Elke Spider-Man-film streamen

0
85
Alexander Tolstykh/Shutterstock.com< /figuur>

Spider-Man is een van de meest populaire en herkenbare superhelden ooit gemaakt, en films met het personage hielpen de superheldenfilm op gang te brengen. Met een nieuwe release in het verschiet, kun je als volgt alle Spider-Man-films streamen.

Inhoudsopgave

Spider-Man
Spider-Man 2
Spider-Man 3
The Amazing Spider-Man
The Amazing Spider-Man 2< br/>Spider-Man: Homecoming
Spider-Man: Far From Home
Spider-Man: Into the Spider-Verse

GERELATEERD: Het streamen van elke 'Resident Evil'-film

Spider-Man

Video afspelen

Voordat superheldenfilms de grootste dingen waren aan de kassa, bracht regisseur Sam Raimi Spider-Man tot leven met dit originele verhaal met Tobey Maguire in de hoofdrol. Maguire's Peter Parker wordt gebeten door een radioactieve spin, krijgt superkrachten, verliest zijn oom Ben en besluit de misdaad te bestrijden. Hij heeft een romance met zijn jeugdvriendin Mary Jane Watson (Kirsten Dunst) en neemt het op tegen de kwaadaardige Green Goblin (Willem Dafoe) terwijl hij zijn nieuwe vaardigheden ontdekt.

Spider-Man is beschikbaar voor digitale aankoop ($12,99+) en verhuur ($2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere digitale verkooppunten.

Bekijk op Amazon Bekijk op iTunes Bekijk op Google Play Bekijk op Vudu

Spider-Man 2

Video afspelen

Vaak genoemd als de beste superheldenfilm ooit gemaakt, brengt de tweede film in Sam Raimi's Spider-Man-trilogie Tobey Maguire als Peter Parker en Kirsten Dunst als Mary Jane Watson terug voor een spannend avontuur. Deze keer neemt Peter het op tegen de gekke wetenschapper Dr. Octopus (Alfred Molina), terwijl hij ook getuige is van de gemene wending van zijn vriend Harry Osborn (James Franco), de zoon van wijlen Green Goblin zelf.

Spider- Man 2 is beschikbaar voor digitale aankoop ($12,99+) en verhuur ($2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere digitale verkooppunten.

Bekijk op Amazon Bekijk op iTunes Bekijk op Google Play Bekijk op Vudu < p>GERELATEERD: De beste films op Netflix in 2021

Spider-Man 3

Video afspelen

De Spider-Man-trilogie van Sam Raimi komt tot een einde met deze ietwat overvolle film, waarin Peter Parker van Tobey Maguire een donkere wending neemt. Hij vecht op meerdere fronten tegen schurken, waaronder de kleine crimineel die de Sandman (Thomas Haden Church) wordt, een professionele rivaal die een band vormt met een buitenaardse symbiont om Venom (Topher Grace) te vormen, en zijn oude vriend Harry Osborn (James Franco) , die de nieuwe Green Goblin wordt.

Advertentie

Spider-Man 3 is beschikbaar voor digitale aankoop ($12,99+) en verhuur ($2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere digitale verkooppunten.

Bekijk op Amazon Bekijk op iTunes Bekijk op Google Play Bekijk op Vudu

The Amazing Spider-Man

Speel video af < /p>

De saga van Spider-Man is opnieuw opgestart met dank aan regisseur Marc Webb en nieuwe ster Andrew Garfield als Peter Parker, naast Emma Stone als zijn geliefde Gwen Stacy. The Amazing Spider-Man vertelt Peter's verhaal over de oorsprong van een superheld en zet hem op tegen een maniakale wetenschapper die de schurk wordt die bekend staat als de Lizard (Rhys Ifans). Het heeft allemaal te maken met de mysterieuze verdwijning van Peter's ouders, die hem onder de hoede van zijn oom en tante achterlieten.

The Amazing Spider-Man is beschikbaar voor digitale aankoop ($12,99+) en huur ($2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere digitale verkooppunten.

Bekijk op Amazon Bekijk op iTunes Bekijk op Google Play Bekijk op Vudu

GERELATEERD: De beste streamingdiensten van 2021

The Amazing Spider-Man 2

Video afspelen

Regisseur Marc Webb en sterren Andrew Garfield en Emma Stone keren terug voor dit vervolg, dat bedoeld was om een ​​uitgebreid Spider-Man filmisch universum op te zetten. Daarom zit het vol met schurken en toekomstige schurken, geleid door Jamie Foxx als de door elektriciteit aangedreven Electro. Er is ook Dane DeHaan als Peter Parker's vriend Harry Osborn, die de Green Goblin wordt, plus Paul Giamatti als de neushoorn, die allemaal op weg zijn naar een superschurkenteam.

Advertentie
< p>The Amazing Spider-Man 2 is beschikbaar voor digitale aankoop ($12,99+) en verhuur ($2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere digitale verkooppunten.

Bekijk op Amazon Bekijk op iTunes Bekijk op Google Play Bekijk op Vudu

Spider-Man: Homecoming

Video afspelen

Peter Parker wordt opnieuw opgestart als hij zich bij zijn mede-superhelden voegt in het Marvel Cinematic Universe, waar zijn mentor Iron Man zelf is, Tony Stark (Robert Downey Jr.). Tom Holland schittert als Peter, die terug op de middelbare school zit maar zijn inmiddels bekende oorsprongsverhaal al heeft meegemaakt. Peter wordt geconfronteerd met de ontevreden eigenaar van het bergingsbedrijf Adrian Toomes (Michael Keaton), die zichzelf uitrust met gestolen technologie om de Vulture te worden.

Spider-Man: Homecoming is beschikbaar voor digitale aankoop ($12,99+) en verhuur ($2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere digitale verkooppunten.

Bekijk op Amazon Bekijk op iTunes Bekijk op Google Play Bekijk on Vudu

GERELATEERD: De beste actiefilms op Amazon Prime Video in 2021

Spider-Man: Ver van huis

Video afspelen

Peter Parker's tweede Marvel Cinematic Universe-avontuur neemt hem en zijn klasgenoten mee op een reis naar Europa, waar ze hun gevoelens verwerken na de “blip,” de MCU-gebeurtenis die de helft van de bevolking van het universum heeft gewist en vervolgens heeft teruggebracht. Peter van Tom Holland worstelt ook met het uiten van zijn gevoelens voor zijn klasgenoot MJ (Zendaya), terwijl hij vecht tegen de illusie scheppende schurk Mysterio (Jake Gyllenhaal).

Spider-Man: Far From Home is beschikbaar voor digitale aankoop ($ 13,99+) en verhuur ($ 2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere digitale verkooppunten.

Bekijk op Amazon Bekijk op iTunes Bekijk op Google Play Bekijk op Vudu

Spider-Man: Into the Spider-Verse

Video afspelen

Deze geanimeerde versie van Spider-Man concentreert zich op Miles Morales (ingesproken door Shameik Moore), een biraciale tiener uit Brooklyn die spinkrachten krijgt die vergelijkbaar zijn met die van Peter Parker. Miles ontmoet spinhelden uit verschillende andere dimensies, waaronder versies van Peter Parker, ingesproken door Jake Johnson en Chris Pine. Hij moet samenwerken met zijn mede-spinnenvolk om te voorkomen dat misdaadbaron Kingpin (ingesproken door Liev Schreiber) het ruimte-tijd continuüm vernietigt.

Spider-Man: Into the Spider-Verse is beschikbaar voor digitale aankoop ($12,99+) en huur ($2,99+) bij Amazon, iTunes, Google Play, Vudu en andere digitale verkooppunten.

Kijk op Amazon Watch on iTunes volgen op Google Play horloge op Vudu The Best Streaming Devices 2021 Best Streaming Device Overall Roku Streaming Stick 4K (2021) Amazon

$ 29.00
$ 49,99 Bespaar 42%

Beste budget-streamingapparaat Fire TV Stick Lite (2020) Amazon

$ 17.99
$ 29.99 U bespaart 40%

Beste Roku-streamingapparaat Roku Ultra (2020) Amazon

$ 85.39
$ 99,99 bespaar 15%

Beste Fire TV-apparaat Fire TV Stick 4K (2018) Amazon

$ 24.99
$49,99 Bespaar 50%

Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Nu winkelen Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD Pro (2019) Amazon

$ 199.99
& nbsp;

Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (2021) Amazon

$ 169.00
$ 179,00 Bespaar 6%

LEES NEXT

  • & rsaquo; Black Friday 2021: Beste Apple-deals
  • › Hoe u de verlichting aanzet met uw wekker
  • › Black Friday 2021: beste pc-deals
  • › Wat is een systeem op een chip (SoC)?
  • › 12 basis Excel-functies die iedereen zou moeten kennen
  • › Black Friday 2021: beste technische deals