De beste cadeaus voor filmfans voor de feestdagen 2021

0
158

Als de persoon die je probeert een cadeau hiervoor te kopen vakantieseizoen houdt van films, profiteer ervan! Door ze een cadeau te geven dat specifiek voor films is, weten ze dat je er goed over hebt nagedacht en blij zijn dat ze nieuwe dingen hebben om hun filmverslaving aan te wakkeren.

Of je nu hun tv-opstelling thuis wilt verbeteren met led-achtergrondverlichting en een soundbar, voldoende filmsnacks wilt bieden of ze hun innerlijke filmnerd wilt laten omarmen met een leuk kaartspel met filmthema, wij hebben het voor je.< /p> Inhoudsopgave

Krijg bioscoopgeluid: VIZIO V-Series soundbar en subwoofer
Voor betere verlichting: Govee Immersion
Voor theaterstijl Popcorn: West Bend Popcorn Machine
Een verscheidenheid aan snacks: Movie Night Care Package
Een leuk kaartspel: Cinephile
Houd je Herinneringen: Ticket Shadow Box
Je kunt niet fout gaan met cadeaubonnen: Fandango-cadeaubon
Krijg inzicht van geweldige regisseurs: de film die mijn leven veranderde: 30 regisseurs over hun openbaringen in het donker
Bekijk films op het grote scherm, thuis: BenQ TK800M 4K-projector

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar u de beste aanbevelingen van Review Geek, LifeSavvy en How-To Geek kunt vinden om u te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op uw lijst!

Krijg bioscoopgeluid: VIZIO V-Series soundbar en subwoofer

< img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />VIZIO

Wanneer je een film in een bioscoop ziet, zijn de twee meest indrukwekkende en meeslepende functies het grote scherm en het dreunende geluid. Hoewel niet iedereen kan investeren in een enorme tv of scherm voor een speciale mediaruimte, zijn er nog steeds manieren waarop je de audio-ervaring van je tv kunt verbeteren voor een redelijk betaalbare prijs.

Deze V-Series-set van VIZIO wordt geleverd met een soundbar en een subwoofer om alle hoge en lage tonen tijdens je film vast te leggen. In de soundbar bevinden zich twee full-range luidsprekers met een geluidsdrukniveau van 96 dB. Vervolgens plaats je de draadloze subwoofer overal in de kamer voor diepe bastonen. Je kunt zelfs Alexa, Siri of Google Assistant gebruiken om het systeem te bedienen.

Krijg bioscoopgeluid

VIZIO V-serie soundbar en subwoofer

Met de VIZIO's V-Series Soundbar en Subwoofer-set zullen je films ongelooflijk klinken.

Best Buy

 

Voor betere verlichting: Govee Immersion

Govee

Wist je dat als je verlichting achter je tv hebt, het beeld er beter uitziet? Wat nog belangrijker is, ze zien er echt cool uit. Govee's Immersion Backlights worden geleverd met 12 vooraf geïnstalleerde scènemodi en twee videomodi; je kunt er ook voor kiezen om te kiezen uit een groot aantal verschillende kleuren voor elk segment van de lichtstrip, zodat het bij je opstelling past.

De Immersion-kit is ook slim en gebruikt de meegeleverde 1080p intelligente camera om kleuren op het scherm te detecteren en uw achtergrondverlichting er automatisch op af te stemmen. U kunt een virtuele assistent gebruiken– zoals Alexa of Google Assistant– of de Govee Home-app (Android/iOS) om de lichten te bedienen. Als u deze slimme LED-lampen achter uw tv plaatst, wordt uw home movie-ervaring automatisch duizend procent meer meeslepend.

Voor betere verlichting

Govee Immersion

Govee's Immersion Backlights plaatsen een aantal fraaie LED-strips achter je tv, waardoor je tv-kleuren er helder uitzien en je kamer er modern uitziet.

Amazon

$ 83.99

Voor Theater Style Popcorn: West Bend Popcorn Machine

West Bend

< p>Films en popcorn. Het is een klassieke combinatie, en met deze popcornmachine in theaterstijl van West End zullen je filmavonden glamoureuzer en spannender worden. Er zijn slechts vier ons popcornpitten nodig om vijf tot zes porties popcorn te maken, genoeg voor het hele gezin.

West End heeft de roertechnologie bijna geperfectioneerd, zodat er vrijwel geen ongepofte pitten achterblijven. De binnenkant van de waterkoker is ook verwijderbaar en heeft een antiaanbaklaag, dus het is supereenvoudig om tussendoor schoon te maken.

Voor popcorn in theaterstijl

West Bend Popcornmachine

Is het echt een filmavond als er geen popcorn is? Deze popcornmachine van West End is leuk om naar te kijken en produceert genoeg voor het hele gezin.

Amazon

$ 69.99

een verscheidenheid aan snacks: Movie Night Care Package

Blijf thuis Snacks

Soms is popcorn gewoon niet genoeg voor een filmavond. Als je iemand kent die een combinatie van zoete en zoute lekkernijen nodig heeft om van te snacken tijdens hun films, koop dan dit Ultimate Movie Night Care-pakket. Er zijn pinda's, pretzels, kegels, oreo's en een hele reeks andere voedingsmiddelen verpakt in deze doos met goodies.

Er zit ook een Redbox-huurcode in, dus de film is ook gedekt!

Een verscheidenheid aan snacks

Filmnachtverzorgingspakket

Je kunt nooit genoeg filmsnacks hebben, en vrijwel ieders smaakvoorkeur wordt gedekt in dit zoete en zoute variatiepakket.

Amazon

$ 28,99

Een leuk kaartspel: cinefiel

Cinefiel

Het perfecte kaartspel bestaat niet. Nou ja, misschien wel voor filmliefhebbers. Cinephile bevat 150 kaarten en er zijn meerdere verschillende partygames die je ermee kunt spelen. Elke game heeft ook drie verschillende moeilijkheidsgraden, waaronder Movie Geek (eenvoudig), Film Nerd (gemiddeld) en Cinephile (expert), dus het is leuk voor zowel beginners als grote filmnerds.

Naast de verschillende moeilijkheidsgraden biedt Cinephile ook verschillende games die je kunt spelen. Een manier om te spelen is dat jij en je tegenstander films een naam geven voor de acteurskaart totdat een van jullie niets meer kan bedenken. Of je kunt ook een spel spelen waarbij twee kaarten worden getrokken en je doel is om de twee acteurs in zes zetten of minder met elkaar te verbinden.

En hey, als geen van de spelmodi je aanspreekt, kun je kan altijd je eigen maken. Er zijn hier eindeloze mogelijkheden.

Een leuk kaartspel

Cinephile

Cinephile is het perfecte kaartspel voor filmliefhebbers, en er zijn zoveel verschillende manieren om te spelen.

Amazon

$ 17.95
$20.00 Bespaar 10%

Keep Your Memories: Ticket Shadow Box

TicketShadowBox

Deze nette schaduwdoos is de perfecte manier om te pronken met al je filmstubs. Velen van ons houden ervan om filmfragmenten te verzamelen, maar laten ze uiteindelijk niet zien zoals ze verdienen. Daarna belanden ze verfrommeld of vervaagd in een willekeurige rommella of ergens onder het bed.

Door filmstubs een goed thuis te geven, blijven ze intact en leesbaar, zodat je kunt reflecteren op je film ervaringen voor de komende jaren in plaats van te gaan, “Welke film zegt dit?” Er is zelfs een voorgeïnstalleerde haak aan de achterkant, dus hij is klaar om met trots aan een muur in uw thuisbioscoop te worden getoond.

Keep Your Memories

Ticket Shadow Box

Een schaduwdoos is zo'n coole manier om te pronken met je filmstubs en te voorkomen dat ze verdwalen in je rommel.

Amazon

$ 17.79
$ 24,97 Bespaar 29%

Je kunt niet fout gaan met cadeaubonnen: Fandango-cadeaubon

Fandango

Een Fandango-cadeaubon is de perfecte keuze voor iemand die kieskeurig is om voor te kopen. Als je weet dat iemand van films houdt, maar je weet niet zeker of ze van iets fysieks zullen houden, is dit de beste optie. Je geeft ze een ervaring die ze kunnen aanpassen. En het werkt voor duizenden verschillende theaters, dus er is er zeker een in de buurt van uw ontvanger.

Koop op Amazon

Krijg inzicht van geweldige regisseurs : De film die mijn leven veranderde: 30 regisseurs over hun openbaringen in het donker

Robert Elder

Voor cinefielen, en vooral voor mensen die geïnteresseerd zijn in een carrière in de filmindustrie, is dit boek van Robert Elder fantastisch om te lezen. The Film That Changed My Life neemt een kijkje bij 30 regisseurs en welke films hen inspireerden om te regisseren.

Het is leuk om te ontdekken welke films de versnellingen van beroemde regisseurs aan het draaien hebben gebracht’ hoofden en hoor ze praten over iconische films vanuit het perspectief van een regisseur. Enkele van de regisseurs in dit boek zijn John Woo, Peter Bogdanovich, Michel Gondry en Kevin Smith.

Krijg inzicht van geweldige regisseurs

De film die mijn leven veranderde: 30 regisseurs over hun openbaringen in het donker

Voor de persoon die van boeken en films houdt, is dit een perfecte combinatie van beide; en als iemand geïnteresseerd is in de filmindustrie, is dit boek super verhelderend.

Amazon

$ 14.79
$ 18.99 U bespaart 22%

films kijken op Thuis op het grote scherm: BenQ TK800M 4K-projector

BenQ

Om de ervaring op het grote scherm in huis te halen, heb je ofwel een dure mediaruimte nodig of een iets goedkopere combinatie van projector en scherm. De TK800M-projector van BenQ heeft 4K UHD-technologie die pixelvervaging helpt minimaliseren, waardoor het beeld scherper en de kleuren levendiger worden.

Deze projector biedt maar liefst 3000 lumen helderheid, een uitstekende contrastverhouding die ervoor zorgt dat zwarttinten rijk blijven, en zelfs een ingebouwde luidspreker van 5 W. Voor een beter geluid kunt u echter externe luidsprekers aansluiten op de 3,5 mm audio-uitgang of een Bluetooth-adapter gebruiken om ze via Bluetooth aan te sluiten.

BenQ’s projector wordt niet geleverd met een scherm, dus dat moet je apart aanschaffen. Elite Screens heeft een uitklapbaar projectorscherm van 120 inch en een kijkhoek van 160 graden, dus waar je ook zit, je hebt een duidelijk beeld.

Of, als je wat geld wilt besparen en een projector/scherm-combinatie wilt kopen, bekijk dan de Optoma's HD28HDR 1080p-projector; u zult kwaliteit inleveren, van 4K-resolutie naar 1080p, maar u bespaart ook behoorlijk wat geld.

Bekijk films op het grote scherm, thuis

BenQ TK800M 4K-projector

Een projector helpt u de theaterervaring bij u thuis te brengen. Combineer het met een ongelooflijk geluidssysteem en een scherm voor de hele klootzak.

Best Buy