Ätliga strumpor för matälskarna i din familj

0
143
Popbar/Tänksamt/Mike&#8217 ;s Hot Honey

För många människor är strumpor lika viktiga på julmorgonen som presenterna under granen. Även om små prydnadssaker alltid är roliga strumpor, är det svårt att slå en matrelaterad present som du vet att din mottagare kommer att uppskatta. Det är därför vi har letat runt på webben för att hitta de perfekta matvarorna att lägga i dina nära och kära’ strumpor i år.

Det kan vara svårt att hitta den perfekta strumpan eftersom den måste vara liten och ska vara relativt billig. Detta kan göra det svårt att hitta godsaker som också är unika och som din gåva faktiskt kommer att använda. Det är därför ätbara presenter är de perfekta strumpstopparna, och här är några av favoriterna i år.

Innehållsförteckning

< blockquote class="moka_autotoc">

Popbar Hot Chocolate Sticks
Harney & Sons Tea Sampler Pack
Blommande Lollipops
Smart Sweets Gummy Worms
Golden Milk Powder
Strawberry Mochi
Global Hot Sauce Kit
Sticky Fingers Scone Mix
Mike's Hot Honey

Trevlig helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från LifeSavvy, How-To Geek och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Popbar Hot Chocolate Sticks

Popbar

Vi är ganska säkra på att det är olagligt att inte dricka varm choklad på juldagen. Okej, kanske inte, men det är svårt att slå en varm mugg av denna julgodis efter att ha öppnat dina presenter. För en rikare dryck som inte innebär att följa ett komplicerat recept, prova dessa varma chokladstavar.

RELATERATHur man bygger en presentkorg med varm kakao som alla kommer att älska < p>När de rörs ut i hett vatten eller mjölk, löses dessa godsaker upp och skapar en slät kopp varm choklad som kan konkurrera med alla förpackade kakaoblandningar. Kasta en av dessa i varje strumpa så att alla kan njuta av en kopp medan de öppnar resten av sina presenter.

Popbar Hot Chocolate Sticks

Skapar en rik kopp varm kakao på nolltid.

Amazon

$ 11,99

Harney & Sons Tea Sampler Pack

By The Cup

Om någon på din jullista är ett fan av supersöta drycker, som kakao, kan du ge dem en megauppsättning teer istället. Detta provtagningspaket innehåller 40 tepåsar i 15 olika smaker, så de kommer garanterat att hitta några de älskar. Ännu bättre, du kan dela upp dessa och sticka en handfull i varje strumpa, om du vill.

Ekologisk citron och pepparmynta, varm kanelkrydda och hallonväxtbaserade är bara några av de läckra smakerna du får. Detta paket kommer också med honungsstavar som kan röras ner i teet för lite extra sötma.

Harney & Sons Tea Bag Sampler

Jorden runt i 40 teer.

Amazon

$ 16,99

Blomma Lollipops

Brennan Clarke och Taylor Clarke

Om du letar efter en unik strumpa som fortsätter att ge, beställ ett paket med dessa blommande klubbor. Efter att klubban är borta kan din mottagare plantera pinnen och odla en ört eller blomma.

RELATERADEInomhus örtträdgårdssatser för ditt kök

Varje set innehåller åtta klubbor i unika smaker, som salvia och marshmallow, eller persika och ringblomma. Motsvarande ört eller blomma är det som växer efter att pinnen planterats. Dessa är en rolig present, och alla trädgårdsmästare i din familj kommer att uppskatta dem särskilt.

Köp från ovanliga varor

Smarta sötsaker Gummy Worms

Smarta sötsaker

Vi känner alla någon som har en stor sötsug, men som försöker skära ner. Om du letar efter ett hälsosammare godis att stoppa i en strumpa, ta ett paket Smart Sweets gummimaskar. Det här märket har blivit populärt för sitt utbud av gummigummi med låg sockerhalt.

Dessa gummimaskar är ett klassiskt alternativ, men du kan också få persikoringar, kolagummi, fisk och mer. Varje paket innehåller sex påsar, eller så kan du plocka upp ett olika paket och få åtta, så att alla kan få några gummiar i strumpan i år.

Smart Sweets Gummy Worms

Smakar så sött, ingen kommer att veta att de har låg sockerhalt.

Amazon

$ 15,54
$ 16,74 Spara 7%

Golden Milk Powder

Spicewalla

Mat- och kryddälskare kommer att uppskatta en mer förhöjd ätbar strumpa, som den här behållaren med gyllene mjölkpulver. Det är en produkt för flera användningsområden som din mottagare säkerligen kommer att uppskatta.

Kryddblandningen är en blandning av gurkmeja, kanel, ingefära, svartpeppar, muskotnöt och rostad koriander som skapar denna traditionella indiska dryck. Den kan puttras med varm mjölk och avnjutas på egen hand. Men du kan också lägga till det i smoothies, bakverk eller något annat som skulle ha nytta av en varm kryddblandning.

Spicewalla Golden Milk Powder

Smakar fantastiskt och fullspäckat med hälsofördelar.

Amazon

$ 9,89

Strawberry Mochi

Daifuku

Mochi är en populär mjuk, gummiliknande japansk godis gjord av rismjöl. Den är också ofta gjord med fyllning av röd bönpasta, vilket kan vara störande för dem som inte är vana vid det. Lyckligtvis har söta mochismaker också blivit populära.

Jordgubbsmochi är perfekt för alla som är äventyrliga nog att prova en japansk godbit men kanske inte är redo för bönfyllning. Dessa godsaker har en söt jordgubbsfyllning och är överdragna med ett lätt lager vit choklad för en söt och välsmakande, verkligt unik godbit.

Fruit Mochi Daifuku Ichigo

Den mer äventyrliga matälskaren i din familj kommer att älska dessa japanska godsaker.

Amazon

$ 6.47

Global Varm sås Kit

Tänksamt

Medan vissa människor önskar godis och choklad i sina strumpor, finns det andra som hellre vill ha något gott. Gourmetsås är alltid ett bra val för dessa människor, och det här heta såssetet ger dem en chans att prova några nya smaker.

RELATERADEDe bästa varma såserna för att piffa upp din smak

Den innehåller såser inspirerade av Australien, Brasilien, Mexiko, Puerto Rico och Kuba. Du kan slänga hela paketet i en enda strumpa eller lägga enskilda flaskor i flera strumpor för att få pengarna värda. Varumärket säljer även grillgubbar om din mottagare är en fan av för mycket krydda.

< h3>Hot Sauces To Go: Global Edition Presentset

Unika smakprofiler från hela världen.

Amazon

12,99 USD< br/>14,99 $ Spara 13 %

Sticky Fingers Scone Mix

Sticky Fingers

Scones är europeiska bakverk gjorda utan jäst, vilket ger dem sin karaktäristiska täta konsistens. De kan vara söta eller salta och serveras vanligtvis med smör eller sylt. De kan vara lite knepiga att göra, men den här sconeblandningen förenklar processen avsevärt.

Tillsätt bara vatten så har du läckra traditionella scones på cirka 20 minuter. Denna syrliga körsbärssmak är bra för att ljusa upp degens densitet, och den passar vackert ihop med en enkel glasyr. Den är också den perfekta strumpan för alla bagare i familjen.

Engelsk Scone Mix< /h3>

Tillsätt bara vatten så kan du göra några läckra engelska scones.

Amazon

18,86 USD

Mike’s Hot Honey

Mike’s Hot Honey

För en matälskare som alltid letar efter sätt att få upp sina måltider ett snäpp, levererar Mike’s Hot Honey. Tillverkad med chili-infunderad honung och en skvätt vinäger, denna krydda är söt, kryddig och lite syrlig.

RELATERATHär är varför en honungsbock är bättre än en sked

Den kan droppas på praktiskt taget vad som helst, från pizza och vingar till sallader, för att lägga till en kick av smak. Den kan också användas för att skapa unika cocktails eller lägga till en sinus-rensande punch till en kopp te. I grund och botten erbjuder den här gåvan oändliga möjligheter, vilket gör den till en idealisk strumpor för nästan vem som helst.

Mike's Hot Honey

Kan höja praktiskt taget vilken maträtt eller dryck som helst.

Amazon

$ 9.99

Det bästa strumpastuffers är överraskningsmomentet, vilket kan göra dem ännu mer spännande än något under träd. Alla dessa ätbara produkter erbjuder ett roligt, unikt sätt att säkerställa att dessa strumpor inte kommer att göra dig besviken i år.