How-To Geeks bästa tekniska gåvor för spelare för semestern 2021

0
158
Anastassiya Bezhekeneva/Shutterstock.com< /figure>

Semestern närmar sig, så det är ett utmärkt tillfälle att planera presenter till de personer du känner som spelar. Spelare köper vanligtvis spelen själva, så vi har några presentidéer som de förmodligen inte har tänkt på.

How-To Geeks produktrekommendationer kommer från samma team av experter som har hjälpt människor att fixa sina prylar över en miljard gånger. Vi rekommenderar endast de bästa produkterna baserat på vår forskning och expertis. Vi accepterar aldrig betalning för att rekommendera eller recensera en produkt. Läs mer » Innehållsförteckning

Vad man ska leta efter i presenter till spelare
HyperX Pulsefire Haste: A Lättviktsmus
Xbox Elite Series 2: An Extraordinary Controller
Couchmaster CYCON²: Ta PC-spel till soffan
Samsung T5 Portable SSD: Extra Storage Means No Stress
Elgato HD60 S: Record Console Gaming på PC
Oculus Quest 2: Enter the World of Virtual Reality
PowerA Dual Charging Station: Ladda upp kontrollerna
Bose Alto: Några snygga Bluetooth-glasögon
Beskar USB-fläkt: Kylning har aldrig känts så bra
Elgato Key Light: Shine Some Light

Glad helg! Den här artikeln är en del av vår julklappsguide 2021 där du kan hitta de bästa av de bästa rekommendationerna från How-To Geek, LifeSavvy och Review Geek för att hjälpa dig välja den perfekta presenten till alla på din lista!

Vad man ska leta efter i presenter till spelare

När du letar efter presenter för att skaffa en spelare vill du vanligtvis undvika av videospel själva eftersom din vän eller släkting förmodligen redan äger dem. Det, annars berättar de exakt vilka de vill ha, vilket eliminerar behovet av en guide som denna.

Om du vill överraska spelaren i ditt liv är det mycket bättre att leta efter saker som förbättrar deras spelupplevelse eller komplimenterar deras tekniktunga liv.

Det betyder att du kommer att titta på många tillbehör för att hjälpa dem att öka nivån på sitt spel (om du kommer att omfamna ordleken) och det ger dig faktiskt många alternativ. Detta gäller särskilt när fler och fler kringutrustning för spel blir tillgängliga, och det kan vara svårt att hitta något som faktiskt kommer att göra dem nöjda.

Även om det ofta är värt att bara fråga någon vad de vill ha, vi förstår önskan att ge någon en trevlig överraskning, så vi har försökt komma ut med ett brett utbud av potentiella gåvor för att täcka alla eventualiteter.

Så, låt&#8217 ;s gå in på våra rekommendationer.

HyperX Pulsefire Haste: A Lightweight Mouse

HyperX

Medan många människor svär till kraftiga klumpiga möss med tusen extra knappar, finns det& #8217;s något att säga för lätta, enkla alternativ. Alla spel behöver inte många knappar, och ur hälsosynpunkt kan en lättare mus hjälpa till att bekämpa riskerna för en repetitiv belastningsskada (RSI).

Av alla lättviktsmöss där ute är HyperX Pulsefire Haste en som verkligen sticker ut. Den här musen är täckt av bikakeformade hål som hjälper till att göra den nästan offensivt lätt, vilket kommer att få alla som använder den att känna att de bara trycker runt i luften själv.

Tillsammans med standardmusen hjul och vänster- och högerklicka, den har även två knappar på vänster sida och en extra på toppen, som alla är anpassningsbara. Den har till och med ett litet RGB-ljus i mushjulet, så ingen behöver offra den oändliga ljuspulsen som spelare har kommit att älska.

HyperX Pulsefire Haste Mouse

En otroligt lätt mus som håller din handflata kall och ditt mål sann.

Amazon

$ 39,99
$ 49,99 Spara 20%

Xbox Elitserien 2: En extraordinär styrenhet

Microsoft

Medan många PC-spelare tenderar att föredra mus och tangentbord framför allt, måste även de mest inbitna erkänna att vissa spel är bättre med en bra kontroller.

Det finns massor av alternativ där ute, vi har fortfarande inte hittat en som lyckas konkurrera med den otroliga Xbox Elite Series 2-kontrollen, som har allt som alla spelare kan behöva men som också kostar mycket mer än de flesta är villiga att sprida ut. på. För $180 MSRP är Elite 2 inte billig, men den är en fantastisk spelpresent.

Med anpassningsbara knappar, utbytbara paddlar och tumstickor och ett inbyggt batteri som kan räcka i upp till fyrtio timmar, fungerar den här handkontrollen med både PC och Xbox-konsoler och kommer absolut att förändra hur spel kan spelas. Det är ett häpnadsväckande kit och ett som kommer att ge ett stort leende till den som tar emot det.

Xbox Elite Series 2 Controller

En mycket anpassningsbar och totalt sett otrolig kontroller som spelaren i ditt liv förmodligen inte har.

Amazon

$ 169,99
$ 179,99 Spara 6%

Couchmaster CYCON²: Ta PC-spel till soffan

Couchmaster

Inte alla spelare väljer att ha sin dator inställd på en stor TV, men för de som gör det kan det vara lite jobbigt att hitta ett bra sätt att kontrollera allt. Det är inte lätt att hitta ett bra sätt att använda musen och tangentbordet medan du slappar i soffan.

Om du köper någon Couchmaster CYCON² Black Edition, har de ingen problem med att spela från soffan, även från datorn.

Detta kommer inte bara att stödja ett tangentbord, mus och musmatta, utan den kommer med tre extra fickor, sex USB 3.0-portar för allt som behöver extra ström och är otroligt lätt att rengöra. Det är helt enkelt ett fantastiskt skrivbord.

Couchmaster CYCON² Black Edition

Uppgradera din PC-spelupplevelse genom att flytta till soffan.

Amazon

189,00 USD

Samsung T5 Portable SSD: Extra Storage Means No Stress

Samsung

En av de största problemen för spelare är att spel tar upp mycket digitalt lagringsutrymme. Många människor hanterar detta genom att avinstallera och installera om spel och program, men det är inte direkt idealiskt eller tidseffektivt. När allt kommer omkring gör spelare tillräckligt med lagerhantering i spelen själva.

Du kan lösa detta problem för PC-spelaren i ditt liv genom att köpa en glänsande Samsung T5 Portable SSD. Den här bad boy kommer med en terabyte lagringsutrymme, upp till 540 MBs hastighet och är lätt att fästa och ta bort efter behov, vilket kan göra det enkelt att ta med dig några spel om du också har en bärbar dator.

Du kan också använda denna bärbara SSD för att lagra PlayStation 5-spel, men du måste sätta tillbaka dem på konsolen för att faktiskt kunna spela dem. Tänk på det om din gåva är mer av en konsolspelare!

Samsung T5 Portable SSD 1TB

Avinstallera aldrig en spel igen med denna fantastiska 1TB SSD.

Amazon

$ 109,99
119,99 $ Spara 8 %

Elgato HD60 S: Spela in konsolspel på PC

Elgato

En av de saker som folk ofta har fel om PC-spelare är tanken att de hatar konsoler. Det är inte ofta fallet, särskilt inte med så många utmärkta PlayStation- och Nintendo-exklusiva spel där ute.

Men för de med kraftfulla speldatorer kan det vara lite svårt att bryta sig ur det. Det skulle vara trevligt att kunna köra allt genom otroligt dyra och vackra spelmonitorer när det är möjligt också. Det är där Elgato HD60 S kommer in.

Elgato HD60 S kan köra alla moderna spelkonsoler genom den med en enkel HDMI-inställning. Spelare kan sedan ta bilder, strömma spel, bråka med videoredigering och njuta av att inte behöva röra sig ur sin bekväma stol för att byta plattform. Det är den bästa av alla spelvärldar.

Elgato HD60 S

Fånga film, streama eller bara spela dina konsoler via din PC-skärm med detta mångsidiga inspelningskort.

Amazon

$ 119,99
$ 179,99 Spara 33%

Bästa Capture Card för spel och Streaming Bästa Capture Card totalt AVerMedia Live Gamer 4K Amazon

$ 199,99
$ 299,99 Spara 33%

Bästa Budget Capture Card Elgato HD60 S Amazon

$ 119,99
$ 179,99 Spara 33%

Bästa interna fångstkort Elgato 4K60 Pro MK.2 Amazon

$ 236,99
$ 249,99 Spara 5%

Bästa externa Capture Card Elgato 4K60 S+ Köp nu Bästa 4K Capture Card AVerMedia Live Gamer Bolt Amazon

$ 449,99
& nbsp;

Bästa fångstkort för streaming av AVerMedia Live Gamer Duo Amazon

$ 214,99
249,99 $ Spara 14 %

Oculus Quest 2: Enter the World of Virtual Reality

Oculus

En aspekt av spel som blir allt mer imponerande är världen av virtuell verklighet (eller VR). Detta genuint unika sätt att spela spel, som ursprungligen var oöverkomligt för de flesta, blir mer överkomligt, men det är kanske inte något som spelaren i ditt liv har tagit till sig ännu.

Även om det inte är det kraftfullaste headsetet som finns, Oculus Quest 2 erbjuder en hel del frihet tack vare att man inte behöver en dator för att fungera och möjligheten att spela utan sladdar. Den sistnämnda punkten hjälper fördjupningen att jämföra, och den förra är bra för vem vill trassla in sig i sladdar när man spelar i VR?

Dessutom kan din gåva faktiskt ansluta Quest 2 till en PC för att kunna spela Steam-exklusiva VR-titlar. Ärligt talat, även om den ökade troheten hos sådana som Valve’s Index är trevlig, är det svårt att argumentera med skillnaden i prislappar, så ta en Oculus istället om du är okej med Facebook-integreringen .

Oculus Quest 2

Ta spelandet till nästa nivå med virtuell verklighet hemma eller på språng till ett bra pris.

Amazon

$ 299,00

PowerA Dual laddstationen: Charge upp The Controllers

PowerA

Kontrollenheter får mycket slut på ström. Det händer ständigt med många olika handkontroller, men få är lika mottagliga som Xbox Series-kontrollerna.

Av någon okänd anledning fortsätter Microsoft att släppa sina kontroller utan inbyggda batterier, utanför Elite-versionerna som nämns ovan . Det betyder att du måste köpa batterier, som inte bara är dyra utan inte heller särskilt miljömedvetna.

Det finns också möjligheten att koppla in handkontrollen via USB, men vi befinner oss i en tidevarv av trådlöst spel nu och kablar kan vara besvärliga. Tack och lov för alla kan alla dessa problem lösas med en PowerA Dual Charging Station.

Denna lilla skönhet kommer med inte bara laddstationen utan även två batteripaket. Allt din gåva behöver göra är att stoppa batteripaketet i Xbox-kontrollern, sätta på det snygga höljet som medföljer setet och placera det på stativet. De kommer att få en fulladdad en bara några timmar senare!

PowerA’s laddstation kan till och med ladda två handkontroller samtidigt, vilket är bra för alla som spelar spel med flera spelare.

PowerA Dual Charging Station för Xbox Series X|S

Håll dina kontroller uppkopplade med den här laddningsstationen och två batteripaket.

Amazon

$ 14,99
$ 24,99 Spara 40%

Bose Alto: Några snygga Bluetooth-glasögon

Bose

Titta, vissa spelare köper bara allt till sig själva. Många som spelar är glada över att sänka hela sin disponibla inkomst till spel, i motsats till andra hobbyer eller samlarföremål.

För den typen av människor måste du tänka utanför ramarna för att få en bra presentidé, och det är där Bose Alto Audio Glasses kommer in. Det här är speciella Bluetooth-ljudsolglasögon, som låter som något som bara skulle vara tillgängligt. i en vidsträckt cyberpunk-framtid, men de är väldigt verkliga och tillgängliga för ett nominellt pris.

Dessa solglasögon fungerar inte bara som ett ganska anständigt par riktiga solglasögon utan erbjuder också ett oklanderligt ljud tack vare till inbyggd elektronik i skalmarna. Med den här elektroniken kan du lyssna på all din favoritmusik och poddsändningar utan att störa andra eller att du behöver sätta på öronen.

Bose Alto-glasögonen är riktigt coola, och förmodligen inte något spelaren använder. din lista har tänkt på att få.

Bose Frames Alto

Se bra ut och lyssna på din musik utan att någon vet med dessa solglasögon med lömska högtalare.

Amazon

$ 139,25
$ 199.00 spara 30%

Beskar USB-fläkt : Kylning har aldrig känts så bra

Beskar

Många PC-spelare lägger mycket tid, ansträngning och pengar på att se till att deras datorer inte överhettas, och det är viktigt och allt, men de brukar glömma att kyla sig själva. Detta suger särskilt hårt under de varmare månaderna när deras dator sannolikt steker dem levande.

En av de coolaste sakerna du kan köpa någon är lite komfort, och ärligt talat, bara att få någon en Beskar USB-fläkt är kommer att revolutionera deras liv genom att ge dem kraften i luftflödet. Det finns såklart många fans där ute, men Beskars fan är ett stort värde.

Den har en klämma som gör den lätt att fästa var som helst, och kommer med en 3,9 fot lång kabel för att göra fläkten lätt att flytta runt. Denna Beskar-fläkt är också relativt tyst trots sin lilla storlek och överraskande kraft. Det kanske inte verkar som att det här är en väldigt spännande gåva, men det är verkligen en sådan sak som kommer att användas ständigt och som gör det till en fantastisk spelare med strumpor.

BESKAR USB-driven klämma på fläkt

Håll dig cool med denna förtjusande lilla USB fläkt.

Amazon

$ 12,74
$ 14,99 Spara 15%

Elgato Key Light : Shine Some Light

Elgato

Äntligen har vi något för streamers där ute. Streaming är roligt att göra, men det kan också vara jobbigt att få allt på skärmen att se snyggt och skarpt ut.

Belysning kan vara en av de svåraste sakerna att bemästra när det kommer till streaming, och medan du kan alltid bara skaffa någon en enkel ringlampa, du kan skämma bort dem om du skaffar dem en Elgato Key Light.

Som med de flesta Elgato-produkter är Key Light speciellt gjord för streaming, och dess inställningar kan justeras via ett program på PC. De kommer definitivt att få den bästa ljusupplevelsen när de går live.

Det är också enkelt att fästa på ett skrivbord, vilket kan vara en välsignelse om någon har begränsat golvyta eller bara vill ha allt på ett ställe för enkel användning. I grund och botten är detta perfekt för den kommande streamern, och de kommer att vara evigt tacksamma för att de inte längre behöver jonglera med två lampor och ett fönster för att få bra belysning. Det kommer att bli en fantastisk present!

Elgato Key Light

< p class="product-features">Se till att deras strömmar ser lika bra ut som de gör med detta kraftfulla ljus.

Amazon

$ 149,99
$ 199,99 Spara 25%

LÄS NÄSTA

  • & rsaquo; Black Friday 2021: Bästa tekniska erbjudanden
  • › Så här tänder du ljus med ditt larm
  • › Black Friday 2021: Bästa Apple-erbjudanden
  • › Black Friday 2021: Bästa PC-erbjudanden
  • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?
  • › 12 grundläggande Excel-funktioner som alla borde känna till