Eetbare kousenvullers voor de fijnproevers in uw gezin

0
57
Popbar/Thoughtfully/Mike'8217 ;s Hot Honey

Voor veel mensen zijn kousen op kerstochtend net zo belangrijk als de cadeautjes onder de boom. Hoewel kleine snuisterijen altijd leuke kousenvullers zijn, is het moeilijk om een ​​voedselgerelateerd cadeau te verslaan waarvan je weet dat de ontvanger ervan zal genieten. Daarom hebben we het internet afgespeurd om de perfecte eetwaren te vinden om in je dierbaren te doen. kousen dit jaar.

Het vinden van de perfecte kousenvuller kan lastig zijn omdat het klein moet zijn en relatief goedkoop. Dit kan het moeilijk maken om goodies te vinden die ook uniek zijn en die je giftee ook echt zal gebruiken. Dat is waarom eetbare geschenken de perfecte kousenvuller zijn, en hier zijn enkele van de favorieten van dit jaar.

Inhoudsopgave

Popbar Hot Chocolate Sticks
Harney & Sons Tea Sampler Pack
Blooming Lollipops
Smart Sweets Gummy Worms
Gouden Melkpoeder
Aardbei Mochi
Global Hot Sauce Kit
Sticky Fingers Scone Mix
Mike's Hot Honey

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van LifeSavvy, How-To Geek en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Popbar Hot Chocolate Sticks

Popbar

We zijn er vrij zeker van dat het illegaal is om geen warme chocolademelk te drinken op eerste kerstdag. Oké, misschien niet, maar het is moeilijk om een ​​warme mok van deze kersttraktatie te verslaan na het openen van je cadeautjes. Probeer deze warme chocolademelksticks voor een rijker drankje zonder ingewikkelde recepten.

GERELATEERDEen mand met warme cacao maken waar iedereen dol op zal zijn

Wanneer ze in heet water of melk worden geroerd, lossen deze lekkernijen op en creëren ze een zachte kop warme chocolademelk die met elke verpakte cacaomix kan wedijveren. Gooi een van deze in elke kous zodat iedereen kan genieten van een kopje terwijl ze de rest van hun cadeaus openen.

Popbar Hot Chocolate Sticks

Maakt in een mum van tijd een rijke kop warme chocolademelk.

Amazon

$ 11.99

Harney & amp; Sons Tea Sampler Pack

Bij de beker

Als iemand op je kerstlijstje geen fan is van superzoete drankjes, zoals cacao, schenk hem dan in plaats daarvan een mega-voorraad thee. Dit proefpakket bevat 40 theezakjes in 15 verschillende smaken, dus er zullen er zeker een paar vinden die ze lekker vinden. Sterker nog, je kunt ze verdelen en desgewenst een handvol in elke kous steken.

Biologische citroen en pepermunt, hete kaneelkruiden en frambozenkruiden zijn slechts enkele van de heerlijke smaken die je hebt. ;zal krijgen. Dit pakket wordt ook geleverd met honingsticks die door de thee kunnen worden geroerd voor wat extra zoetheid.

Harney & Sons Tea Bag Sampler

De wereld rond in 40 theeën.

Amazon

$ 16.99

Bloeiende lollies

Brennan Clarke en Taylor Clarke

Als je op zoek bent naar een unieke kousvuller die blijft geven, bestel dan een pak van deze bloeiende lolly's . Nadat de lolly op is, kan de ontvanger de stok planten en een kruid of bloem laten groeien.

GERELATEERDKruidentuinsets voor binnenshuis

Elke set bevat acht lolly's in unieke smaken, zoals salie en marshmallow, of perzik en goudsbloem. Het bijbehorende kruid of bloem is wat groeit nadat de stok is geplant. Deze vormen een leuk cadeau en alle tuiniers in uw familie zullen ze bijzonder waarderen.

Koop bij ongebruikelijke goederen

Smart Sweets Gummy Worms

Smart Sweets

We kennen allemaal wel iemand die een grote zoetekauw is, maar probeert te bezuinigen omlaag. Als je op zoek bent naar een gezonder snoepje om in een kous te stoppen, pak dan een pakje Smart Sweets gummy wormen. Dit merk is populair geworden vanwege zijn verscheidenheid aan suikerarme gummies.

Deze gummy-wormen zijn een klassieke optie, maar je kunt ook perzikringen, cola-gummies, vis en meer krijgen. Elk pakket bevat zes zakken, of je kunt een gevarieerd pakket pakken en acht krijgen, zodat iedereen dit jaar wat gummies in zijn kous kan krijgen.

Smart Sweets Gummy Worms

Smaakt zo zoet dat niemand zal weten dat ze weinig suiker bevatten.

Amazon

$ 15.54
$ 16,74 Bespaar 7%

Golden melkpoeder

Spicewalla

Liefhebbers van fijnproevers en kruiden zullen een meer verheven eetbare kousvuller waarderen, zoals deze container met gouden melkpoeder. Het is een multifunctioneel product dat uw ontvanger zeker zal waarderen.

De kruidenmix is ​​een mix van kurkuma, kaneel, gember, zwarte peper, nootmuskaat en geroosterde koriander die deze traditionele Indiase drank creëert . Het kan worden gestoofd met warme melk en op zichzelf worden genoten. Je kunt het echter ook toevoegen aan smoothies, gebak of iets anders dat baat zou hebben bij een warm kruidenmengsel.

Spicewalla Golden Milk Powder

Smaakt geweldig en zit boordevol gezondheidsvoordelen.

Amazon

$ 9.89

Strawberry Mochi

Daifuku

Mochi is een populaire zachte, gummy-achtige Japanse lekkernij gemaakt van rijstmeel. Het wordt ook vaak gemaakt met een vulling van rode bonenpasta, wat onaangenaam kan zijn voor degenen die er niet aan gewend zijn. Gelukkig zijn ook de smaken van zoete mochi populair geworden.

Strawberry mochi is perfect voor iedereen die avontuurlijk genoeg is om een ​​Japanse goodie te proberen, maar misschien nog niet klaar is om bonen te vullen. Deze lekkernijen hebben een zoete aardbeienvulling en zijn omhuld met een lichte laag witte chocolade voor een zoete en smakelijke, echt unieke traktatie.

Fruit Mochi Daifuku Ichigo

De meer avontuurlijke fijnproever in je familie zal dol zijn op deze Japanse lekkernijen.

Amazon

$ 6.47

Global Hot Sauce Kit

Bedachtzaam

Terwijl sommige mensen snoep en chocolade in hun kousen wensen, zijn er anderen die liever iets hartigs hebben. Gastronomische hete saus is altijd een goede keuze voor die mensen, en deze kit voor hete saus geeft hen de kans om nieuwe smaken te proberen.

GERELATEERDDe beste hete sauzen om je smaakpapillen op smaak te brengen

Het bevat sauzen geïnspireerd door Australië, Brazilië, Mexico, Puerto Rico en Cuba. Je kunt het hele pakket in een enkele kous gooien of afzonderlijke flessen in meerdere kousen doen om waar voor je geld te krijgen. Het merk verkoopt ook barbecue-rubs als je ontvanger geen fan is van teveel kruiden.

< h3>Hot Sauces To Go: Global Edition-cadeauset

Unieke smaakprofielen van over de hele wereld.

Amazon

$ 15.10

Sticky Fingers Scone Mix

Sticky Fingers

Scones zijn Europese gebakken producten die gemaakt zijn zonder gist, wat ze hun kenmerkende dichte textuur geeft. Ze kunnen zoet of hartig zijn en worden meestal geserveerd met boter of jam. Ze kunnen een beetje lastig zijn om te maken, maar deze sconemix vereenvoudigt het proces enorm.

Voeg gewoon water toe en je hebt in ongeveer 20 minuten heerlijke traditionele scones. Deze zure kersensmaak is geweldig om de dichtheid van het deeg op te fleuren, en het past prachtig bij een eenvoudig glazuur. Het is ook de perfecte kousvuller voor elke bakker in de familie.

Engelse Scone Mix< /h3>

Voeg gewoon water toe en je kunt heerlijke Engelse scones maken.

Amazon

$ 18,86

Mike's Hot Honey

Mike’s Hot Honey

Voor een fijnproever die altijd op zoek is naar manieren om hun maaltijden naar een hoger niveau te tillen, levert Mike’s Hot Honey. Gemaakt met chili-geïnfuseerde honing en een scheutje azijn, deze smaakmaker is zoet, pittig en een beetje pittig.

GERELATEERDHier is waarom een ​​honingbeker beter is dan een lepel

Het kan op praktisch alles worden besprenkeld, van pizza en vleugels tot salades, om een ​​vleugje smaak toe te voegen. Het kan ook worden gebruikt om unieke cocktails te maken of een sinus-clearing punch toe te voegen aan een kopje thee. Kortom, dit geschenk biedt eindeloze mogelijkheden, waardoor het een ideale kousvuller is voor bijna iedereen.

Mike's Hot Honey

Kan praktisch elk gerecht of drankje naar een hoger niveau tillen.

Amazon

$ 9.99

Het beste ding over kleinigheidjes is het element van verrassing, waardoor ze nog spannender dan alles onder het kan maken boom. Elk van deze eetwaren biedt een leuke, unieke manier om ervoor te zorgen dat die kousen dit jaar niet teleurstellen.