De beste VPN-services van 2021 voor Netflix, privacy en meer

0
55
JKstock/Shutterstock.com

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een VPN in 2021
Beste algehele VPN: ExpressVPN
Beste budget-VPN: Surfshark
Beste gratis VPN: Windscribe
Beste VPN voor iPhone: ProtonVPN
Beste VPN voor Android: Hide.me
Beste VPN voor streaming: ExpressVPN
Beste VPN voor gaming: privé-internettoegang
Beste VPN voor torrenting: NordVPN
Beste VPN voor Windows: CyberGhost
Beste VPN voor China: VyprVPN
Beste privé-VPN: Mullvad

Waar moet je op letten bij een VPN in 2021

Een virtueel particulier netwerk, of VPN, is een service waarmee u verbinding kunt maken met internet via een van zijn eigen servers, waardoor uw IP-adres effectief wordt gemaskeerd en er enige anonimiteit wordt toegevoegd aan uw browsen. VPN's kunnen allerlei doeleinden dienen. Je kunt censuur omzeilen, toegang krijgen tot de Netflix-bibliotheek van een ander land of gewoon een extra beveiligingslaag toevoegen terwijl je op internet bent.

De allerbeste VPN's kunnen al het bovenstaande doen, maar zoals bij elk product, zullen sommige het beter doen in één taak dan andere. Bovendien zijn er nog andere dingen waarmee u rekening moet houden, zoals bruikbaarheid, snelheid en zelfs het aantal servers wanneer u een VPN wilt kopen.

GERELATEERDWat is een VPN en waarom heb ik er een nodig?

Het belangrijkste is echter de kwestie van privacy en veiligheid. Omdat er rechts en links nieuwe VPN-providers opduiken, kan het moeilijk zijn om erachter te komen welke bonafide zijn en welke puur zijn opgericht om uw gegevens te stelen & #8212;en er zijn tal van onbetrouwbare VPN's die er zijn.

We hebben al onze keuzes hieronder doorgenomen, nagegaan wat ze wel en niet kunnen doen, en ook hun privacybeleid doorgenomen met een fijne kam. We hebben ook onze due diligence gedaan om te zien of er meldingen zijn geweest over vertrouwensbreuken. Dit zijn onze topkeuzes!

Beste algehele VPN: ExpressVPN

Pros

 • ✓ Snel
 • ✓ Makkelijk te gebruiken voor iedereen
 • ✓ Doorbreekt de VPN-blokkades van Netflix

Nadelen

 • ✗ Duur

ExpressVPN is over het algemeen onze beste VPN. Het biedt alles wat u nodig heeft van een VPN en nog wat. Het is snel (dus het vertraagt ​​je slechts een beetje) en gemakkelijk te gebruiken. De interface van ExpressVPN is eigenlijk maar één grote knop om hem aan en uit te zetten, met een andere knop om toegang te krijgen tot het servermenu. Eenvoudig, gemakkelijk en effectief.

GERELATEERDNetflix of Hulu bekijken via een VPN zonder te worden geblokkeerd

Belangrijker is dat ExpressVPN alles doet wat u met een VPN echt moet doen. Het komt gemakkelijk voorbij het Netflix VPN-blok, evenals de blokkers van Amazon Prime en Hulu. Het is ook zeer veilig dankzij geavanceerde codering, wat betekent dat het een geweldige optie is om Chinese censuur te omzeilen.

ExpressVPN is de go-to VPN voor veel van het How-To Geek-team, en we hebben er in de loop der jaren nooit problemen mee gehad. Het enige echte nadeel is dat het een van de duurste VPN's op de markt is voor $ 100 per jaar. Het is een hoge prijs, maar ExpressVPN is het waard, vooral met de mogelijkheid om tot vijf apparaten tegelijk aan te sluiten. Het wordt ook geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen, zodat u het op uw gemak kunt bekijken.

ExpressVPN is gewoon geweldig. Het is snel, gebruiksvriendelijk, veilig, heeft een VPN-kill-switch en streamt alles.

Beste algemene VPN

ExpressVPN

ExpressVPN is snel, gebruiksvriendelijk en heeft geen problemen met toegang tot Netflix en andere streamingdiensten. Het is een beetje prijzig, maar het is elke cent waard.

