De beste gamingheadsets van 2021 voor pc en consoles

0
135
SteelSeries

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een gamingheadset in 2021
Algemeen beste gamingheadset: HyperX Cloud Alpha S
Beste budget gaming-headset: HyperX Cloud Stinger
Beste draadloze gaming-headset: SteelSeries Arctis Pro Wireless
Beste gaming-headset voor pc: Razer BlackShark V2
Beste gaming-headset voor PS5: Astro A50 Wireless Headset + Base Station Gen 4
Beste Gaming Headset voor Xbox Series X: SteelSeries Arctis 9X Wireless

Wat te kijken Voor in een Gaming Headset in 2021

Als het je doel is om een ​​microfoon in een koptelefoon te stoppen en beide geweldig te laten klinken, worden de opties beperkt. Een gamingheadset heeft veel te verwerken in één pakket, en als een enkel onderdeel van een headset niet voldoet, wordt het moeilijk aan te bevelen.

Gamingheadsets hebben een uitstekende geluidskwaliteit nodig en de mogelijkheid om u een nauwkeurige respons en ruimtelijke helderheid te geven voor geluiden als voetstappen in een competitieve shooter. Audio is essentieel voor de manier waarop we games spelen, dus er is geen plaats voor headsets met een smal geluidsbeeld. Andere toeters en bellen, zoals RGB-verlichting of hoe het eruit ziet, zijn hieraan ondergeschikt.

GERELATEERDMoet u een headset of een USB-microfoon kopen?

Bovendien heb je een microfoon nodig die niet wazig of stil is. Microfoons in headsets kunnen extreem worden geraakt of gemist, omdat het voor fabrikanten vaak veel gemakkelijker is om een ​​zwakke op te nemen om de prijs laag te houden. De beste gamingheadsets hebben heldere microfoons en zijn net gevoelig genoeg om je stem op te vangen, maar niet al het andere op de achtergrond.

Als zodanig kan het moeilijk zijn om een ​​goede plek te vinden als het om de prijs gaat van gaming-headsets. Veel headsets zijn ofwel te duur of bedrieglijk goedkoop voor hoe goed ze zijn. Het vergt een goed oog om te bepalen of een headset solide is, vooral omdat er zoveel verschillende opties zijn.

Maar daarvoor zijn we hier! Hieronder staan ​​de beste gamingheadsets die er zijn.

Algemeen beste gamingheadset: HyperX Cloud Alpha S

HyperX

Pros

 • ✓ Geweldig geluid
 • ✓ Heldere microfoon
 • ✓ Comfortabel
 • ✓ Compatibel met pc-, PS4-, PS5- en Xbox-serie consoles

Nadelen

 • ✗ Meestal zinloze mixerbedieningen
 • ✗ Bedraad
 • ✗ De geluidskwaliteit is niet geweldig voor muziek

Voor de meeste mensen is de HyperX Cloud Alpha S de gamingheadset die je moet hebben. Het is het soort headset dat je kunt gebruiken als je iets nodig hebt om te werken aan alles wat je hebt, omdat het werkt met pc-, PS5- en Xbox-serie consoles. Het is het brood en de boter voor wat je nodig hebt in een headset.

De Cloud Alpha S-headset is overal solide en biedt geweldig geluid voor basisluisteractiviteiten en een nauwkeurige microfoon. Ze zijn ook comfortabel, wat een enorm pluspunt is, aangezien gamingheadsets vaak uren achter elkaar worden gedragen.

Je zou het misschien niet denken, maar de manier waarop headsets klinken, kan ook bijdragen aan het gebruikerscomfort. Deze HyperX-headset mist een beetje in de basafdeling (gezien ze unieke basschuifregelaars op de cups hebben), maar is verder solide en gelijkmatig. Een gelijkmatig geluid is nodig om de belasting van uw oren te verminderen wanneer u gedurende lange tijd naar zeer dynamische audio luistert. Dit is ook een zegen om geluidssignalen zoals voetstappen schoon in de mix te houden, waardoor je game-ervaring wordt verbeterd.

Omdat hij wordt aangesloten via USB, mist de HyperX Cloud Alpha S een in-line mute-bediening voor consolespelers. Als u uw microfoon vaak moet dempen, kan dat een dealbreaker voor u zijn. De headset bevat ook een mixer waar je mee kunt rommelen, maar de resultaten zijn niet spectaculair.

Dat gezegd hebbende, hebben deze kleine klachten geen invloed op hoe goed de Cloud Alpha S eigenlijk is. Het is een sterke keuze als je een gamingheadset nodig hebt die overal op kan worden aangesloten en zonder gedoe geweldig klinkt.

Beste algehele gamingheadset

HyperX Cloud Alpha S

De HyperX Cloud Alpha S is comfortabel, klinkt geweldig en werkt met de pc-, PS5- en Xbox-serie consoles. Combineer dat met de prijs en het is het beste van alle werelden!

Amazon

$ 79.99
$ 129,99 Bespaar 38%

Best Budget Gaming Headset: HyperX Cloud Stinger

HyperX

Pros

 • ✓ Comfortabel ontwerp
 • ✓ Stevige microfoon
 • ✓ Compatibel met pc-, PS4-, PS5- en Xbox-serie consoles

Nadelen

 • ✗ De audiokwaliteit is ondermaats
 • ✗ Bedraad
 • ✗ Grof ontwerp

De HyperX Cloud Stinger-headset is om verschillende redenen goedkoop, maar de prijs zou u er niet van moeten afschrikken. Voor de prijs is het ongelooflijk. Het ontwerp van de headset is comfortabel en de microfoon is verrassend goed. Het is niet het soort headset dat je om een ​​andere reden dan gamen wilt gebruiken, maar als je op zoek bent naar een gamingheadset, is dat niet echt een probleem.

Voor een fractie van de kosten van headsets van concurrenten, krijg je een bedrade headset die solide is en op zichzelf goed presteert. De Cloud Stinger is geen draadloze headset en heeft ook geen uitstekende audio, maar hij kan bijna alles aan, inclusief platforms waarop je games speelt.

De reden dat dit de beste budget-gamingheadset is, is simpelweg vanwege de mogelijkheden en het comfort. Comfort is van vitaal belang voor gaming-headsets, aangezien je ze meestal uren achter elkaar zult dragen, en dat is iets dat je meestal opoffert als de prijs daalt. De HyperX Cloud Stingers zijn echter trouw aan de naam en zweven urenlang over je oren. Voor gaming is dat precies wat je zoekt.

Beste budget gaming-headset

HyperX Cloud Stinger

Het is misschien niet zo stijlvol als de Cloud Alpha S, maar de Cloud Stinger van HyperX is een goedkope gamingheadset die solide en comfortabel is.

Amazon

$ 29.99
$ 49,99 bespaar 40%

Best Wireless Gaming Headset: SteelSeries Arctis Pro Wireless

SteelSeries

Pros

 • ✓ Ongelooflijk geluid
 • ✓ Fantastische microfoon
 • ✓ Comfortabele pasvorm
 • ✓ Compatibel met pc-, PS4-, PS5- en Xbox-serie consoles

Nadelen

 • ✗ Neutraal geluid kan een probleem zijn voor muziekluisteraars
 • ✗ Geen volumeregeling van de microfoon
 • ✗ Geen geluidsisolatie

SteelSeries rommelt niet als het gaat om gaming-headsets. Als gevolg hiervan is de SteelSeries Arctis Pro Wireless op veel manieren ongeëvenaard. Ze zijn prijzig, maar die kosten gaan gepaard met een fantastische audio- en microfoonrespons, een lange batterijduur en een comfortabel ontwerp.

De SteelSeries Arctis Pro is geschikt voor veel gamers. Je kunt ze aansluiten op een van de moderne consoles of een pc en daarbovenop naar Bluetooth-audio luisteren. Het klinkt allemaal geweldig omdat de headset een sterk neutraal geluid en meeslepende audio heeft die de game-audio-effecten centraal houden.

Dat is misschien geen groot pluspunt voor iemand die naar muziek wil luisteren, maar als je iemand bent die een gamingheadset wil die je niet teleurstelt in een vuurgevecht, is neutraal geluid van cruciaal belang. Gecombineerd met de mogelijkheid om tegelijkertijd verbinding te maken met meerdere apparaten, schiet de Arctis Pros naar de top van de lijst met draadloze gamingheadsets.

Afgezien van compatibiliteit en audio, heeft de SteelSeries Arctis Pro Wireless een geweldige batterijduur. Draadloze headsets zijn handig, zodat u geen gedoe hoeft te hebben met snoeren en poorten, maar als de batterij snel leeg raakt, zult u zich meer gefrustreerd voelen dan met een draad. De headset wordt geleverd met twee batterijen die gemakkelijk kunnen worden verwisseld en die elk ongeveer 15 uur meegaan. Je komt hier niet zonder stroom te zitten tijdens een gamesessie!

Je kunt ook het batterijniveau controleren en ze na een bepaalde tijd automatisch uitschakelen. Dit zijn het soort dingen dat een draadloze headset echt boven de concurrenten plaatst, en daarom zijn de Arctis Pro's de beste die je nu kunt krijgen.

De enige nadelen van deze headset zijn dat ze vanwege hun ontwerp niet goed zijn in het wegnemen van achtergrondgeluiden en dat ze geen fysieke bedieningselementen voor het microfoonvolume hebben. Het zijn geen dealbreakers, maar dit zijn aspecten om in gedachten te houden wanneer je ze gaat ophalen.

