SD: Butiker och krogar ska tvingas ta kontanter

0
62

Alla affärer och restauranger ska tvingas acceptera kontanter av kunderna – inte bara betalning via kort eller överföring. Det beslutade Sverigedemokraternas landsdagar i Karlstad att partiet ska verka för, rapporterar TT. Landsdagarna gick därmed emot partistyrelsen, som anser att kravet är för långtgående och kan äventyra möjligheterna för verksamheter med små vinstmarginaler på landsbygden att överleva, skriver TT. Nyheten du läste här kommer från Omni Ekonomi, som är Omnis systerapp för affärsläsare. Omni Ekonomi ger Sveriges bästa bevakning av börs-, bolags- och marknadsnyheter. Omnis läsare erbjuds nu att läsa Omni Ekonomi gratis i vinter (två månader, värde 318 kronor). Erbjudandet är helt utan förpliktelser, det blir ingen automatisk förlängning och du behöver inte ange något kreditkortsnummer. Erbjudandet gäller endast dig som inte har nyttjat prova-på-erbjudande från Omni Ekonomi tidigare.