Nu winkelen

 

Beste budget-VPN: Surfshark

Surfshark

Pros

 • ✓ Lager geprijsd in vergelijking met de meeste VPN's
 • ✓ Oké voor Netflix

Nadelen

 • ✗ De laagste prijs geldt alleen voor de eerste twee jaar
 • ✗ Een beetje traag

Als $ 100 voor onze beste algehele keuze te veel klinkt, dan zijn er tal van opties voor veel goedkopere VPN's. NordVPN biedt bijvoorbeeld twee jaar service voor $ 89 en privé-internettoegang is zelfs goedkoper, met een jaar service voor $ 40 per jaar, of $ 70 voor twee jaar.

Maar Surfshark heeft ze allebei voor een betere prijs -gewijs, kost slechts $ 60 voor twee jaar dienst. Dat is echter alleen voor de eerste twee jaar; daarna gaat uw facturering naar $ 60 per jaar. Toch is het een redelijk goede deal, en Surfshark is een solide VPN voor de prijs. Afgezien van Black Friday-deals of andere verkoopaanbiedingen, gaat het om de goedkoopste kwaliteit VPN die je kunt krijgen!

Hoewel Surfshark geen hoge cijfers zal halen in een snelheidstest, wordt de klus geklaard. Het is goed om door te dringen tot Netflix en wordt geleverd met een mooie interface. Het heeft ook een aantal slimme functies, zoals NoBorders, waarvan Surfshark beweert dat het je voorbij alle blokkades in China-stijl kan brengen (hoewel we daarvoor een andere VPN aanbevelen), evenals een indrukwekkende serverdekking in landen die onvoldoende worden bediend door veel andere VPN's, zoals Nigeria en Kazachstan.

Over het algemeen valt er veel te waarderen aan Surfshark, en over de prijs valt niet te twisten. Met iets minder dan $ 60 voor de eerste twee jaar van service, is het een absoluut koopje.

Beste budget-VPN

SurfShark

SurfShark is een geweldige optie als je een VPN nodig hebt, maar de prijs van ExpressVPN niet kunt veranderen. Je kunt nog steeds bij je streamingdiensten komen, het is alleen niet zo snel.

Nu winkelen

 

Beste gratis VPN: Windscribe

Voordelen

 • ✓ Royaal gratis abonnement
 • ✓ Voordelige upgrade

Nadelen

 • ✗ De beste functies zijn vergrendeld totdat u betaalt

Als je liever geen geld betaalt voor een VPN, zijn er een paar fatsoenlijke bedrijven die gratis abonnementen aanbieden. Je moet echter voorzichtig zijn met gratis VPN's, want er zijn veel "gratis" Er zijn VPN-bedrijven die puur bestaan ​​om uw gegevens te stelen en te verkopen aan adverteerders en dataminers.

In feite is het probleem zo groot dat we aanbevelen om slechts drie VPN's te gebruiken met een gratis abonnement, ProtonVPN, TunnelBear , en Windscribe, waarbij de laatste de beste is.

Het belangrijkste probleem van gratis legitieme VPN's is bandbreedte, of de hoeveelheid gegevens die via de VPN kan worden doorgegeven. TunnelBear biedt slechts 500 MB gratis bandbreedte per maand, uitbreidbaar tot 1 GB door over de service te tweeten.

Windscribe daarentegen biedt twintig keer zoveel, 10GB per maand en nog eens 5GB door te tweeten. Als u vrienden doorverwijst, krijgt u ook nog eens 1 GB per verwijzing. Hoewel 15 GB niet genoeg is om een ​​hardcore torrent-gewoonte in stand te houden, zou het voor de meeste mensen meer dan genoeg moeten zijn.

GERELATEERDHoe u uw eigen VPN-server voor thuis instelt

ProtonVPN heeft geen bandbreedtelimieten zoals Windscribe, maar beperkt u in plaats daarvan tot slechts een handvol servers en beperkt ook uw snelheden. Dit maakt het een goede keuze voor mensen die hun browsen willen beveiligen, maar niets anders. We zijn echter van mening dat de superieure snelheden van Windscribe hem hier een voorsprong geven.

De enige reden om TunnelBear boven Windscribe te gebruiken, is dat de eerste servers in veel meer landen beschikbaar heeft voor gratis gebruikers; Windscribe heeft er maar 10. We zouden elke dag 20 keer de bandbreedte nemen ten opzichte van de landkeuze, dus Windscribe krijgt hier onze aanbeveling. Het upgraden van Windscribe naar een betaalde versie kost slechts $ 49 per jaar en werkt prima met Netflix, dus dat is nog een voordeel.

Van de drie gratis VPN's die we noemden, biedt Windscribe ongeveer twintig keer 10 GB bandbreedte meer dan TunnelBear. Dit geeft Windscribe een bijna automatische overwinning.

Beste gratis VPN

Windscribe

Als u zich geen VPN kunt veroorloven, maar wel privacy wilt, moet u oppassen voor oplichting. Windscribe is geen oplichterij en biedt effectieve VPN-services, en het basisplan kost geen cent.

Nu winkelen

 

Beste VPN voor iPhone: ProtonVPN

ProtonVPN

Pros

 • ✓ Bedrijf met een goede reputatie
 • ✓ Bundel met beveiligde e-mail

Nadelen

 • ✗ Op zich al duur
 • ✗ ProtonMail-bundels zijn nog duurder

Het beschermen van uw privacy op mobiele apparaten is net zo belangrijk als het beschermen van desktopcomputers en laptops vanwege het toenemende aantal aanvallen gericht op smartphones. De meeste VPN's op deze lijst hebben mobiele apps die al uw apparaten goed beschermen, maar als u voornamelijk een iPhone-gebruiker bent, wilt u ProtonVPN misschien een kans geven.

Beroemd om het aanbieden van veilige e-mailservice ProtonMail, er is veel leuks aan ProtonVPN. Deze VPN-app is snel, veilig en heeft een duidelijke toezegging gedaan aan gebruikers’ privacy. Het biedt ook een fatsoenlijk prijsschema en biedt een korting als je ProtonVPN bundelt met ProtonMail.

Dat gezegd hebbende, verhoogt de bundel de prijs van $ 96 voor alleen de VPN naar $ 288, dus het is niet bepaald goedkoop. Een tip voor lezers in landen van de eurozone: verander de prijsweergave in Amerikaanse dollars. Om de een of andere reden handhaaft ProtonVPN dezelfde cijfers voor de verschillende valuta's, wat betekent dat u een behoorlijk bedrag extra betaalt als u naar prijzen in uw lokale valuta kijkt.

De belangrijkste reden waarom we zoals ProtonVPN voor iPhone vanwege de interface. In wezen is de app slechts een kaart en klik je op de vlag van het land waarmee je verbinding wilt maken. Met andere knoppen kun je de opties manipuleren; het is allemaal gewoon intuïtief ingedeeld.

ProtonVPN heeft een goede gebruikersinterface die goed in het scherm past, zonder al te veel vreemde knoppen. Het is erg veilig en je kunt het bundelen met ProtonMail, waardoor het een geweldige algemene service voor de iPhone is.

Beste VPN voor iPhone

ProtonVPN

ProtonVPN is een dienst van de makers van ProtonMail, dus je weet dat ze jouw privacy in gedachten hebben. Het is gemakkelijk te gebruiken op je iPhone en je kunt het bundelen met hun e-mailservice.

Nu winkelen

 

Beste VPN voor Android: Hide.me

< /p>

Voordelen

 • ✓ Goede interface
 • ✓ Betaalbaar

Nadelen

 • ✗ Kan een beetje traag zijn
 • ✗ Niet zo goed op desktop

De meeste VPN's zullen prima werken voor Android-apparaten, maar we houden vooral van ExpressVPN dankzij de benadering met één knop. De Android-app is vrijwel slechts één knop om in te schakelen en één eronder om van locatie te veranderen. Het is eenvoudig en onfeilbaar.

ExpressVPN komt echter met een behoorlijk fors prijskaartje, dus voor een meer kosteneffectieve oplossing raden we Hide.me aan. Het benadert de Android-app met dezelfde eenvoudige filosofie, met slechts een enkele knop die de VPN-app domineert. Stel de server in, maak er verbinding mee en vergeet het dan. We stellen het erg op prijs als ontwerpers het simpel houden.

Naast gebruiksgemak heeft Hide.me nog een paar andere voordelen. Het heeft een groot servernetwerk verspreid over de hele wereld, wat geweldig is voor frequente reizigers. Het grootste nadeel is dat het niet zo betrouwbaar is voor streaming als sommige concurrenten, maar dat is misschien minder een probleem als je het alleen op mobiel gebruikt. Als bonus is Hide.me ook vrij goedkoop, met een abonnement van $ 45 per jaar.

Als je een VPN voor Android nodig hebt, probeer Hide.me dan eens. Deze VPN is snel, veilig en, belangrijker nog, heeft een van de eenvoudigste interfaces die we ooit op een smartphone hebben gezien.