Beste draadloze gamingheadset

SteelSeries Arctis Pro Wireless

Draden zijn lastig, maar dat geldt ook voor audioproblemen door verbindings- en Bluetooth-problemen. De Arctis Pro Wireless klinkt geweldig, ziet er geweldig uit en heeft een lange batterijduur om op te starten.

Nu winkelen

 

Beste gamingheadset voor pc: Razer BlackShark V2

Razer

Pros

 • ✓ Fantastische geluidskwaliteit
 • ✓ Krachtige microfoon
 • ✓ Goede geluidsisolatie

Nadelen

 • ✗ Niet compatibel met consoles
 • ✗ Geluidslekkage
 • ✗ Beperkte audiobediening

Als je je hebt verdiept in randapparatuur voor games, heb je vast wel eens van Razer gehoord. Razer maakt enkele van de beste gamingaccessoires die er zijn, en de headsets zijn niet anders. De Razer BlackShark V2 is perfect voor pc-gamers, met sterke audio, een afneembare microfoon en solide geluidsisolatie.

Helaas gebruikt de Razer BlackShark V2 een USB-geluidskaart, dus deze is niet compatibel met consoles. Maar voor pc-gaming is deze headset ongeëvenaard. De geluidskaart zorgt voor verbluffende audio en schakelt ook externe ruis uit. Dit is ideaal als je je volledig op het spel moet concentreren. Je kunt de BlackShark V2's zelfs lange tijd aanhouden omdat de vulling op de cups duurzaam en zacht is.

GERELATEERDHoe werken ruisonderdrukkende hoofdtelefoons?

De Razer BlackShark V2-headset blinkt ook uit in het produceren van neutrale audio die ideaal is voor gaming. Als je dat combineert met geluidsisolatie, krijg je een headset die is gebouwd voor de ultieme game-audio-ervaring.

De stoten op deze headset omvatten enige geluidslekkage die kan optreden op basis van hun ontwerp. Dus als je met een hoog volume speelt, kunnen andere mensen het horen. Er is ook het nadeel dat de fysieke bedieningselementen op de headset beperkt zijn tot het dempen van de microfoon en het regelen van het volume. Er is geen manier om verschillende audiobronnen te splitsen of volledige EQ-regeling te hebben.

Maar alles bij elkaar genomen zijn dit functies die u niet ten volle hoeft te benutten van wat de Razer BlackShark V2-aanbiedingen.

Beste gamingheadset voor pc

Razer BlackShark V2

< p class="product-features">Razer is bekend op de markt voor gamingaccessoires en hun BlackShark V2 is een perfecte pc-headset. Het heeft een ingebouwde USB-geluidskaart die ervoor zorgt dat je game-audio geweldig werkt.

Amazon

$ 69.99
$ 99,99 Bespaar 30%

Beste gamingheadset voor PS5: Astro A50 draadloze headset + basisstation Gen 4

Astro

Pros

 • ✓ Uitstekende batterijduur
 • ✓ Goede geluidskwaliteit
 • ✓ Geweldige microfoon met ruisonderdrukking

Nadelen

 • ✗ Omvangrijk ontwerp
 • ✗ Erg duur
 • ✗ Gebrek aan geluidsisolatie

De Astro A50 is de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een geweldige headset voor hun PlayStation 4 of PlayStation 5. Deze hoofdtelefoon is wat omvangrijk, maar biedt uitstekende audio en microfoonkwaliteit en een geweldige batterijduur. Net als veel andere gaming-koptelefoons, zijn ze grotendeels gebouwd om alleen te gamen, dus als je ze wilt gebruiken om naar muziek te luisteren, is de kwaliteit misschien niet helemaal te snuiven.

Als puur een gamingheadset is de Astro A50 Wireless-headset echter bijna perfect. Het heeft een mooie ring van schuim op elke oorschelp die ze voor lange tijd comfortabel op je hoofd houdt. Ze doen ook goed werk bij het elimineren van ruis die in de microfoon sijpelt terwijl je hem aan hebt – een functie waar niet veel headsets over kunnen opscheppen. En natuurlijk werken ze feilloos samen met de PlayStation-consoles.

Als u zich zorgen maakt over de levensduur van de batterij, hoeft u zich geen zorgen te maken. De batterij van deze headset is onwerkelijk in vergelijking met zijn concurrentie en gaat ongeveer 17 uur mee op een enkele lading. De A50's zijn ook in staat om snel op te laden, opladen in ongeveer twee uur via micro-USB of vier met het basisstation Gen 4. Net als de SteelSeries Arctis Pro Wireless heeft de Astro A50 een automatische uitschakeltimer om de batterij te sparen wanneer deze niet in gebruik is .

Vanwege de interactie van de PlayStation 5 met USB-apparaten, is het dock (hoewel duur) nodig om het volume van het spel te kunnen wijzigen en afzonderlijk te kunnen chatten. Dit is cruciaal als je van plan bent om regelmatig met vrienden te spelen. Er zijn berichten dat de headset werkt zonder het basisstation, maar verschillende mensen zeiden dat de audio gedempt kan klinken. Als het op deze headset aankomt, is het vastpakken van het basisstation de hogere prijs waard.

De Astro A50 is de lat die je moet ontmoeten als je op zoek bent naar draadloze headsets. Minder, en je zult veel te veel tijd besteden aan het nadenken over de levensduur van de batterij en of deze je hele sessie meegaat.

Beste gamingheadset voor PS5

Astro A50 draadloze headset en basisstation Gen 4

Als het op een PS5-headset aankomt, is het 'go big or go home'. De Astro A50 met het dock is duur, maar biedt de beste ervaring voor de console die je kunt krijgen.

Amazon

$ 299.99

Best Gaming Headset voor de Xbox Series X: SteelSeries Arctis 9X Draadloos

SteelSeries< /figuur>

Voordelen

 • ✓ Fantastisch gamegeluid
 • ✓ Ruisonderdrukkende microfoon
 • ✓ Strak ontwerp
 • ✓ Maakt gebruik van draadloze Xbox-technologie

Nadelen

 • ✗ Strakke pasvorm
 • ✗ Vergrendeld op Xbox-consoles
 • ✗ Onvoldoende bas

Xbox Series X- of S-consolebezitters zullen meer dan blij zijn met een headset die bijna exclusief is gemaakt voor de consoles van Microsoft. De SteelSeries Arctis 9X Wireless is op maat gemaakt om uitzonderlijk goed te werken met de hardware van Microsoft.

Het gebruikt namelijk Xbox Wireless Technology om met de console te communiceren, waardoor de audiovertraging wordt verminderd. Hoewel dat op het eerste gezicht misschien niet zo belangrijk lijkt, maakt dit een groot verschil in competitieve games waar omgevingsgeluid en de reactie erop belangrijk zijn.

Bovendien heeft de Arctis 9X alle dingen die je mag verwachten van een krachtige gamingheadset. De geluidskwaliteit is geweldig en wordt geleverd met EQ-presets die u naar wens kunt aanpassen. Je krijgt ook een geweldige microfoon die je stem duidelijk uitzendt. De levensduur van de batterij gaat tot maar liefst 28 uur, en het is comfortabel om op te starten.

De headset kan wat krap zijn voor mensen met grotere hoofden, en sommige rapporten suggereren dat de draadloze connectiviteit kan worden een beetje vlekkerig, maar dit probleem lijkt niet wijdverbreid. Als je iemand bent die ervan houdt om de bas in zijn muziek op te krikken, zal deze hoofdtelefoon dat ook niet per se waarmaken. Maar voor puur gamen zou SteelSeries Arctis 9X nauwkeurig het soort audio moeten produceren dat je wilt.

Beste gamingheadset voor Xbox Series X

SteelSeries Arctis 9X Wireless

De Arctis 9X heeft meer dan een Xbox-esthetiek, hij heeft ook Xbox Wireless Technology om ervoor te zorgen dat je headset feilloos werkt met de Microsoft-consoles.

Amazon

$ 190,58
$ 199.99 Bespaar 5%

De beste tv's voor Gaming 2021: PS5, Xbox-serie X en PC Beste tv voor gaming in het algemeen LG G1 Amazon

$1661.99
$1896.99 Opslaan 12%

Beste budget gaming-tv Hisense U8G Amazon

$ 699,99< br/>$999,99 Bespaar 30%

Beste gaming-tv voor pc-gaming LG CX Amazon

$ 1299,00
$ 1396,99 Bespaar 7%

Beste gaming-tv voor consoles LG G1 Amazon

$1661,99
$1896,99 Bespaar 12%

Beste led-tv voor gaming Samsung QN90A QLED Amazon

$1196,97
$1499.99 Bespaar 20%

Beste 8K-tv voor Gaming Samsung QLED 8K QN900A Amazon

$3247,99
 

LEES VOLGENDE

 • › De beste hoofdtelefoons van 2021
 • › Razer denkt dat je een pc-gamingheadset wilt die trilt
 • › Bluetooth inschakelen op Windows 11
 • › Hoe u uw spullen kunt bijhouden met Bluetooth-trackers
 • › Wat is web-Bluetooth?
 • › Wat is Bluetooth?
 • › Bluetooth aan uw computer toevoegen
 • › Black Friday 2021: beste pc-deals