till tre timmars gratis händelsehistorik.

Om tre timmars händelsehistorik inte är tillräckligt lång kan du uppgradera till Nest Aware-prenumerationen för att spara pengar till 60 dagars händelsehistorik. Prenumerationen börjar på $8/månad, vilket gör att du kan spela in kontinuerligt och gör att kameran kan känna igen bekanta ansikten.

Bästa trådlösa videodörrklocka

Google Nest-batteri

Vi vet alla hur populära Nest Cams är. Få tag på Nest Doorbell! Det blir det perfekta tillägget till din Google Home-familj.

Handla nu

 

LÄS NÄSTA

 • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa PC-erbjudanden
 • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
 • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
 • › Cyber ​​Monday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
 • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till
 • › Hur du tänder lampor med ditt larm