Horoskop i dag, 26. november 2021: Væren, Skorpionen, Kreft og andre tegn – sjekk astrologisk prediksjon

0
200

Horoskop i dag, 26. november 2021: Steinbukken, Tyren, Jomfruen og andre tegn — sjekk astrologisk prediksjon

VÆREN (21. mars – 20. april)

Forholdet til barn burde ha blitt bedre. Hvis det fortsatt er spørsmål som skal besvares, kan det være at du har sett i feil retning. Prøv et punkt med lateral tenkning. Det jeg mener er at løsningene kan ligge i de mest usannsynlige områdene.

TYREN (21. april – 21. mai)

Den nåværende fasen i månemåneden er alltid litt anspent, men du kan bli overrasket over hvor bra ting blir til slutt. Hele tilnærmingen din vil snart bli bekreftet, muligens når barn eller yngre slektninger endelig innser hvor rett du har hatt.

GEMINI (22. mai – 21. juni)

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Du er ikke ute av skogen ennå, så vær på vakt. Det er vanskelig å se om du har kjempet på jobb eller hjemme, men det kan være begge deler. I dette tilfellet bør du sikte på en velfortjent hvile i løpet av de neste dagene. Forhåpentligvis kan et presserende engasjement skrinlegges.

KREFT (22. juni – 23. juli)

Et forbløffende forhold mellom solen og Jupiter antyder et øyeblikk med overlegen kreativitet, som sannsynligvis påvirker økonomiske forhold, utenlandske kontakter og etiske spørsmål, ikke for å nevne utdanningsmuligheter. Det sier seg selv at fordeler kan oppstå på alle disse områdene.

LEO (24. juli – 23. august)

Forhåpentligvis er veien mye klarere når det gjelder pengespørsmål. Hvis du må rette opp i en økonomisk situasjon, eller andre personlige forhold, bruk litt tid til de fine punktene. I tillegg er du nærmere løsningen på et personlig dilemma enn du fryktet, men ikke nødvendigvis på den måten du trodde!

JOMFRU (24. august – 23. sept. )

Hvis du trenger bevis på at du er på rett spor, prøv å spørre nære ledsagere. Folk du bor eller jobber med dag ut og dag inn kan ha problemer med å finne de riktige ordene, men selv når de ikke forteller hele sannheten, vet du hva de egentlig betyr!

LIBRA (24. september – 23. oktober)

Uten tvil om at du er en midd forvirret. Dette er akkurat som det skal være, for planetene favoriserer alt som er mystisk og ukjent. Men de holder deg også hardt i arbeid, så det er ingen tid til å rote rundt! Hvis en partner prøver å blande seg inn i saker som ikke er deres sak, vil du bli tvunget til å omdefinere grensene dine.

SKORPIOEN (24. okt. – 22. nov.)

La ting gå sin egen kurs, og du vil spare deg selv for alle slags problemer. Hvis du har et sinn for din egen overlevelse, vil du forlate fremmede, partnere, venner, elskere og bekjente for å løse sine egne dumme uenigheter! Ikke la dem holde deg tilbake.

SKYTTEN (23. nov. – 22. desember)

Du har kanskje tatt et moderat slag, men jeg tror det nå er trygt å løfte hodet over skyttergravene. Du kan til og med gjøre noen få grep bak kulissene som vil sette deg opp for fremtidig velstand. Ikke sats på rask fortjeneste, for førsteinntrykk vil garantert være misvisende.

STEINBOKK (23. desember – 20. januar)

Sjelden har du vært i en så sterk posisjon til å angi prisen eller diktere vilkårene dine. For en gangs skyld har du både fakta og deres dypere implikasjoner til rådighet, noe som betyr at du er et skritt foran alle andre. Det er et spørsmål om å finne den rette måten å si hva du vil.

VANNMANN (21. januar – 19. februar)

Du kan snart finne deg selv tilbake til start i en økonomisk eller profesjonell sak. Egentlig er dette en god ting, og du bør også gjøre det til ditt mål å komme tilbake til røttene i følelseslivet ditt. Når du har etablert en følelse av sikkerhet, vil du være fri til å eksperimentere.

FISKENE (20. februar – 20. mars)< /p>

Du bør nå begynne en ny emosjonell reise og nyte en prosess med å avdekke dine dypeste motiver. Noen nære kan ha prøvd tålmodigheten din, men jeg tror ikke du skal bry deg om dette lenger. Til syvende og sist må de gjenkjenne sine egne problemer før noen andre kan hjelpe dem.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste horoskopnyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd