Delhi konfidensielt: Nytt medlem

0
145

BJP nasjonalpresident JP Nadda.

«Run For Himachal»

Som en del av feiringen for å markere Himachal Pradeshs 50. statsdag, har delstatsregjeringen kommet opp med en unik idé. Den planlegger å organisere et “Run For Himachal”, fra Rajghat til Himachal Bhawan i New Delhi, 5. desember, i samarbeid med statens innbyggere som bor i National Capital Region. Det er blitt kjent at BJPs nasjonale president JP Nadda, som er fra Himachal Pradesh, vil flagge av rømmen. Sjefsminister Jai Ram Thakur og informasjons- og kringkastingsminister Anurag Thakur vil også delta.

Vinnernummer

Midt i Indias 75. år med uavhengighetsfeiringer er 75 et spesielt tall, spesielt for vitenskaps- og teknologidepartementet. Departementet har allerede annonsert etablering av 75 vitenskapsmuseer over hele landet i samarbeid med Kulturdepartementet, identifisering av 75 oppstartsbedrifter som det skal bistå og veilede, og 75 SC/ST-knutepunkter. Nå har vitenskaps- og teknologiminister Jitendra Singh sagt at departementet vil starte prosessen med å identifisere 75 kvinnelige forskere som har gitt eksepsjonelle bidrag til vitenskapen, og 75 forskere over 75 år som fortsetter å bidra til det vitenskapelige økosystemet med sitt arbeid.

Nytt medlem

Etter å ha vært redusert til bare ett medlem i nesten to år, har Den nasjonale minoritetskommisjonen nylig sett nye utnevnelser. Etter utnevnelsen av Sardar Iqbal Singh Lalpura som leder for flere måneder siden, har departementet for minoritetssaker utnevnt Kesri Kaikhushroo Deboo til NCM-medlem. Deboo, som begynte på kontoret på fredag, er en parsi fra Navsari, Gujarat.

📣 Indian Express er nå på Telegram. Klikk her for å bli med i kanalen vår (@indianexpress) og hold deg oppdatert med de siste overskriftene

For alle de siste Delhi Confidential News, last ned Indian Express-appen.

  • Indian Express-nettstedet har blitt vurdert GREEN for sin troverdighet og pålitelighet av Newsguard, en global tjeneste som vurderer nyhetskilder for deres journalistiske standarder.

© The Indian Express (P ) Ltd