Beste VPN voor Android

Hide.me

Hide.me is effectief op Android, met een eenvoudige interface en een groot servernetwerk dat maakt het geweldig voor reizigers.

Nu winkelen

 

Beste VPN voor streaming: ExpressVPN< /h2>

Pros

 • ✓ Verslaat Netflix-blok
 • ✓ Komt ook in Hulu en Amazon terecht

Nadelen

 • ✗ Prijzig voor alleen streaming

Het streamen van geografisch beperkte inhoud is waarschijnlijk de meest voorkomende reden waarom mensen een VPN aanschaffen. Met één enkele aankoop kun je de bibliotheken van Netflix, Hulu, Amazon Prime en meer ontgrendelen, waar ter wereld je ook bent, op voorwaarde dat je een abonnement op deze services hebt.

Hoewel verschillende VPN's luidkeels beweren dat zij de enige service zijn die al deze streamingsites kan ontgrendelen, is er naar onze inschatting maar één echte winnaar: ExpressVPN, waardoor het de beste VPN voor Netflix is. In de jaren dat we het gebruiken, zijn we nog nooit serieuze problemen tegengekomen bij het proberen toegang te krijgen tot Netflix-bibliotheken in andere landen of het vervalsen van een Amerikaans IP-adres zodat we toegang konden krijgen tot Hulu.

GERELATEERDWat is een VPN-kill-switch en heb je er een nodig?

Sommige andere diensten, zoals NordVPN, Windscribe en CyberGhost komen in de buurt, maar ExpressVPN verslaat ze uiteindelijk. De paar keer dat je geen toegang meer hebt tot Netflix, hoef je alleen maar over te schakelen naar een andere server in hetzelfde land, en het zou in orde moeten zijn.

De andere reden waarom binge-watchers ExpressVPN zouden moeten overwegen, zijn de superieure snelheden. Streaming vereist een aantal hoge verbindingssnelheden, en ExpressVPN zorgt ervoor dat je het minst buffert dankzij de geweldige snelheden van de service.

Als het op streaming aankomt, zouden we elke keer voor ExpressVPN kiezen. Het deblokkeert de Netflix-bibliotheken van de meeste landen met gemak, en het is razendsnel.

Beste VPN voor streaming

ExpressVPN

ExpressVPN is zonder twijfel de beste voor streaming. De service heeft geen probleem om Netflix-blokkades te kraken en heeft het ook gemakkelijk met Hulu, Amazon Prime en andere streamingdiensten.

Nu winkelen

 

Beste VPN voor gaming: privé-internettoegang

Voordelen

 • ✓ Goedkoop
 • ✓ Snel, zodat je ping laag blijft
 • ✓ Ook de beste VPN voor Linux

Nadelen

 • ✗ Niet geweldig voor het streamen van Netflix of andere diensten

Als je een VPN nodig hebt om je spelgewoonte te ondersteunen—ofwel omdat je gewoon van extra privacy houdt wanneer je online pwt of omdat je toegang wilt tot servers in verschillende regio's, dan is latency de naam van het spel. Als je ping te hoog is, kun je een hoge KDR vaarwel zeggen omdat je nog steeds mikt terwijl het andere team je al van de kaart heeft geblazen.

GERELATEERDHoe latentie zelfs snelle internetverbindingen traag kan maken

De meeste VPN's zullen uw ping echter aanzienlijk verhogen, en u kunt er niet veel aan doen. Hoewel je een deel van de schade kunt voorkomen door een aantal basistactieken te gebruiken om je VPN te versnellen, is het uiteindelijk de afstand tussen jou en de VPN-server die het belangrijkst is. Het beste wat een VPN kan doen, is servers van hoge kwaliteit aanbieden.

Dit is waar Private Internet Access (of PIA) van pas komt. Het is niet alleen een van de veiligste VPN's die er zijn, maar het is ook een van de snelste, waarbij alleen ExpressVPN het consequent verslaat. NordVPN verslaat PIA van tijd tot tijd, maar het is niet consistent. Voeg daarbij een prijskaartje van $40 per jaar, en je hebt een geweldige VPN voor al je gaming-behoeften.

Gamers hebben een lage ping nodig, en Private Internet Access biedt precies dat. Het is ook redelijk betaalbaar voor minder dan $ 40 per jaar en wordt geleverd met een heleboel interessante beveiligingsopties.

Beste VPN voor gaming

Privé internettoegang

Privé Internettoegang, of PIA, doet iets wat maar weinig VPN's doen. PIA geeft je privacy terwijl je je ping behoudt, zodat je kunt gamen zonder je zorgen te maken over de beveiliging.

Nu winkelen

 

Beste VPN voor torrenting: NordVPN

NordVPN

Pros

 • ✓ Speciale torrent-servers
 • ✓ Goede prijs

Nadelen

 • ✗ Snelheid hangt sterk af van de server
 • ✗ Interface kan een beetje vervelend zijn

Naast het doorbreken naar regio-vergrendelde streaming-sites en eenvoudig internetten, is de andere veelvoorkomende reden waarom u een VPN zou kunnen gebruiken voor torrenting, wat de belangrijkste methode is waarmee mensen auteursrechtelijk beschermd materiaal in handen krijgen zonder ervoor te betalen. Aangezien dit in het grootste deel van de wereld wordt afgekeurd, is de enige manier om te voorkomen dat u beboet wordt door een VPN te gebruiken.

GERELATEERDBitTorrent voor beginners: hoe te beginnen Torrents downloaden

Er zijn een paar goede torrent-VPN's die er zijn—ExpressVPN en Windscribe komen voor de geest—maar onze favoriet is NordVPN. Dit komt omdat we de speciale torrenting-servers erg leuk vinden. Deze zogenaamde P2P-servers vallen vooral op omdat ze zijn ontworpen om een ​​grotere belasting aan te kunnen dan de andere servers van NordVPN.

Dit betekent dat je veel betere snelheden zou moeten zien tijdens het downloaden van torrents. Aangezien de server meer bandbreedte heeft om u tegemoet te komen, zou vertraging tot het verleden moeten behoren. Als bonus kun je ook de dubbele VPN-functie van NordVPN gebruiken, die je verbinding via twee servers stuurt in plaats van slechts één. Hoewel het misschien overdreven lijkt, is het een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je van de radar van je lokale auteursrechtwaakhond af blijft.

NordVPN kost slechts $ 99 voor twee jaar. de helft van wat ExpressVPN kost—dus dat maakt het ook een goede optie. Als torrenting de naam van je spel is, geef NordVPN dan een kans.

Beste VPN voor torrenting

NordVPN

NordVPN onderscheidt zich met zijn dubbele VPN-functie, die veel kopzorgen bespaart bij uw lokale torrent-waakhonden en u veilig houdt tijdens het downloaden van pakketten.

Nu winkelen

 

Beste VPN voor Windows: CyberGhost

Voordelen

 • ✓ Geweldige desktop-interface
 • ✓ Mooie meerjarenplannen

Nadelen

 • ✗ Kan een beetje traag zijn
 • ✗ Netflix-toegang is wisselvallig

Als je van een eenvoudige interface houdt die je een beetje aan Windows doet denken (in ieder geval Windows 10 en eerder), dan wil je CyberGhost misschien een schot. Hoewel het een beetje van alles goed genoeg kan, dringt het meestal door tot Netflix en heeft het goede snelheden. Waar het echt uitblinkt is de interface, die duidelijk is ingedeeld en gemakkelijk te gebruiken is.

< p>Hoewel we over het algemeen de voorkeur geven aan de eenknopsaanpak van ExpressVPN, valt er iets te zeggen voor de scrollende menu's van CyberGhost. De grootste kracht is echter hoe het servers voor uw doeleinden selecteert. Het heeft bijvoorbeeld de best mogelijke locaties opgesteld om verbinding te maken met Netflix US of BBC's iPlayer te kraken.

Hoewel CyberGhost niets beter doet dan wie dan ook, hebben we een het gevoel dat veel gebruikers de gebruikerservaring die CyberGhost biedt zullen waarderen. De prijs is ook heel vriendelijk, met iets minder dan $ 85 voor twee jaar gebruik.

Als gebruiksvriendelijkheid en Windows-compatibiliteit uw topprioriteiten zijn, bekijk dan zeker CyberGhost en zijn kostenvriendelijke abonnementen.

Beste VPN voor Windows

CyberGhost

CyberGhost is een geweldige VPN voor de Windows-desktop. Deze VPN selecteert automatisch servers op basis van wat u wilt doen, waardoor het gemakkelijk kan worden geoptimaliseerd voor uw behoeften.

Nu winkelen

 

Beste VPN voor China: VyprVPN

VyprVPN

Pros

 • ✓ Chameleon-protocol is beproefd en getest in China
 • ✓ Goede prijsafspraken

Nadelen

 • ✗ Het is een beetje traag
 • ✗ Niet geweldig voor Netflix

Het is geen sinecure om de Chinese censuur te doorbreken: de blokkades die de overheid opwerpt die mensen ervan weerhouden om op buitenlandse internetsites te surfen, gezamenlijk bekend als de Great Firewall, zijn formidabel. Als je betrapt wordt op het tunnelen onder de firewall, kun je in de problemen komen met de politie, die misschien een rustig gesprek met je wil hebben over je browsergeschiedenis.

GERELATEERDInternet gebruiken vanuit China

De Chinese autoriteiten controleren de stroom van internetverkeer via verschillende toegangspunten in het hele land. Van daaruit kan het de gemaakte verbindingen controleren om te zien of ze naar gemarkeerde sites gaan en deze blokkeren, of, zo wordt gespeculeerd, zelfs controleren of een verbinding de verklikkersignalen van een VPN heeft en dat blokkeren ook.

VyprVPN is een van onze favoriete VPN's om van het Chinese internet naar het reguliere internet te gaan dankzij het speciaal ontwikkelde Chameleon-protocol, dat aan detectie ontsnapt door zich voor te doen als een gewone verbinding, vandaar de naam. Er zijn maar weinig andere providers die iets soortgelijks hebben, en er zijn er maar weinig die het trackrecord van VyprVPN hebben om het voor elkaar te krijgen.

Beste VPN voor China

VyprVPN

Het kan moeilijk zijn om een ​​VPN te vinden die goed werkt in China. VyprVPN heeft het Chameleon-protocol, dat uw verbinding maskeert als een normale verbinding, zodat u zonder zorgen toegang hebt tot internet.

Nu winkelen

 

Beste privé-VPN: Mullvad

Pros

< ul>

 • ✓ Volledig anoniem
 • ✓ Een van de weinige diensten die contant geld accepteert
 • Nadelen

  • ✗ Niet de goedkoopste
  • ✗ E-mailadres nodig voor accountherstel

  Hoe geweldig hulpmiddel VPN's ook zijn, ze hebben enkele zwakke punten. Services zijn slechts zo goed als hun no-log-beleid, en uw accountgegevens zijn, technisch gezien, bekend bij de service waarbij u zich aanmeldt. Ten eerste hebben ze je e-mailadres en vaak ook je betalingsgegevens. De uitzondering is als u met cryptocurrency heeft betaald, hoewel dit niet altijd het geval is.

  GERELATEERD: Maakt een VPN uw online activiteit echt privé?< /strong>

  Mullvad voorkomt deze problemen door geen e-mailadres te vereisen voor het maken van een account, maar in plaats daarvan te kiezen voor een willekeurige sleutel die als uw gebruikers-ID dient. Bovendien kun je de service een envelop met contant geld sturen om de bedrijfskosten van de VPN te dekken. De voorkeur gaat uit naar euro's, maar Amerikaanse dollars zijn ook prima, zodat er geen papieren spoor achterblijft.

  Als je je anonimiteit echt wilt maximaliseren, dan is Mullvad misschien wel de beste VPN die er is. Uw eigen persoonlijke organisatiecapaciteiten moeten van topklasse zijn, aangezien er geen wachtwoordherstel mogelijk is zonder een e-mailadres, maar het betekent wel dat u 's nachts goed kunt slapen, in de wetenschap dat niemand uw IP-adres kan traceren.

  Als een VPN die geen e-mailadres vereist en zowel cryptocurrency als contant geld accepteert, is Mullvad de meest privé VPN-service die er is. Als je op geen enkele manier gevolgd wilt worden, accepteer dan geen vervanging.

  Beste VPN voor privacy

  Mullvad VPN

  Wilt u volledige privacy? U kunt Mullvad een envelop met contant geld en uw betalingsbewijs sturen om voor uw account te betalen, zodat ze nooit uw persoonlijke gegevens zullen hebben.

  Nu winkelen

   

  Alles wat u moet weten over VPN's Wat is de beste VPN? Beste VPN voor jou | ExpressVPN versus NordVPN | Surfshark versus ExpressVPN | Surfshark vs. NordVPN Aanvullende VPN-gidsen Wat is een VPN? | Een VPN kiezen | Een VPN gebruiken met Netflix | Beste VPN-protocol | De 6 VPN-functies die er het meest toe doen | Wat is een VPN-killswitch? | 5 Tekenen dat een VPN niet betrouwbaar is | Moet u een VPN gebruiken? | VPN-mythen ontkracht