De beste streamingdiensten van 2021

0
129
BrunoRosa/Shutterstock.com

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een streamingdienst
Algemeen beste streamingdienst: HBO Max
Beste streamingdienst voor live tv: Hulu
Beste streamingdienst voor films: HBO Max
Beste gratis streamingdienst: Tubi
Beste streamingdienst voor originele programmering: Netflix
Beste streamingdienstcatalogusselectie: Amazon Prime Video
Beste streamingdienst voor familie: Disney+


Fijne feestdagen! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van How-To Geek, LifeSavvy en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Update, 11/9/21: we hebben onze aanbevelingen bekeken en zijn ervan overtuigd dat dit nog steeds de beste routers zijn die je kunt kopen.

Waar moet je op letten bij een streamingdienst

Het hele concept van een streamingdienst is nog relatief nieuw en voortdurend in ontwikkeling. Het is nog niet zo lang geleden dat Netflix de enige streamingdienst was. Het kijken naar films en tv-programma's via internet werd beschouwd als een aanvulling op kabel-tv en fysieke media zoals dvd's en Blu-rays.

Maar het aantal snoeren is de afgelopen jaren enorm toegenomen, waarbij mensen hun kabelrekeningen hebben laten vallen ten gunste van een selecte reeks streamingabonnementen. Fysieke media worden ook schaarser, meer gericht op verzamelaars en cinefielen. Als je nu films en tv wilt bijhouden, moet je je abonneren op een of meer streamingdiensten.

GERELATEERDHet afsnijden van snoeren gaat niet alleen over geld: streamingdiensten zijn beter dan kabel

Geen enkele streamingdienst kan elke populaire film en tv-show aanbieden, maar de beste diensten bieden een mix van populaire, spraakmakende exclusieven en bekende inhoud uit bestaande film- en tv-bibliotheken. Soms wil je de nieuwste hitseries inhalen waar iedereen het over heeft, maar soms wil je gewoon je favoriete programma uit je kindertijd bingewatchen. Het is niet altijd gemakkelijk om die balans op één plek te vinden.

Uw kijkbehoeften en interesses kunnen ook in de loop van de tijd veranderen, afhankelijk van uw budget en van wie er nog meer in uw huishouden of uitgebreide kring gebruik maken van het abonnement. Er is geen pasklare benadering voor het kiezen van een streamingdienst, en veel mensen abonneren zich op meerdere diensten tegelijk.

Dat gezegd hebbende, dit zijn onze keuzes voor de beste streamingdiensten om het snoer mee door te knippen.

Best Gifts How-To Geek voor doorzagen van het snoer voor Holiday 2021 Roku Streaming Stick 4K + Amazon

$ 69.00
& nbsp;

Chromecast met Google TV Nu winkelen Apple TV 4K Amazon Siri Remote Amazon

$ 54.98
$ 59.00 Bespaar 7%

Fire TV Cube Amazon

$ 79.99
$ 119,99 Bespaar 33%

Xbox Series S Nu winkelen Xbox Game Pass Ultimate Nu winkelen HBO Max Nu winkelen Disney Plus Nu winkelen Netflix Nu winkelen Hulu Live TV Nu winkelen Crunchyroll Nu winkelen

Algemeen beste streamingdienst: HBO Max

monticello/Shutterstock.com

Pros

 • ✓ Gevarieerde, goed samengestelde selectie van films en tv-programma's
 • ✓ Originele programmering uit de prestigieuze HBO-bibliotheek
 • ✓ Warner Bros. bioscoopreleases om thuis te kijken

Nadelen

 • ✗ Hoge maandelijkse vergoeding
 • ✗ Onbetrouwbare interface op sommige apparaten

HBO Max is misschien een relatief nieuwe speler in de streamingoorlogen, maar het wordt geleverd met de steun en geschiedenis van het HBO-kabelkanaal en de volledige inhoudsbibliotheek van WarnerMedia. Dat betekent dat het de plek is om enkele van de beste tv-series aller tijden te kijken, waaronder The Sopranos, Sex and the City, Deadwood, The Wire en Six Feet Under. HBO heeft ook decennia’ aan originele series die wedijveren met de originele inhoud van een andere streamingdienst.

Dankzij het eigendom van WarnerMedia biedt HBO Max content van DC, Cartoon Network, Turner Classic Movies, TBS, The CW en meer. Het heeft ook een uitgebreide catalogus van Warner Bros. en New Line Cinema-films, waaronder grote blockbusters en tijdloze klassiekers.

In 2021 is elke bioscooprelease van Warner Bros. beschikbaar op het advertentievrije niveau van HBO Max tegelijkertijd is het 30 dagen in theaters te zien. In 2022 en daarna zullen de bioscoopreleases van Warner Bros. worden gestreamd op HBO Max, slechts 45 dagen nadat ze in de bioscoop zijn geopend.

GERELATEERDDe 10 beste HBO-originelen op HBO Max

Er is misschien niet het enorme volume aan inhoud op HBO Max dat er is op andere services, maar die lawine aan opties is niet altijd nuttig. HBO Max is onderverdeeld in goed samengestelde merksecties, zodat tv-fans kunnen duiken in het aanbod van HBO, filmliefhebbers kunnen zien wat TCM en Criterion te bieden hebben, en stripboekfans kunnen genieten van DC-content. Voor kinderen zijn er talloze tekenfilmseries van Cartoon Network, en HBO Max is ook de thuisbasis van de eerste afleveringen van Sesamstraat.

Voor $ 15 per maand voor het advertentievrije niveau (of $ 10 met advertenties en zonder toegang tot bioscoopreleases op dezelfde dag), is HBO Max een van de duurdere streamingdiensten, zodat het misschien minder aantrekkelijk is voor kijkers met een beperkt budget. En hoewel de app-ervaring is verbeterd sinds de lancering van buggy's, klagen sommige gebruikers nog steeds over storingen en vertragingen op Apple TV- en Roku-apparaten.

Toch staat HBO Max vanwege zijn eersteklas inhoud en slimme presentatie erbovenop alle andere streamingdiensten.

Beste streamingdienst in het algemeen

HBO Max

Terwijl nee streaming-service is one-size-fits-all, HBO Max komt aardig in de buurt. Een brede selectie van content en bioscoopreleases op dezelfde dag helpen de service om boven de rest uit te steken.

Nu winkelen

 

Beste live tv-streamingservice: Hulu

AhmadDanialZulhilmi/Shutterstock.com

Pros

 • ' 10003; Scherp geprijsd pakket met alle grote kabelzenders
 • ✓ Gratis proefperiode van zeven dagen
 • ✓ Tal van on-demand programmering van kabel- en uitzendkanalen

Nadelen

 • ✗ Duurder dan zogenaamde magere live tv-bundels

Toen Hulu in 2008 werd gelanceerd, was het een joint venture tussen de bedrijfseigenaren van de grote uitzendnetwerken als streaming-home voor netwerk-tv-shows. Hulu is sinds die begindagen aanzienlijk geëvolueerd, maar het draagt ​​nog steeds zijn erfenis als de plek om veel uitgezonden tv-programma's te streamen direct nadat ze zijn uitgezonden, dus het was een natuurlijke ontwikkeling om naar de live tv-ruimte te verhuizen.

Voor mensen die hun kabel hebben opgezegd maar toch een kabelachtige ervaring willen, biedt Hulu + Live TV-streamingservice abonnementen vanaf $ 65 per maand. De prijs is lager dan bij de meeste kabelpakketten en met meer dan 75 livekanalen.

Dat omvat bijna elk bekend netwerk dat te vinden is in typische kabelbundels, van MTV tot CNN tot Bravo tot HGTV en nog veel meer, plus lokale kanalen voor ABC, NBC, CBS, Fox en The CW. Er is ook een DVR-optie om tot 50 uur aan programmering op te nemen die op aanvraag kan worden afgespeeld, zonder de extra apparatuur die kabelmaatschappijen nodig hebben.

GERELATEERDWat is Hulu met Live TV en kan het uw kabelabonnement vervangen?

Aangezien kijkers die liever naar kabel- en uitzendkanalen kijken, waarschijnlijk nog steeds de programma's van die kanalen volgen, is Hulu de beste on-demand service voor die klanten. In tegenstelling tot andere kabelalternatieven, heeft Hulu naast het live tv-aanbod een volledige streamingdienst, en de maandelijkse vergoeding is inclusief toegang tot de Hulu-bibliotheek, inclusief Hulu-originelen. Als je een programma vergeet te DVR tijdens de live-uitzending, is de kans groot dat je het nog steeds kunt bekijken op Hulu.

Voor het opnieuw creëren van de kabelervaring terwijl je de voordelen van een volledige streamingservice, Hulu is de beste manier om te gaan.

Beste live tv-streamingservice

Hulu + Live TV

Hulu biedt een verscheidenheid aan inhoud, evenals een Live TV-pakket voor slechts $ 65 per maand. Dat zal nog steeds minder zijn dan veel kabelrekeningen!

Koop nu

 

Beste streamingdienst voor films: HBO Max

AFM Visuals/Shutterstock.com

Pros

 • ✓ Uitgebreide bibliotheek met studiofilms van Warner Bros.
 • ✓ Hoogwaardige selectie via TCM en Criterium
 • ✓ Warner Bros. theatrale releases om thuis te kijken

Nadelen

 • ✗ Beperkt aanbod van originele films

Misschien is het grootste verkoopargument van HBO Max de integratie in WarnerMedia geweest, dus het is geen verrassing dat een streamingdienst met een van Hollywood’ s oudste en grootste studio's als een zakelijke broer of zus hebben een geweldige selectie films.

HBO Max bevat een uitgebreide bibliotheek met titels van Warner Bros. en New Line Cinema, plus de dagelijkse debuutfilms van Warner Bros.-theatrale releases in 2021 en binnen 45 dagen vanaf 2022. Dat zijn grote studioproducties, van kaskrakers tot awards kanshebbers, over decennia van Warner Bros. geschiedenis.

Dankzij deals die zijn gemaakt met het HBO-kabelkanaal, biedt HBO Max ook veel grote films van andere studio's, waaronder recente releases. Dit kan in de loop van de tijd afnemen als andere mediabedrijven besluiten hun inhoud achter te houden voor hun eigen streamingdiensten. Voorlopig zullen echter veel recente bioscoopreleases gedurende minstens een paar maanden op HBO Max verschijnen.

GERELATEERDWat is HBO Max en is het de moeite waard om voor te betalen?

Voor filmliefhebbers werkt HBO Max ook samen met Turner Classic Movies en de Criterion Collection om een ​​zorgvuldig geselecteerde line-up van vintage films aan te bieden, helemaal terug naar het begin van de cinema. Old Hollywood, buitenlandse films en arthouse-gerechten zijn allemaal goed vertegenwoordigd, met aanbiedingen gekozen door de filmexperts van TCM en Criterion. De selectie is niet zo uitgebreid als wat TCM op de kabel uitzendt of wat Criterion op zijn eigen streamingdienst heeft, maar het heeft een veel groter bereik dan enig ander groot streamingplatform.

HBO Max blijft echter achter als het gaat om originele films, waarbij de meeste originelen nog steeds afkomstig zijn van het HBO-kabelkanaal, dat de voorkeur geeft aan docudrama's en kleinere producties. Maar HBO Max toont diezelfde toewijding aan curatie met zijn filmdeals, door prestigieuze filmmakers zoals Steven Soderbergh te ondertekenen in plaats van zich te concentreren op pure kwantiteit.

Beste streamingdienst voor films

HBO Max

Of je nu de nieuwste bioscoopreleases wilt zien of wilt genieten van een verscheidenheid aan bioscoopklassiekers, HBO Max heeft genoeg inhoud om elke filmliefhebber bezig te houden.

Nu winkelen

 

Beste gratis streamingdienst: Tubi

Tubi

Pros

 • ✓ Enorme selectie, waaronder veel bekende titels
 • ✓ Verborgen juweeltjes en willekeurige fascinerende eigenaardigheden
 • ✓ Volledig gratis

Nadelen

 • ✗ Advertenties kunnen opdringerig zijn
 • ✗ Volume van inhoud kan buitensporig zijn

Door advertenties ondersteunde video-on-demand (of AVOD) is een snelgroeiende streamingsector en dat is goed nieuws voor iedereen die films en tv-series wil kijken zonder extra kosten te betalen. Onder de volledig gratis AVOD-services is Tubi een dominante speler geworden, dankzij de enorme selectie en het gebruiksgemak.

Tubi heeft op elk moment een solide selectie van bekende films en tv-series, van vintage favorieten tot populaire recente hits. Dit is niet de plek voor de nieuwste releases, maar vrijwel iedereen kan iets vertrouwds of aantrekkelijks vinden met Tubi.

Tubi is eigendom van Fox, maar het bevat inhoud van een reeks van filmstudio's, tv-netwerken, onafhankelijke producenten en geaggregeerde inhoud van nichestreamingdiensten zoals CONtv en Shout! Fabrieks-tv. Zo bevat de enorme bibliotheek van Tubi meer dan 20.000 titels!

Hoewel het gemakkelijk is om binnen een paar minuten na het browsen iets herkenbaars te vinden om op te zetten, heeft Tubi nog meer inhoud voor avontuurlijke kijkers. Dankzij de grillen van licentieovereenkomsten is Tubi vaak de thuisbasis van obscure cultklassiekers en vergeten juweeltjes die nergens anders worden gestreamd.

En dankzij de relatieve openheid van Tubi's inzendingen, is de service zit ook vol met vreemde indiefilms met microbudget, waarvan er vele fascinerend (of verschrikkelijk) zijn. Sommige hebben het label Tubi-exclusief of origineel, hoewel Tubi geen interne originele inhoud produceert.

Er zijn zoveel onduidelijkheden dat het navigeren door Tubi een beetje lukraak kan worden als je eenmaal langs de bekende aanbevolen selecties op de startpagina bladert. De service moet nog de lineaire kanalen voor directe bevrediging toevoegen die sommige andere AVOD-services ook hebben.

Natuurlijk moet je ook bereid zijn om advertenties te bekijken die de programmering op ongelegen momenten onderbreken, hoewel Tubi in ieder geval altijd een countdown-waarschuwing geeft voordat de advertentiepauzes beginnen. Die kleine ongemakken zijn het meer dan waard voor kijkers die op zoek zijn naar hoogwaardige inhoud waarvoor ze niet hoeven te betalen.

Beste gratis streamingdienst

Tubi

Tubi heeft een grote spreiding van bekende films en shows, evenals meer obscure hits, allemaal gratis.

Nu winkelen

 

Beste streamingservice voor originele programmering: Netflix

< figure style="width: 650px" class="wp-caption alignnone">Bogdan Glisik/Shutterstock.com

Pros

 • & #10003; Enorme selectie van originele programma's
 • ✓ Consistente hitfilms en tv-series

Nadelen

 • ✗ Selectie kan ontmoedigend zijn
 • ✗ Gebrek aan kwaliteitscontrole

Netflix blijft de moloch van streamingdiensten, en een groot deel daarvan komt omdat het bedrijf een enorme hoeveelheid geld uitgeeft aan originele programmering.

Netflix was de eerste streamingdienst die in zijn eigen programmering investeerde toen het een riskante stap leek, en het is nog steeds de thuisbasis van de grootste verscheidenheid en de grootste hoeveelheid originele films en tv-series. Toen Netflix voor het eerst originele programma's begon te maken, was elke nieuwe première een evenement, inclusief series als House of Cards en Orange Is the New Black en films zoals Beasts of No Nation.

Wat te kijken op Netflix Onze topkeuzes Beste films | Beste tv-programma's | Beste originele films | Beste originele tv-programma's | Beste comedyfilms | Beste romantische films | Beste horrorfilms | Beste familiefilms | Beste films voor kinderen | Beste Documentaires | Beste actiefilms | Beste thrillers | Beste Sci-Fi-films Vakantieoverzichten Beste Halloween-films | Beste Thanksgiving-films | Beste klassieke kerstfilms Extra streaminggidsen Beste streamingapparaten | Beste streamingdiensten | Beste speciale streamingdiensten | Beste muziekstreamingservices | Een VPN gebruiken voor Netflix

Nu brengt Netflix elke week meerdere originele films en shows in première, en velen van hen verdwalen in de overstroming. Maar dat betekent ook dat de originele programmering van Netflix een veel breder scala aan genres, formaten en culturen bestrijkt dan welke andere streamingdienst dan ook, en wat voor soort films en shows je ook leuk vindt, Netflix heeft iets voor jou.

Netflix is ​​de thuisbasis van enkele van de meest populaire shows op tv, waaronder Stranger Things, Bridgerton en The Queen's Gambit, die de berichtgeving en gesprekken in de popcultuur domineren. Het is ook de thuisbasis van spraakmakende films van grote filmmakers, zoals The Irishman van Martin Scorsese en The Trial of the Chicago 7 van Aaron Sorkin, die veel aandacht en onderscheidingen krijgen van prijsuitreikingen.

Dit zijn echter slechts de titels die een groter bewustzijn bereiken. Netflix staat ook vol met originele programmering van allerlei aard, van trashy realityshows tot highbrow buitenlandse films opgepikt van filmfestivals.

Het wereldwijde bereik van de dienst betekent dat het originele films en series produceert in verschillende landen over de hele wereld in tal van talen. Enkele van de grootste originele hitseries van Netflix zijn afkomstig uit Frankrijk (Lupin), Duitsland (Dark), Spanje (Money Heist), Japan (Terrace House) en andere gebieden buiten de VS. Je kunt een wereldwijde poptour maken cultuur gewoon door Netflix-originelen te bekijken.

GERELATEERDDe beste originele Netflix-films voor kinderen in 2021

Er zijn zoveel opties dat het moeilijk kan zijn om te weten waar te beginnen, en het geroemde algoritme van Netflix doet niet altijd het beste werk om kijkers te wijzen op inhoud die ze willen zien. Als dat zo is, is de kans even groot dat je een goedkoop gemaakte genrefilm krijgt als een bekroonde filmfestivalfavoriet. Toch is het goede aan Netflix dat als je een onverstandige selectie na een paar minuten uitschakelt, er geen tekort zal zijn aan Netflix-originelen om de volgende keer te bekijken.

Best Original Programming

Netflix

Als het gaat om originele shows en films, komt geen enkele service in de buurt van Netflix . Wekelijks wordt er nieuwe originele inhoud uitgebracht, zodat u nooit zonder shows komt te zitten.

Nu winkelen

 

Beste streamingdienstcatalogusselectie: Amazon Prime Video

Kenishirotie/Shutterstock.com

Voordelen

 • ✓ Enorm aantal films en series van derden
 • ✓ Filmselecties uit de hele filmgeschiedenis
 • ✓ Breed scala aan onafhankelijke films

Nadelen

 • ✗ Gebrek aan kwaliteitscontrole
 • ✗ Dubbele en/of minderwaardige versies van oudere films

Er is veel originele programmering op Amazon Prime en populaire recente film- en tv-releases. Maar in tegenstelling tot zijn meest spraakmakende concurrenten, heeft Amazon Prime ook een enorme bibliotheek met catalogusinhoud, van vintage films en shows die in het publieke domein zijn gevallen tot indiefilms met een microbudget die rechtstreeks door filmmakers en productiebedrijven aan de dienst worden voorgelegd.< /p>

Als je op zoek bent naar een enorme hoeveelheid en een breed aanbod, dan is Amazon Prime de duidelijke winnaar, tegen een concurrerende prijs ($ 119 per jaar) die een groot aantal andere diensten omvat.

GERELATEERDDe beste tv-programma's op Amazon Prime Video in 2021

Terwijl Netflix het aantal catalogusselecties actief vermindert om de originele programmering te benadrukken, is Amazon Prime altijd open geweest en heeft het films uit het publieke domein en zelf ingediende inhoud van indie-filmmakers omarmd. Er zijn meer dan 20.000 stukjes inhoud op Amazon Prime, drie keer het aantal dat beschikbaar is op Netflix.

Als je op zoek bent naar films uit de begindagen van Hollywood, heeft Amazon jij dekt. Dat omvat zelfs stomme films! Als je de film van je vriend wilt zien die ze in hun achtertuin hebben gemaakt voor de kosten van het kopen van lunch voor de cast en crew, is de kans groot dat die ook op Amazon staat.

Als hybride service heeft Amazon ook het voordeel dat het individuele huurfilms en shows aanbiedt die niet zijn inbegrepen bij Prime-abonnementen. De selectie wordt uitgebreid tot bijna 60.000 stukjes inhoud als je digitale huur en aankoop meetelt. Maar zelfs als je geen extra geld wilt uitgeven aan specifieke titels, is de selectie op Amazon Prime enorm en kan het een opleiding in de filmgeschiedenis bieden, evenals een kijkje in de bloeiende wereld van rare micro-budget indiefilms.

GERELATEERDDe beste films op Amazon Prime Video in 2021

Dat open beleid gaat echter gepaard met een gebrek aan kwaliteitscontrole, en voor veel vintage films zal de zoekfunctie van Amazon meerdere versies van de dezelfde titel. Je weet pas als je op een oudere film klikt of het een onberispelijke restauratie is of een wazige overdracht van een oude VHS-band.

De lage normen voor inzendingen betekenen ook dat veel van de indiefilms nauwelijks boven het niveau van YouTube-video's uitstijgen, hoewel Amazon onlangs hard heeft opgetreden tegen zelfingezonden documentaires, waarvan er vele vol verkeerde informatie waren.

Soms je moet gewoon je kansen wagen met Amazon Prime, maar de kans is groot dat je iets vindt dat je leuk vindt.

Beste catalogusselectie

Amazon Prime Video

Dankzij het open beleid van Prime Video over uploads, heeft deze streamingdienst een enorme hoeveelheid inhoud om naar te kijken. De andere Amazon-voordelen zijn ook een bonus.

Nu winkelen

 

Beste streaming Service voor Familie: Disney+

Ivan Marc/Shutterstock.com

Pros

 • ✓ Klassieke Disney-animatiefilms en live-actionfilms
 • ✓ Inhoud van Pixar, Marvel, de Muppets en Lucasfilm
 • ✓ Disney Channel-series en originele films

Nadelen

 • ✗ Niets dat niet eigendom is van Disney
 • ✗ Sommige Disney-inhoud ontbreekt of is verwijderd

De naam Disney staat synoniem voor familie-entertainment en Disney+ is grotendeels op die reputatie verkocht. Disney's bibliotheek met geanimeerde speelfilms is ongeëvenaard in kwaliteit, levensduur en culturele impact, en deze films zijn allemaal beschikbaar om te bekijken op Disney+. Het bevat ook de live-action remakes van geanimeerde klassiekers zoals Beauty and the Beast en Aladdin.

Natuurlijk gaat de bibliotheek van Disney veel verder dan die geanimeerde klassiekers. Er zijn gezinsvriendelijke live-actiefilms van tientallen jaren Disney-filmreleases en originele films die door de jaren heen voor Disney Channel zijn gemaakt. Dankzij de overname van 20th Century Fox door Disney, zijn er ook familieklassiekers zoals Home Alone die Disney oorspronkelijk niet uitbracht, maar die nu onder het uitgebreide Disney-bedrijfsimperium vallen. Disney bezit nu zelfs de Muppets, waarvan de films en shows allemaal beschikbaar zijn op Disney+.

GERELATEERDDe 10 beste animatiefilms op Disney+

Disney is ook de thuisbasis van Pixar, Marvel en Lucasfilm, en inhoud van die studio's heeft een thuis op Disney+. Dat omvat geliefde Pixar-animatiefilms zoals Toy Story, Finding Nemo en The Incredibles, alle superheldenfilms van Marvel Cinematic Universe en alle Star Wars-films.

Disney+ bevat ook originele Marvel- en Star Wars-content, waaronder hitseries zoals WandaVision en The Mandalorian, die misschien te actiegericht zijn voor kleine kinderen, maar perfect zijn voor tieners en tieners (en hun ouders).

Als de interesse van uw gezin verder reikt dan het machtige bereik van Disney, dan zal Disney+ niet voor u werken, aangezien de service uitsluitend Disney-inhoud bevat. Zolang je een Disney-huishouden bent, is Disney+ echter de beste service voor samenzijn met het gezin.

Beste streamingservice voor gezinnen

Disney+

Disney is de koning van gezinsvriendelijke inhoud, en Disney+ is de thuisbasis voor al uw Disney-inhoud, evenals andere grote franchises die de mediagigant heeft verworven.

Nu winkelen

 

The Best Streaming Devices 2021 Best Streaming Device Overall Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$ 29.00
$ 49,99 Bespaar 42%

Beste budget-streamingapparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 17.99
$ 29.99 U bespaart 40%

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2020) Amazon

$ 85.39
$ 99,99 bespaar 15%

Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 24.99
$ 49,99 Bespaar 50%

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Nu winkelen Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199.99
& nbsp;

Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (2021) Amazon LEES VOLGENDE

 • › De beste speciale streamingdiensten van 2021
 • › Hoe de Macy’s Thanksgiving Day-parade in 2021 te bekijken
 • › Er is een nieuwe Predator-prequel genaamd "Prey" Komt naar Hulu
 • › De beste streamingapparaten van 2021
 • › Wat is IMAX verbeterd?
 • › Uw Synology NAS instellen en ermee aan de slag gaan
 • › De beste Halloween-films op HBO Max in 2021
 • › Black Friday 2021: Beste Apple-deals