De beste draadloze oordopjes voor iPhone en iPad van 2021

0
57
Hadrian/Shutterstock.com

Inhoudsopgave

Hoe u in 2021 oordopjes voor uw iPhone of iPad koopt
Algemeen de beste oordopjes : AirPods Pro
Beste budget-oordopjes: Skullcandy Sesh Evo
Beste oordopjes voor op reis: Jabra Elite 75t
Beste workout-oordopjes: Beats Fit Pro
Beste ruisonderdrukkende oordopjes: Sony WF- 1000XM4

Update, 17/11/21: we hebben onze aanbevelingen bekeken en onze beste aanbeveling voor workout-oordopjes vervangen door de nieuwe Beats Fit Pro.

Hoe u in 2021 oordopjes voor uw iPhone of iPad kunt kopen

Draadloze oordopjes hebben het overgenomen in de jaren na het besluit van Apple om een ​​koptelefoonaansluiting op de iPhone 7 weg te laten. In de jaren daarna hebben we verschillende revisies van AirPods gehad en een stortvloed aan betaalbare draadloze oortelefoons, waarvan er vele het AirPods-ontwerp nabootsen.

De waarheid is dat AirPods altijd een superieure gebruikerservaring zullen bieden aan hoofdtelefoons van niet-Apple-merken wanneer ze worden gekoppeld aan een Apple-apparaat. Hetzelfde geldt voor Beats, dat Apple in 2014 kocht. Deze oordopjes koppelen moeiteloos met je iPhone of iPad en kunnen naadloos op verschillende apparaten worden gebruikt. Je kunt ze ook lokaliseren met Zoek mijn als ze vermist raken.

Helaas zijn AirPods ook duur. Je betaalt voor een gebruikerservaring die geen enkele andere oordopjes kunnen bieden, aangezien Apple het ecosysteem beheert, maar het kan moeilijk te verkopen zijn voor mensen met een beperkt budget. Gelukkig zijn er tal van goede alternatieven voor mensen met weinig geld en AirPods-avers.

GERELATEERDHoe u uw verloren AirPods kunt terugvinden

Functies zoals actieve ruisonderdrukking, waarbij omgevingsgeluiden uit de mix worden gehaald met behulp van microfoons en software, zijn nu veel gebruikelijker en beschikbaar op oordopjes van derden. Veel oordopjes ondersteunen ook draadloos opladen en sommige kunnen profiteren van snel opladen om snel een uur luisterplezier te bieden vanaf slechts een paar minuten’ opladen.

Als u zich het meest zorgen maakt over het luisteren naar muziek in de hoogst mogelijke kwaliteit, zijn draadloze oortelefoons misschien niet de beste keuze. Of liever gezegd, muziek op je iPhone is over het algemeen misschien niet de beste keuze. De iPhone ondersteunt momenteel geen audiocodecs met hoge resolutie, zoals LDAC, wat betekent dat alle muziek die naar uw oortelefoons wordt verzonden, wordt gecomprimeerd.

Daarom bieden bedrade hoofdtelefoons nog steeds de beste luisterervaring voor audiofielen of iemand die geïnteresseerd is in het streamen van muziek zonder verlies.

Laten we nu eens kijken welke draadloze oordopjes je de beste ervaring kunnen geven op je iPhone en iPad.

Beste oordopjes in het algemeen: AirPods Pro

Apple

Pros

 • ✓ In bijna alle opzichten beter dan de originele AirPods
 • ✓ Enkele van de beste ruisonderdrukking op de markt
 • ✓ Transparantiemodus is netjes
 • ✓ Ondersteuning voor ruimtelijke audio
 • ✓ Fatsoenlijke batterijduur met een case die draadloos kan worden opgeladen
 • ✓ Speciaal ontworpen voor gebruik met Apple-apparaten

Nadelen

 • ✗ Duur voor wat je krijgt
 • ✗ Alleen verkrijgbaar in wit

De draadloze oordopjes van Apple zijn een voor de hand liggende keuze als je een iPhone hebt. De Apple AirPods Pro neemt de no-nonsense connectiviteit van de standaard AirPods en voegt een aantal indrukwekkende actieve ruisonderdrukking en siliconen in-ear-dopjes toe die een mooie strakke afdichting in je gehoorgang maken.

De audiokwaliteit is goed, hoewel het je wordt vergeven als je iets meer verwacht in deze prijsklasse. Een functie genaamd "Adaptive EQ" gebruikt een naar binnen gerichte microfoon om het geluid aan te passen aan uw specifieke gehoorgang. De AirPods Pro zijn ook klaar voor gebruik met ruimtelijke audiobronnen en ondersteunen head-tracking voor meeslepende luisterervaringen.

GERELATEERDAirPods Pro Review: bijna perfect

Deze oordopjes gebruiken de verbeterde H1-chip om het koppelen met Apple-producten pijnloos te maken en audio-uitval behoort tot het verleden. U hoeft uw AirPods maar één keer te koppelen om ze te laten werken met al uw apparaten, wat niet gebruikelijk is bij concurrenten van derden. Ze zijn IPX4-waterbestendig en kunnen ongeveer 5 uur luisteren en meer dan 24 uur met de meegeleverde draadloze oplaadcase.

Het ergste van de AirPods Pro is dat ze erg duur zijn, misschien zelfs te duur. Echter, zoals Review Geek in hun AirPods Pro-recensie bespreekt, is er aantoonbaar geen beter paar echt draadloze oordopjes voor Apple-gebruikers als je het geld over hebt.

Opmerking: Hoewel Apple een nieuwe generatie AirPods heeft uitgebracht met verschillende verbeteringen, zijn we nog steeds van mening dat de Apple AirPods Pro de beste draadloze oordopjes zijn die je kunt krijgen voor de iPhone en iPad.

Algemeen beste oordopjes

Apple Airpods Pro

Soms is het beste gewoon het officiële product. AirPods Pro zijn duur, maar ze hebben geweldige ruisonderdrukking en andere functies die helpen om zich te onderscheiden van de rest.

Amazon

$ 192,28
$ 249.00 Bespaar 23%

Best Budget oordopjes : Skullcandy Sesh Evo

Skullcandy

Pros

 • ✓ Fatsoenlijke, zij het een beetje baszware, geluidskwaliteit
 • ✓ Tegelintegratie voor het vinden van verloren oordopjes
 • ✓ Redelijke levensduur van de batterij met opladen via USB-C en snel opladen

Nadelen

 • ✗ De geluidskwaliteit schiet tekort bij de duurdere modellen
 • ✗ Kwaliteitscontrole kan een probleem zijn bij sommige recensenten die defecte apparaten rapporteren

Goedkope draadloze oordopjes worden vaak geplaagd door problemen zoals een slechte batterijduur en frequente audio-uitval, om nog maar te zwijgen van de teleurstellende geluidskwaliteit. De Skullcandy Sesh Evo kan solide prestaties en een behoorlijke geluidskwaliteit leveren voor ongeveer een kwart van de prijs van een paar AirPods.

De oordopjes van Skullcandy zijn eenvoudig maar bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding in vergelijking met het aanbod van Apple. Je krijgt vijf uur luisterplezier, met 19 uur extra van de USB-C-oplaadcassette. Je kunt elk oordopje solo gebruiken en elk heeft een microfoon voor spraakoproepen en praten met Siri.

Sommige recensenten melden dat de Sesh Evo-oordopjes een beetje baszwaar zijn, maar dat is vrij normaal voor het merk Skullcandy en vergelijkbare geprijsde modellen. In deze prijsklasse mis je functies zoals ruisonderdrukking, maar voor ongeveer $ 50 is er niet veel om over te klagen.

GERELATEERDHoe werken ruisonderdrukkende hoofdtelefoons?

Een handige functie die normaal gesproken niet wordt gezien in deze prijsklasse, is de integratie met Tile, zodat u uw oordopjes kunt vinden als ze zoekraken en een Tile-gebruiker toevallig langsloopt. Dat is best netjes, vooral als je al hebt geïnvesteerd in het Tile Bluetooth-tracker-ecosysteem.

Best Budget Earbuds

Skullcandy Sesh Evo

De Skullcandy Sesh Evo-oordopjes zijn niet duur, maar ze zijn verkrijgbaar in een heleboel kleuren en maken de klus geklaard. Verwacht alleen niet alle toeters en bellen van duurdere modellen.

Amazon

$ 48.99
$ 59,99 Bespaar 18%

Best oordopjes voor Reizen: Jabra Elite 75t

Jabra

Pros

 • ✓ Actieve ruisonderdrukking met transparantiemodus
 • ✓ Fatsoenlijke batterijduur met opladen via USB-C
 • ✓ Pas het geluid aan met de iOS-app van Jabra
 • ✓ IP55 waterbestendigheid en twee jaar garantie

Nadelen

 • ✗ Ik kan niet één oortelefoon alleen gebruiken

Geen twee reizen zijn hetzelfde en er is geen one-size-fits-all paar oordopjes voor elke reiziger. Met dit in gedachten vinden de Jabra Elite 75t echte draadloze oordopjes een geweldige balans tussen functies en betaalbaarheid, met voldoende batterijduur om je van JFK naar LAX te brengen.

Volgens de recensie van Review Geek, de Jabra Elite 75t oordopjes leveren de uitstekende geluidskwaliteit die je mag verwachten van een draadloze koptelefoon in zijn prijsklasse. De siliconen tips vormen een afdichting met uw oor voor een uitstekende passieve isolatie terwijl ze comfortabel passen, en u kunt de respons aanpassen met de equalizer in de Jabra Sound+-app voor iPhone en iPad.

GERELATEERDDe Jabra Elite 75t zijn de best klinkende echte draadloze oordopjes die je hebt Kan kopen

Deze oordopjes hebben actieve ruisonderdrukking die achtergrondgeluid onderdrukt (zoals het gesis van een vliegtuig) voor ononderbroken luisteren. Ze bieden ook een transparantiemodus zoals die te zien is op de AirPods Pro, zodat je omgevingsgeluid kunt schakelen zonder je oortelefoon te hoeven verwijderen.

Je krijgt ongeveer 7 uur audio op de Jabra Elite 75t-oordopjes, voor een totaal van 24 uur afspelen in combinatie met de meegeleverde oplaadcassette. Je kunt zelfs kiezen uit een verscheidenheid aan kleurencombinaties, van onopvallende, volledig zwarte knoppen tot een opvallende goudbeige. Al met al een goede koop voor reizigers.

Beste oordopjes voor op reis

Jabra Elite 75t< /h3>

De Jabra Elite 75t heeft een geweldige geluidskwaliteit en een batterijduur voor de prijs, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor op reis. Actieve ruisonderdrukking maakt uw reizen ook rustig.

Amazon

$ 76.99
$ 149,99 Bespaar 49%

Beste workout-oordopjes: Beats Fit Pro

Beats

Pros

 • ✓ Dezelfde Apple H1-chip als de AirPods voor eenvoudig koppelen en wisselen
 • ✓ Actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus
 • ✓ Verstelbare oorhaak voor een goede pasvorm
 • ✓ IPX4 zweet- en waterbestendigheid

Nadelen

 • ✗ Het ontwerp van de haak is misschien niet naar ieders smaak
 • ✗ Beats kan voor sommige genres nog steeds een beetje baszwaar zijn

Beats is sinds 2004 een dochteronderneming van Apple, wat betekent dat hoofdtelefoons zoals de Beats Fit Pro in feite Apple-hoofdtelefoons zijn. Ze gebruiken dezelfde geïntegreerde H1-chip als de AirPods van Apple, dus je hoeft ze maar één keer te koppelen om ze te laten werken met al je Apple-apparaten, aangezien ze synchroniseren via iCloud.

Het Beats Fit Pro-ontwerp is gebaseerd op een verstelbare oorhaak om de hoofdtelefoon op zijn plaats te verankeren, zodat hij er niet uit kan glijden, zelfs niet tijdens zware inspanning. Ze zijn veel kleiner dan trainingskoptelefoons die een clipontwerp gebruiken, waardoor ze en de oplaadcassette in een zak kunnen worden gestoken. Omdat ze zijn ontworpen om te sporten, heeft de hoofdtelefoon ook een IPX4-classificatie voor zweet- en waterbestendigheid.

Net als de AirPods Pro hebben de Beats Fit Pro-oordopjes ingebouwde actieve ruisonderdrukking, wat betekent dat ze veel achtergrondgeluid kunnen verwijderen. Ze hebben ook een transparantiemodus, waarmee je de wereld om je heen kunt horen zonder ze uit je oren te hoeven halen, hoewel je de muziek nog steeds moet pauzeren om dit goed te laten werken.

< p>Je krijgt ook ondersteuning voor ruimtelijke audio, aangezien de Beats Fit Pro sensoren gebruikt om je hoofdpositie te volgen, waardoor het luisteren naar Dolby Atmos-muziek, films en tv-programma's nog meeslepender wordt. Je krijgt ongeveer zes uur batterijduur op een enkele lading, met 18 uur extra in een volledig opgeladen case. Je kunt ze snel 5 minuten opladen om in een mum van tijd ongeveer een uur te kunnen afspelen.

Een alternatief voor de Fit Pro is de Powerbeats Pro die dezelfde Apple H1-chip gebruikt voor eenvoudig koppelen en schakelen tussen apparaten. In plaats van een verstelbare haak wordt een clip gebruikt om deze in-ear hoofdtelefoon op zijn plaats te houden. Ze zijn een stuk groter en hebben geen actieve ruisonderdrukking en ondersteuning voor ruimtelijke audio, dus ze vallen een beetje onder de Fit Pro, maar ze kunnen nog steeds een goede optie zijn.

Beste trainingsoordopjes

Beats Fit Pro

Beats Fit Pro-oordopjes zijn geweldig om mee te werken met hun ingebouwde haken, actieve ruisonderdrukking en IPX4-water- en zweetbestendigheid.

Nu winkelen

 

Beste oordopjes met ruisonderdrukking: Sony WF-1000XM4

Sony

Pros

 • ✓ Mogelijk de beste actieve ruisonderdrukking in deze prijsklasse
 • ✓ Goede batterijduur, zelfs met ANC ingeschakeld
 • ✓ Goede geluidskwaliteit die kan worden aangepast met de app van Sony
 • ✓ Waterbestendigheid vergelijkbaar met AirPods Pro

Nadelen

 • ✗ Ondanks ondersteuning voor LDAC missen iPhone-gebruikers
 • ✗ Duurder dan AirPods Pro
 • ✗ Geen gemakkelijke koppeling of diepe iOS-integratie

De Sony WF-1000XM4 biedt de beste actieve ruisonderdrukking in zijn klasse voor een bijpassende prijs. Met de WF-1000XM4 draadloze oordopjes combineert Sony de geïntegreerde processor V1 met oordopjes die een goede afsluiting vormen met uw oor om externe audio te minimaliseren.

De oordopjes ondersteunen de LDAC Bluetooth-codec met hoge resolutie, hoewel iPhone-gebruikers zullen moeten terugvallen op de lossy aptX totdat Apple ondersteuning voor het formaat toevoegt (als die tijd ooit komt). Er is ook een beengeleidende sensor om ervoor te zorgen dat u kunt horen wat er gebeurt, zelfs in luidruchtige omgevingen.

GERELATEERDSony WF-1000XM4 Earbuds Review: beste oordopjes, slechtste naam

Sony belooft 8 uur batterijduur met ANC ingeschakeld, met nog eens 16 uur in de case. De case laadt draadloos op via USB-C, met snelladen voor de oordopjes (5 minuten voor een uur luisteren). Een IPX4 waterbestendigheidsclassificatie brengt deze in lijn met AirPods Pro, en je kunt zelfs het geluidsprofiel aanpassen met Sony's gratis Headphones Connect-app op iPad of iPhone.

In vergelijking met AirPods Pro bieden de oordopjes van Sony superieure ruisonderdrukking ten koste van de gebruikerservaring. Er is geen vereenvoudigd koppelingsproces zoals te zien is bij hoofdtelefoons die de eigen H1-chip van Apple gebruiken, dus verwacht wat meer weerstand als het gaat om het gebruik van deze op verschillende apparaten.

Review Geek beoordeelde de Sony WF-1000XM4s 9.5 van de 10 in zijn review, een compliment voor de oordopjes’ ongelooflijke geluidskwaliteit, beste ANC in zijn klasse en een uitstekende Ambient Mode.

Beste oordopjes met ruisonderdrukking

Sony WF-1000XM4

Als actieve ruisonderdrukking bovenaan je lijst staat voor oordopjes, wil je bij Sony zijn. De WF-1000XM4's hebben een geïntegreerde processor en speciale tips om het ANC naar een hoger niveau te tillen.

Amazon

$ 248.00
$ 279,99 Bespaar 11%

LEES NEXT

 • & rsaquo; Wat is geluidslekkage?
 • › Compressie zonder verlies versus compressie zonder verlies: wat is het verschil?
 • › Hoe u ervoor kunt zorgen dat Siri uw meldingen op de iPhone niet meer leest
 • › Wat is de transparantiemodus en hoe werkt het in een koptelefoon?
 • › AirPods passen niet? Probeer deze oplossingen
 • › Er is nu een zeldzame korting van $ 69 op Apple AirPods Pro
 • › Welke AirPods moet je kopen?
 • › Wat is een System on a Chip (SoC)?