RRB RRC Group D rekrytering 2019: Ny uppdatering för kandidater med avvisade ansökningar

0
119

Anmälan finns tillgänglig på den officiella hemsidan – rrbald.gov.in (Representativ bild)

Railway Recruitment Board (RRB) släppte i fredags ett meddelande ang. en ändringslänk för kandidater vars ansökningar avvisades för RRC Group D-rekryteringen 2019 (nivå 1-prov). Meddelandet finns tillgängligt på den officiella webbplatsen på rrbald.gov.in

“Det har beslutats att tillhandahålla en ändringslänk för uppladdning av fotografi och/eller signatur på nytt som en engångsmöjlighet endast för de kandidater vars ansökan har avslagits på grund av ogiltig fotografi och/eller signatur”, står det i det officiella meddelandet.< /p> Läs |SSC-CGL 2020 tier 1-resultat släppt, markeringar kommer att vara tillgängliga från 3 december

En länk i detta avseende kommer snart att aktiveras på RRB:s officiella webbplatser. Kandidater rekommenderas att ha sitt skannade fotografi och signatur redo enligt specifikationen.

Kandidater vars ansökan redan godkändes behöver inte ansöka igen via länken. Detta är den sista möjligheten som ges till kandidaterna och inga ytterligare representationer på detta konto kommer att tas emot av styrelsen.

 

📣 Indian Express finns nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@indianexpress) och hålla dig uppdaterad med de senaste rubrikerna

För alla de senaste jobbnyheterna, ladda ner Indian Express-appen.

  • Indian Express-webbplatsen har varit betygsatt GREEN för sin trovärdighet och pålitlighet av Newsguard, en global tjänst som betygsätter nyhetskällor för deras journalistiska standarder.

© IE Online Media Services Pvt. Ltd