CAT 2021 hölls den 28 november, här är allt du behöver veta

0
58

Kandidater bör rapportera vid testcentret enligt anmälningstiden.. (Expressfoto av Jasbir Malhi)

IIM Ahmedabad genomförde CAT 2021 den 28 november. Tentamen hölls online och direkt efter provet släpptes CAT 2021 svarsnyckel och analys av några coachinginstitut. Kandidater som planerar att infinna sig för provet måste känna till alla officiella CAT 2021-riktlinjer och instruktioner för provdagen. Dessa riktlinjer har släppts av IIM Ahmedabad, på den officiella webbplatsen för CAT, som är iimcat.ac.in.

Först när kandidater följer alla dessa riktlinjer kommer de att få göra CAT 2021-provet . Kandidater kan hänvisa till informationen nedan för att veta om dessa riktlinjer.

Läs |IIM CAT 2021: Här är en lista över dokument och saker som kandidater kan ha med sig på tentamensdagen

Här är de viktiga riktlinjerna för CAT 2021 tentamensdagen som alla kandidater bör känna till:

https://images.indianexpress. com/2020/08/1×1.png

Kandidater bör obligatoriskt bära CAT 2021-antagningskortet till examenscentret eftersom kandidater inte kommer att tillåtas gå in i examenshallen utan det. Den ska skrivas ut på ett A4-ark, helst med en laserskrivare. Kandidatens fotografi och underskrift bör synas tydligt, annars anses det inte vara giltigt. Ett nytt foto i passstorlek ska klistras på inträdeskortet. Fotografiet bör vara detsamma som laddades upp vid tidpunkten för ansökningsformuläret.

Förutom antagningskortet måste kandidaterna också ha med sig något av ID-bevisen som Aadhaar-kort, körkort, röstkort , pass, arbetsgivar-ID, college-ID, PAN-kort, etc. Självdeklarationsformuläret ska laddas ner när du laddar ner antagningskortet eftersom det också behövs i tentamenshallen.

Läs |IIM CAT 2021 den 28 november: Kontrollera förra veckans revisionsplan för att öka dina förberedelser

Kandidater bör rapportera vid testcentret enligt rapporteringstiden. Kandidaterna bör inte rapportera senare än 8:15 för morgonpasset, 12:15 för eftermiddagspasset och 16:15 för kvällspasset.

Det är också viktigt att följa Covid-19 riktlinjerna. Kandidaterna måste ta med eget desinfektionsmedel, mask och en genomskinlig vattenflaska. Det rekommenderas att hålla social distans för att säkerställa din och andras säkerhet. Masker måste bäras hela tiden. Vid ingångsporten kommer kandidatens kroppstemperatur att kontrolleras med en termopistol.

En penna och ett kladdblock kommer att ges till varje kandidat. Eftersom endast ett klotterblock kommer att tillhandahållas under provets gång, måste kandidaterna använda det på ett effektivt sätt. Kandidater skulle behöva lämna feedback om sin examensupplevelse i formuläret som finns på deras konsol. Du kommer att behöva släppa pennan och kladdblocket i lådorna som finns vid ingången. Bär inga sidor från klottret utanför tentamens laboratorier efter provet. Kandidater bör se till att deras antagningskort är vederbörligen undertecknat av tentamensvakten i deras respektive examenslabb.

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste utbildningsnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd