NIA anklager Khalistan-terroristen Nijjar

0
70

Nijjar, fra Jalandhar i Punjab, er for tiden basert i Surrey, Canada.

NIA inngav torsdag en siktelse mot den forbudte Khalistan-terroristen Hardeep Singh Nijjar fra Babbar Khalsa International (BKI) i en sak om konspirasjon for å begå terrorhandlinger mot India. Nijjar, fra Jalandhar i Punjab, er for tiden basert i Surrey, Canada.

«Saken gjelder en konspirasjon laget av Hardeep Singh Nijjar fra den forbudte terrororganisasjonen Babbar Khalsa International og andre for å utføre terrorhandlinger i India “, sa NIA i en uttalelse. “Han pleide å sende midler til India for å utvikle et nettverk av sympatisører for målrettede drap i Punjab og prøvde å ordne ammunisjon fra sine pakistansk-baserte medarbeidere for sine uhyggelige planer.”

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste India-nyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd