How-To Geek's beste technische cadeaus voor gamers voor vakantie 2021

0
71
Anastassiya Bezhekeneva/Shutterstock.com< /figuur>

De feestdagen komen eraan, dus het is een uitstekende tijd om cadeaus te plannen voor de mensen die je kent die gamen. Gamers kopen de games meestal zelf, dus we hebben een paar cadeau-ideeën waar ze waarschijnlijk niet aan gedacht hebben.

De productaanbevelingen van How-To Geek zijn afkomstig van hetzelfde team van experts dat mensen meer dan een miljard keer heeft geholpen hun gadgets te repareren. We bevelen alleen de beste producten aan op basis van ons onderzoek en onze expertise. We accepteren nooit betalingen om een ​​product goed te keuren of te beoordelen. Lees meer » Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij cadeaus voor gamers
HyperX Pulsefire Haste: A Lichtgewicht muis
Xbox Elite Series 2: een buitengewone controller
Couchmaster CYCON²: breng pc-gaming naar de bank
Samsung T5 draagbare SSD: extra opslag betekent geen stress
Elgato HD60 S: opnemen console-gaming op pc
Oculus Quest 2: betreed de wereld van virtual reality
PowerA dubbel laadstation: laad de controllers op
Bose Alto: een paar mooie Bluetooth-brillen
Beskar USB-ventilator: koeling voelde nog nooit zo goed
Elgato-toetslampje: laat wat licht schijnen

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van How-To Geek, LifeSavvy en Review Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Waar je op moet letten bij cadeaus voor gamers

Als je op zoek bent naar cadeaus om een ​​gamer te krijgen, wil je over het algemeen uit de buurt blijven van videogames zelf omdat uw vriend of familielid ze waarschijnlijk al bezit. Dat, of ze zullen je precies vertellen welke ze willen, waardoor een gids als deze niet meer nodig is.

Als je de gamer in je leven wilt verrassen, kun je veel beter op zoek gaan naar dingen die hun game-ervaring verbeteren of hun technisch zware leven complimenteren.

Dat betekent dat je naar veel accessoires zult kijken om hen te helpen hun spel te verbeteren (als je de woordspeling wilt omarmen) en dat geeft je eigenlijk veel opties. Dit geldt vooral nu er steeds meer randapparatuur voor games beschikbaar komt, en het kan lastig zijn om iets te vinden waar ze echt blij van worden.

Terwijl het vaak de moeite waard is om het gewoon te vragen iemand wat ze willen, we begrijpen de wens om iemand een leuke verrassing te geven, dus we hebben geprobeerd om met een breed scala aan potentiële geschenken naar buiten te komen om alle eventualiteiten te dekken.

Dus, laten we' ;s kom in onze aanbevelingen.

HyperX Pulsefire Haste: een lichtgewicht muis

HyperX

Hoewel veel mensen zweren bij zware, onhandige muizen met duizend extra knoppen, is er #8217;s iets te zeggen voor lichtgewicht, eenvoudige opties. Niet elke game heeft veel knoppen nodig, en vanuit gezondheidsoogpunt kan een lichtere muis helpen om de risico's van RSI (repetitive strain injury) te verminderen.

Van alle lichtgewicht muizen die er zijn, is er een die er echt uitspringt, HyperX Pulsefire Haste. Deze muis is bedekt met honingraatvormige gaten die hem bijna aanstootgevend licht maken, waardoor iedereen die hem gebruikt het gevoel heeft dat hij alleen maar door de lucht duwt.

Samen met de standaard muis wiel en links en rechts klikken, het heeft ook twee knoppen aan de linkerkant en een extra bovenaan, die allemaal aanpasbaar zijn. Het heeft zelfs een klein RGB-lampje in het muiswiel, dus niemand hoeft de eindeloze lichtpuls op te offeren waar gamers van zijn gaan houden.

HyperX Pulsefire Haste Mouse

Een ongelooflijk lichte muis dat houdt je handpalm koel en je doel waar.

Amazon

$ 39.99
$ 49,99 bespaar 20%

Xbox Elite Series 2: Een buitengewone controller

Microsoft

Hoewel veel pc-gamers de voorkeur geven aan muis en toetsenbord, moeten zelfs de meest die-hard toegeven dat sommige games beter zijn met een goede controller.

Er zijn tal van opties die er zijn, we moeten er nog steeds een vinden die kan wedijveren met de ongelooflijke Xbox Elite Series 2 Controller, die alles heeft wat elke gamer nodig heeft, maar ook veel meer kost dan de meesten bereid zijn uit te spatten Aan. Met een adviesprijs van $ 180 is de Elite 2 niet goedkoop, maar het is een geweldig cadeau voor games.

Met aanpasbare knoppen, verwisselbare paddles en thumbsticks, en een ingebouwde batterij die tot veertig uur meegaat, werkt deze controller met zowel pc's als Xbox-consoles en zal de manier waarop games kunnen worden gespeeld absoluut veranderen. Het is een verbazingwekkend stuk uitrusting en een die een enorme grijns zal toveren bij degene die het ontvangt.

Xbox Elite Series 2-controller

Een zeer aanpasbare en over het algemeen ongelooflijke controller die de gamer in je leven waarschijnlijk niet heeft.

Amazon

$ 169.99
$ 179,99 Bespaar 6%

Couchmaster CYCON²: Neem pc-gaming mee naar de bank

Couchmaster

Niet elke gamer kiest ervoor om zijn pc op een grote tv te installeren, maar voor degenen die dat wel doen, kan het lastig zijn om een ​​goede manier te vinden om alles te bedienen. Het is niet eenvoudig om een ​​goede manier te vinden om je muis en toetsenbord te gebruiken terwijl je aan het chillen op de bank bent.

Als je iemand de Couchmaster CYCON² Black Edition koopt, hebben ze geen problemen met gamen vanaf hun bank, zelfs vanaf de pc.

Dit ondersteunt niet alleen een toetsenbord, muis en muismat, maar wordt ook geleverd met drie extra vakken, zes USB 3.0-poorten voor alles dat extra stroom nodig heeft en is ongelooflijk eenvoudig schoon te maken. Het is gewoon een geweldig schootbureau.

Couchmaster CYCON² Black Edition

Upgrade uw pc-game-ervaring door comfortabel op uw bank te gaan zitten.

Amazon

$189,00

Samsung T5 draagbare SSD: extra opslag betekent geen stress

Samsung

Een van de grootste problemen voor gamers is dat games veel digitale opslagruimte in beslag nemen. Veel mensen beheren dit door games en programma's te verwijderen en opnieuw te installeren, maar het is niet bepaald ideaal of tijdbesparend. Gamers doen immers al genoeg aan voorraadbeheer in de games zelf.

U kunt dit probleem voor de pc-gamer in uw leven oplossen door een glanzende Samsung T5 Portable SSD aan te schaffen. Deze stoute jongen wordt geleverd met één terabyte aan opslagruimte, tot 540 MB aan snelheid, en is gemakkelijk te bevestigen en los te koppelen als je dat nodig hebt, wat het gemakkelijk kan maken om wat games mee te nemen als je ook een laptop hebt.

Je kunt deze draagbare SSD ook gebruiken om PlayStation 5-games op te slaan, maar je moet ze weer op de console zetten om ze daadwerkelijk te kunnen spelen. Houd daar rekening mee als je giftee meer een console-gamer is!

Samsung T5 Portable SSD 1TB

Verwijder nooit een game opnieuw met deze fantastische 1TB SSD.

Amazon

$ 109.99
$ 119,99 Bespaar 8%

Elgato HD60 S: Record Console Gaming op pc

Elgato

Een van de dingen die mensen vaak verkeerd hebben over pc-gamers is het idee dat ze consoles haten. Dat is niet vaak het geval, vooral met zoveel uitstekende exclusieve PlayStation- en Nintendo-games die er zijn.

Voor mensen met krachtige gaming-pc's kan het echter een beetje moeilijk zijn om ermee weg te komen. Het zou leuk zijn om waar mogelijk ook alles via ongelooflijk dure en mooie gamingmonitors te kunnen draaien. Dat is waar de Elgato HD60 S van pas komt.

De Elgato HD60 S kan er alle moderne gameconsoles doorheen draaien met een simpele HDMI-installatie. Gamers kunnen dan beeldmateriaal vastleggen, games streamen, rommelen met videobewerking en genieten dat ze niet uit hun luie stoel hoeven te komen om van platform te wisselen. Het is de beste van alle gamewerelden.

Elgato HD60 S

Maak beeldmateriaal, stream of speel gewoon je consoles via je pc-monitor met deze veelzijdige opnamekaart.

Amazon

$ 119.99
$ 179,99 Bespaar 33%

De beste Capture Card voor Gaming en streaming Beste opnamekaart in het algemeen AVerMedia Live Gamer 4K Amazon

$ 199.99
$ 299.99 Bespaar 33%

Beste Budget Capture Card Elgato HD60 S Amazon

$ 119.99
$ 179,99 Bespaar 33%

Beste interne opnamekaart Elgato 4K60 Pro MK.2 Amazon

$ 236,99
$ 249.99 Bespaar 5%

Beste externe opnamekaart Elgato 4K60 S+ Koop nu Beste 4K-opnamekaart AVerMedia Live Gamer Bolt Amazon

$ 449.99
& nbsp;

Beste opnamekaart voor het streamen van AVerMedia Live Gamer Duo Amazon

$ 214,99
$ 249,99 Bespaar 14%

Oculus Quest 2: Betreed de wereld van Virtual Reality

Oculus

Een aspect van gamen dat steeds indrukwekkender wordt, is de wereld van virtual reality (of VR). Oorspronkelijk voor de meesten onbetaalbaar, wordt deze echt unieke manier om games te spelen steeds betaalbaarder, maar het is misschien niet iets dat de gamer in je leven helemaal heeft opgepikt.

Hoewel het niet de krachtigste headset die er is, de Oculus Quest 2 biedt veel vrijheid dankzij het feit dat je geen pc nodig hebt om te werken en de mogelijkheid om zonder kabels te spelen. Het laatste punt helpt ongeëvenaarde onderdompeling, en het eerste is geweldig, want wie wil er verstrikt raken in draden bij het spelen in VR?

Bovendien kan je giftee de Quest 2 daadwerkelijk op een pc aansluiten om Steam-exclusieve VR-titels te kunnen spelen. Eerlijk gezegd, hoewel de verhoogde betrouwbaarheid van mensen als Valve's Index leuk is, is het moeilijk om ruzie te maken met het verschil in prijskaartjes, dus pak in plaats daarvan een Oculus als je in orde bent met de Facebook-integratie .

Oculus Quest 2

Til gaming naar een hoger niveau met virtual reality thuis of onderweg voor een geweldige prijs.

Amazon

$ 299.00

PowerA Dual Charging Station: Charge Up The Controllers

PowerA

Controllers raken vaak leeg. Het gebeurt constant met veel verschillende controllers, maar weinigen zijn zo gevoelig als de controllers van de Xbox-serie.

Om de een of andere onbekende reden blijft Microsoft zijn controllers uitbrengen zonder ingebouwde batterijen, buiten de bovengenoemde Elite-versies om . Dat betekent dat je batterijen moet kopen, die niet alleen duur zijn, maar ook niet erg milieubewust.

Er is ook de mogelijkheid om de controller via USB aan te sluiten, maar we bevinden ons nu in het tijdperk van draadloos gamen en kabels kunnen lastig zijn. Gelukkig voor iedereen kunnen al deze problemen worden opgelost met een PowerA Dual Charging Station.

Deze kleine schoonheid wordt niet alleen geleverd met het laadstation, maar ook met twee batterijpakketten. Het enige wat je giftee hoeft te doen, is het batterijpakket in de Xbox-controller te ploffen, de mooie hoes die bij de set wordt geleverd, erop te zetten en op de standaard te plaatsen. Slechts een paar uur later hebben ze een volledig opgeladen exemplaar!

Het laadstation van PowerA kan zelfs twee controllers tegelijk opladen, wat geweldig is voor iedereen die groot is in multiplayer-games.

PowerA dubbel laadstation voor Xbox Series X|S

Houd uw controllers ingeschakeld met dit laadstation en twee accu's.

Amazon

$ 14.99
$ 24,99 bespaar 40%

Bose Alto: Een paar mooie Bluetooth-brillen

Bose

Kijk, sommige gamers kopen gewoon alles voor zichzelf. Veel mensen die gamen, besteden graag al hun beschikbare inkomen aan gamen, in tegenstelling tot andere hobby's of verzamelobjecten.

Voor dat soort mensen moet je buiten de gebaande paden denken om een ​​goed cadeau-idee te krijgen, en dat is waar Bose Alto Audio Glasses binnenkomen. Dit zijn speciale Bluetooth-audiozonnebrillen, die klinkt als iets dat alleen beschikbaar zou zijn in een verre, cyberpunk-toekomst, maar ze zijn zeer reëel en beschikbaar voor een nominale prijs.

Deze zonnebril functioneert niet alleen als een redelijk fatsoenlijke echte zonnebril, maar biedt ook een onberispelijk geluid dankzij tot ingebouwde elektronica in de tempels. Met deze elektronica kun je naar al je favoriete muziek en podcasts luisteren zonder andere mensen lastig te vallen of je oren te moeten dichtstoppen.

De Bose Alto-bril is echt cool, en waarschijnlijk niets voor de gamer je lijst heeft overwogen om te krijgen.

Bose Frames Alto

Zie er goed uit en luister naar je muziek zonder dat iemand het weet met deze zonnebril met stiekeme speakers.

Amazon

$ 139,25
$ 199,00 Bespaar 30%

Beskar USB Fan : Koelen voelde nog nooit zo goed

Beskar

Veel pc-gamers steken veel tijd, moeite en geld om ervoor te zorgen dat hun pc niet oververhit raakt, en dat is heel belangrijk, maar meestal vergeten ze zelf te koelen. Dit is vooral erg vervelend in de warmere maanden, wanneer hun pc ze waarschijnlijk levend roostert.

Een van de coolste dingen die je voor iemand kunt kopen, is een beetje comfort, en eerlijk gezegd, iemand gewoon een Beskar USB-ventilator krijgen is gaan hun leven radicaal veranderen door hen de kracht van luchtstroom te geven. Er zijn natuurlijk veel fans, maar de fan van Beskar is van grote waarde.

Het is voorzien van een clip om het gemakkelijk overal te kunnen bevestigen en wordt geleverd met een kabel van 3,9 meter lang zodat de ventilator gemakkelijk te verplaatsen is. Deze ventilator van Beskar is ondanks zijn kleine formaat en verrassend vermogen ook relatief stil. Het lijkt misschien niet dat dit een erg opwindend cadeau is, maar het is echt iets dat constant gebruikt zal worden en zorgt voor een geweldige kous voor gamers.

BESKAR USB-aangedreven clip-on ventilator

Houd jezelf koel met deze schattige kleine USB ventilator.

Amazon

$ 12.74
$ 14.99 U bespaart 15%

Elgato Key Light : Schijn wat licht

Elgato

Eindelijk hebben we iets voor de streamers die er zijn. Streamen is leuk om te doen, maar het kan ook lastig zijn om alles op het scherm er mooi en scherp uit te laten zien.

Belichting kan een van de moeilijkste dingen zijn om onder de knie te krijgen als het gaat om streamen, en terwijl je kan altijd iemand gewoon een standaard ringlicht geven, je kunt ze verwennen als je ze een Elgato Key Light geeft.

Zoals bij de meeste Elgato-producten, is de Key Light speciaal gemaakt voor streaming en kunnen de instellingen worden aangepast via een programma op pc. Ze zullen zeker de beste lichtervaring krijgen om live te gaan.

Het is ook moeiteloos te bevestigen aan een bureau, wat een zegen kan zijn als iemand een beperkt vloeroppervlak heeft of gewoon alles op één plek wil bewaren voor gebruiksgemak. Kortom, dit is perfect voor de opkomende streamer, en ze zullen eeuwig dankbaar zijn dat ze niet langer met twee lampen en een raam hoeven te jongleren om goede verlichting te krijgen. Het zal een geweldig cadeau zijn!

Elgato-sleutellampje

< p class="product-features">Zorg ervoor dat hun streams er net zo goed uitzien als ze doen met deze krachtige lamp.

Amazon

$ 149.99
$ 199,99 Bespaar 25%

LEES NEXT

  • & rsaquo; Black Friday 2021: beste technische deals
  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Black Friday 2021: Beste Apple-deals
  • › Black Friday 2021: beste pc-deals
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen