Har tatt opp med Pakistan-spørsmålet om overflyvningsklareringer for Srinagar-Sharjah-flyvninger: India

0
133

I følge tjenestemenn, frem til 31. oktober, gikk flyet gjennom Pakistans luftrom.

India sa fredag ​​at de har tatt opp med Pakistan spørsmålet om overflyklareringer for flyvninger fra Srinagar til Sharjah, men har ikke fått noe svar ennå.

Tidligere denne måneden sa myndighetspersoner at Pakistan har benektet bruk av luftrommet til Go Firsts Srinagar-Sharjah-flyvning. Ifølge tjenestemenn gikk flyet gjennom Pakistans luftrom frem til 31. oktober.

På spørsmål om saken på en mediebriefing, sa talsperson for utenriksdepartementet, Arindam Bagchi, “Vi har tatt opp saken med Pakistans regjering for overflyvningsklarering av fly fra Srinagar til Sharjah. Vi har ikke mottatt noe svar.”

https://images.indianexpress.com/2020/08/1×1.png

Spurs om India vurderte gjensidige tiltak og stoppe overflyvningsklareringer til PIA-flyvninger til Kuala Lumpur og Singapore, sa Bagchi, “Jeg har ingen indikasjon på om vi ser på den typen trinn du har hentydet til.”

Til et eget spørsmål om et lasteskip fra Karachi til Kina holdt tilbake av indiske myndigheter og medieoppslag om “beslag av mulig radioaktivt materiale”, sa han at det var et skip, snarere av containere, og Department of Atomic Energy har sendt et team for å se på nøyaktig hva containerne inneholder.

“Når de har fullført det, vil vi være i stand til å dele hva situasjonen er,&#8221 ; la han til.

På spørsmål om den nye Covid-19-stammen som ble funnet i Sør-Afrika, sa Bagchi: «Dette er en utviklingshendelse. Vi har nettopp sett en orientering fra Verdens helseorganisasjon. Jeg har ingen umiddelbar informasjon om trinnene vi tar. Dette er et problem mer for våre helsemyndigheter og våre sivile luftfartsmyndigheter.”

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste India-nyhetene, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.