Hur man streamar varje Spider-Man-film

0
122
Alexander Tolstykh/Shutterstock.com< /figure>

Spider-Man är en av de mest populära och igenkännliga superhjältarna som någonsin skapats, och filmer med karaktären hjälpte till att starta superhjältefilmens boom. Med en ny utgåva vid horisonten, så här streamar du alla Spider-Man-filmer.

Innehållsförteckning

Spider-Man
Spider-Man 2
Spider-Man 3
The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-Man 2< br/>Spider-Man: Homecoming
Spider-Man: Far From Home
Spider-Man: Into the Spider-Verse

RELATERAT: Hur man streamar varje “Resident Evil”-film

Spider-Man

Spela upp video

Innan superhjältefilmer var de största sakerna på biljettkassan väckte regissören Sam Raimi Spider-Man till liv med denna ursprungshistoria med Tobey Maguire i huvudrollen. Maguires Peter Parker blir biten av en radioaktiv spindel, får superkrafter, förlorar sin farbror Ben och bestämmer sig för att bekämpa brott. Han romanser med sin barndomsvän Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) och tar sig an den elaka Green Goblin (Willem Dafoe) samtidigt som han tar reda på sina nyfunna förmågor.

Spider-Man är tillgänglig för digitalt köp ($12,99+) och uthyrning ($2,99+) på Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på Amazon Titta på iTunes Titta på Google Play Titta på Vudu

Spider-Man 2

Spela upp video

Den andra filmen i Sam Raimis Spider-Man-trilogi, som ofta nämns som den största superhjältefilmen som någonsin gjorts, tar tillbaka Tobey Maguire som Peter Parker och Kirsten Dunst som Mary Jane Watson för ett spännande äventyr. Den här gången möter Peter den galna vetenskapsmannen Dr. Octopus (Alfred Molina), samtidigt som han bevittnar den skurkaktiga vändningen av sin vän Harry Osborn (James Franco), son till den bortgångne Green Goblin själv.

Spindel- Man 2 är tillgänglig för digitalt köp ($12,99+) och uthyrning ($2,99+) på Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på Amazon Titta på iTunes Titta på Google Play Titta på Vudu < p>RELATERAT: De bästa filmerna på Netflix 2021

Spider-Man 3

Spela upp video

Sam Raimi’s Spider-Man-trilogi avslutas med denna något överfyllda film, där Tobey Maguires Peter Parker tar en mörk vändning. Han bekämpar skurkar på flera fronter, inklusive den småkriminella som blir Sandman (Thomas Haden Church), en professionell rival som knyter an till en utomjordisk symbiot för att bilda Venom (Topher Grace), och hans gamla kompis Harry Osborn (James Franco) , som blir den nya Green Goblin.

Annons

Spider-Man 3 är tillgänglig för digitalt köp ($12,99+) och uthyrning ($2,99+) på Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra digitala uttag.

Titta på Amazon Titta på iTunes Titta på Google Play Titta på Vudu

The Amazing Spider-Man

Spela upp video < /p>

Spider-Man’s saga startas om med tillstånd av regissören Marc Webb och nya stjärnan Andrew Garfield som Peter Parker, tillsammans med Emma Stone som hans kärleksintresse Gwen Stacy. The Amazing Spider-Man återberättar Peters historia om superhjältens ursprung och ställer honom mot en galen vetenskapsman som blir skurken känd som ödlan (Rhys Ifans). Allt kopplas tillbaka till det mystiska försvinnandet av Peters föräldrar, som lämnade honom i sin mosters och farbrors vård.

The Amazing Spider-Man finns tillgänglig för digitalt köp ($12,99+) och hyra ($2,99+) på Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på Amazon Titta på iTunes Titta på Google Play Titta på Vudu

RELATERAT: De bästa streamingtjänsterna 2021

The Amazing Spider-Man 2

Spela upp video

Regissören Marc Webb och stjärnorna Andrew Garfield och Emma Stone återvänder för denna uppföljare, som var tänkt att skapa ett utökat filmiskt universum av Spider-Man. Följaktligen är den full av skurkar och framtida skurkar, ledda av Jamie Foxx som den eldrivna Electro. Det finns också Dane DeHaan som Peter Parkers vän Harry Osborn, som blir Green Goblin, plus Paul Giamatti som noshörningen, alla på väg mot ett superskurk-team-up.

Annons
< p>The Amazing Spider-Man 2 är tillgänglig för digitalt köp ($12,99+) och uthyrning ($2,99+) på Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på Amazon Titta på iTunes Se på Google Play Titta på Vudu

Spider-Man: Homecoming

Spela upp video

Peter Parker startas om igen när han går med sina superhjältar i Marvel Cinematic Universe, där hans mentor är Iron Man själv, Tony Stark (Robert Downey Jr.). Tom Holland spelar huvudrollen som Peter, som är tillbaka i gymnasiet men redan har upplevt sin numera bekanta ursprungsberättelse. Peter står inför den missnöjda bärgningsföretagets ägare Adrian Toomes (Michael Keaton), som utrustar sig med stulen teknik för att bli gam.

Spider-Man: Homecoming är tillgänglig för digitalt köp ($12,99+) och uthyrning ($2,99+) på Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på Amazon Titta på iTunes Titta på Google Play Watch på Vudu

RELATERAT: De bästa actionfilmerna på Amazon Prime Video 2021

Spider-Man: Far From Home

Spela upp video

Peter Parkers andra Marvel Cinematic Universe-äventyr tar honom och hans klasskamrater på en resa till Europa, där de bearbetar sina känslor efter “blip,” MCU-händelsen som raderade och sedan returnerade hälften av universums befolkning. Tom Hollands Peter kämpar också för att deklarera sina känslor för sin klasskamrat MJ (Zendaya), medan han kämpar mot den illusionsskapande skurken Mysterio (Jake Gyllenhaal).

Spider-Man: Far From Home är tillgänglig. för digitalt köp ($13,99+) och hyra ($2,99+) på Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på Amazon Titta på iTunes Titta på Google Play Titta på Vudu

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Spela upp video

Denna animerade version av Spider-Man fokuserar på Miles Morales (röst av Shameik Moore), en tonåring i Brooklyn som får spindelkrafter som liknar Peter Parkers. Miles möter spindelhjältar från olika andra dimensioner, inklusive versioner av Peter Parker med röst av Jake Johnson och Chris Pine. Han måste slå sig ihop med sina andra spindelfolk för att stoppa brottsherren Kingpin (med röst av Liev Schreiber) från att förstöra rum-tidskontinuumet.

Spider-Man: Into the Spider-Verse är tillgänglig för digital köp ($12,99+) och hyra ($2,99+) på Amazon, iTunes, Google Play, Vudu och andra digitala butiker.

Titta på Amazon Watch på iTunes Watch på Google Play Watch på Vudu De bästa Streaming Apparater för 2021 Bästa Streaming Device Övergripande Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$ 29,00
$ 49,99 Spara 42%

Best Budget Streaming Device Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 17,99
$ 29,99 Spara 40%

Bästa Roku-strömningsenheten Roku Ultra (2020) Amazon

$ 85,39
$ 99,99 Spara 15%

Bästa Fire TV-enhet Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 24,99
$49,99 Spara 50 %

Bästa Google TV-enhet Chromecast med Google TV (2020) Handla nu Bästa Android TV-enhet NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199,99
& nbsp;

Bästa Apple TV-enhet Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169,00
$ 179,00 Spara 6%

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Black Friday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › Black Friday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Black Friday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till