De bästa trådlösa hörlurarna för iPhone och iPad 2021

0
54
Hadrian/Shutterstock.com figur> Innehållsförteckning

Så här köper du hörsnäckor till din iPhone eller iPad 2021
Bästa hörsnäckorna totalt sett : AirPods Pro
Bästa budgethörlurar: Skullcandy Sesh Evo
Bästa hörsnäckor för resor: Jabra Elite 75t
Bästa träningshörlurar: Beats Fit Pro
Bästa brusreducerande hörsnäckor: Sony WF- 1000XM4

Uppdatering, 11/17/21: Vi har granskat våra rekommendationer och har ersatt vår rekommendation om bästa träningshörlurar med nya Beats Fit Pro.

Hur köper du hörlurar till din iPhone eller iPad 2021

Trådlösa öronsnäckor har tagit över under åren efter Apples beslut att utesluta ett hörlursuttag på iPhone 7. Under åren sedan har vi haft flera revisioner av AirPods och en flod av prisvärda trådlösa tredjepartstelefoner hörlurar, av vilka många faller efter AirPods design.

Sanningen är att AirPods alltid kommer att ge en överlägsen användarupplevelse till hörlurar från andra märken än Apple när de paras ihop med en Apple-enhet. Detsamma gäller för Beats, som Apple köpte 2014. Dessa öronsnäckor kan enkelt kopplas ihop med din iPhone eller iPad och kan användas på alla enheter sömlöst. Du kan också hitta dem med hjälp av Hitta min om de försvinner.

Tyvärr är AirPods också dyra. Du betalar för en användarupplevelse som inga andra hörsnäckor kan erbjuda eftersom Apple kontrollerar ekosystemet, men det kan vara svårt att sälja för dem som har en budget. Lyckligtvis finns det gott om bra alternativ för de som har lite pengar och AirPods.

RELATERATHur du hittar dina borttappade AirPods

Funktioner som aktiv brusreducering, där omgivande ljud tas bort ur mixen med mikrofoner och programvara, är nu mycket vanligare och tillgängliga på hörsnäckor från tredje part. Många hörlursmodeller stöder även trådlös laddning och vissa kan dra fördel av snabbladdning för att snabbt ge en timmes lyssnande på bara några minuter’ ladda.

Om att lyssna på musik i högsta möjliga kvalitet är det du bryr dig mest om, kanske trådlösa hörlurar inte är det bästa valet. Eller snarare, musik på din iPhone i allmänhet kanske inte är det bästa valet. iPhone stöder för närvarande inte högupplösta ljudkodekar som LDAC, vilket innebär att all musik som skickas till dina hörlurar kommer att komprimeras.

Av den anledningen ger trådbundna hörlurar fortfarande den bästa lyssningsupplevelsen för audiofiler eller någon som är intresserad av att strömma förlustfri musik.

När det är klart, låt oss gå in på vilka trådlösa hörsnäckor som kan ge dig den bästa upplevelsen på din iPhone och iPad.

Bästa hörsnäckor totalt: AirPods Pro

Apple

Proffs

 • ✓ Bättre än de ursprungliga AirPods på nästan alla sätt
 • ✓ Några av de bästa brusreduceringen på marknaden
 • ✓ Transparensläget är snyggt
 • ✓ Stöd för rumsligt ljud
 • ✓ Hyfsad batteritid med ett fodral som kan laddas trådlöst
 • ✓ Designad speciellt för användning med Apple-enheter

Nackdelar

 • ✗ Dyrt för vad du får
 • ✗ Finns endast i vitt

Apples trådlösa öronsnäckor är ett självklart val om du har en iPhone. Apple AirPods Pro tar den no-nonsense anslutningen av standard AirPods och lägger till några imponerande aktiv brusreducering och kisel i örat-spetsar som gör en snygg tät förslutning i din hörselgång.

Ljudkvaliteten är bra, även om du skulle bli förlåten om du förväntar dig lite mer i den här prisklassen. En funktion som heter “Adaptive EQ” använder en inåtriktad mikrofon för att justera ljudet för just din hörselgång. AirPods Pro är också redo att användas med rumsliga ljudkällor och stöder head-tracking för uppslukande lyssningsupplevelser.

RELATEDAirPods Pro-recension: Nästan perfekt

Dessa hörsnäckor använder det förbättrade H1-chippet för att göra ihopkoppling med Apple-produkter smärtfri och ljudavbrott till det förgångna. Du behöver bara para ihop dina AirPods en gång för att de ska fungera med alla dina enheter, vilket inte är vanligt med konkurrenter från tredje part. De är IPX4-vattentäta och får cirka 5 timmars lyssning och över 24 timmar med det medföljande trådlösa laddningsfodralet.

Det värsta med AirPods Pro är att de är väldigt dyra, kanske till och med överprissatta. Men som Review Geek diskuterar i sin AirPods Pro-recension, finns det utan tvekan inget bättre par riktigt trådlösa hörsnäckor för Apple-användare om du har pengarna över.

Obs: Även om Apple har släppt en ny generation AirPods med flera förbättringar, tror vi fortfarande att Apple AirPods Pro är de bästa trådlösa hörsnäckorna du kan få för iPhone och iPad.

Bästa hörlurarna totalt sett

Apple Airpods Pro

Ibland är det bästa helt enkelt den officiella produkten. AirPods Pro är dyra, men de har bra brusreducering och andra funktioner som hjälper till att skilja sig från paketet.

Amazon

$ 192,28
$ 249.00 Spara 23%

Best Budget hörlurar : Skullcandy Sesh Evo

Skullcandy

Proffs

 • ✓ Hyfsad, om än lite bastung, ljudkvalitet
 • ✓ Kakelintegrering för att hitta borttappade hörsnäckor
 • ✓ Godkänd batteritid med USB-C-laddning och snabbladdning

Nackdelar

 • ✗ Ljudkvaliteten är mindre än dyrare modeller
 • ✗ Kvalitetskontroll kan vara ett problem med vissa granskare som rapporterar defekta enheter

Billiga trådlösa öronsnäckor plågas ofta av problem som dålig batteritid och frekventa ljudavbrott, för att inte tala om nedslående ljudkvalitet. Skullcandy Sesh Evo lyckas leverera solid prestanda och anständig ljudkvalitet till ungefär en fjärdedel av priset för ett par AirPods.

Skullcandys öronsnäckor är grundläggande men representerar bra valuta för pengarna jämfört med Apples erbjudanden. Du får fem timmars lyssning, med ytterligare 19 timmar från USB-C-laddningsfodralet. Du kan använda varje öronsnäcka solo, och var och en har en mikrofon för röstsamtal och att prata med Siri.

Vissa granskare rapporterar att Sesh Evo-öronsnäckorna tenderar att vara lite bastunga, men det är ganska normalt för märket Skullcandy och modeller med liknande priser. I den här prisklassen går du miste om funktioner som brusreducering, men för cirka 50 USD finns det inte mycket att klaga på.

RELATERATHur fungerar brusreducerande hörlurar?

En snygg funktion som normalt inte syns i den här prisklassen är integration med Tile så att du kan hitta dina öronsnäckor om de försvinner och en Tile-användare råkar gå förbi. Det är ganska snyggt, särskilt om du redan har investerat i Tile Bluetooth tracker-ekosystemet.

Best Budget Earbuds

Skullcandy Sesh Evo

Skullcandy Sesh Evo-öronsnäckorna är billiga, men de finns i en massa färger och gör jobbet gjort. Förvänta dig bara inte alla klockor och visselpipor från dyrare modeller.

Amazon

$ 48,99
$ 59,99 Spara 18%

Best Earbuds för Resor: Jabra Elite 75t

Jabra

Proffs

 • ✓ Aktiv brusreducering med transparensläge
 • ✓ Anständig batteritid med USB-C-laddning
 • ✓ Anpassa ljudet med Jabras iOS-app
 • ✓ IP55 vattentäthet och två års garanti

Nackdelar

 • ✗ Det går inte att använda en hörlur ensam

Inga två resor är den andra lik, och det finns inga enstaka hörsnäckor för alla resenärer. Med detta i åtanke har Jabra Elite 75t true trådlösa hörlurar en bra balans mellan funktioner och prisvärdhet, med tillräckligt med batteritid för att ta dig från JFK till LAX.

Enligt Review Geek’s recension, Jabra Elite 75t-öronsnäckorna levererar den utmärkta ljudkvalitet du kan förvänta dig av ett par trådlösa hörlurar i dess prisklass. Silikonspetsarna bildar en tätning med ditt öra för utmärkt passiv isolering samtidigt som de sitter bekvämt, och du kan justera responsen med equalizern i Jabra Sound+-appen för iPhone och iPad.

RELATERATJabra Elite 75t är de bäst lätande äkta trådlösa hörlurarna du Kan köpas

De här hörsnäckorna har aktiv brusreducering som dämpar bakgrundsljud (som väsandet från ett flygplan) för oavbruten lyssning. De erbjuder också ett transparensläge som det som syns på AirPods Pro, så att du kan växla mellan ljud utan att behöva ta bort hörlurarna.

Du får cirka 7 timmars ljud på Jabra Elite 75t-öronsnäckorna, för totalt 24 timmars uppspelning när de paras ihop med det medföljande laddningsfodralet. Du kan till och med välja mellan en mängd olika färgkombinationer, från lågprofilerade helsvarta knoppar till en iögonfallande guldbeige. Allt som allt, ett bra köp för resenärer.

Bästa öronsnäckorna för resor

Jabra Elite 75t< /h3>

Jabra Elite 75t har fantastisk ljudkvalitet och batteritid för priset, vilket gör dem till ett utmärkt val för resor. Aktiv brusreducering gör dina resor också lugna.

Amazon

$ 76,99
$ 149,99 Spara 49%

Bästa träningshörlurar: Beats Fit Pro

Beats

Proffs

 • ✓ Samma Apple H1-chip som AirPods för enkel ihopkoppling och byte
 • ✓ Aktiv brusreducering och transparensläge
 • ✓ Justerbar öronkrok för en åtsittande passform
 • ✓ IPX4-svett- och vattenbeständighet

Nackdelar

 • ✗ Krokdesign kanske inte passar allas smak
 • ✗ Beats kan fortfarande vara lite bastunga för vissa genrer

Beats har varit ett dotterbolag till Apple sedan 2004, vilket betyder att hörlurar som Beats Fit Pro i praktiken är Apple-hörlurar. De använder samma integrerade H1-chip som Apples AirPods så att du bara behöver para ihop dem en gång för att de ska fungera med alla dina Apple-enheter eftersom de synkroniseras över iCloud.

Beats Fit Pro-designen förlitar sig på en justerbar öronkrok för att förankra hörlurarna på plats, vilket bör förhindra att de glider ut även under intensiv träning. De är mycket mindre än träningshörlurar som använder en clipdesign, vilket gör att de och laddningsfodralet kan användas i fickor. Eftersom de är designade för träning har hörlurarna även en IPX4-klassificering av svett- och vattentäthet.

Precis som AirPods Pro har Beats Fit Pro-öronsnäckorna inbyggd aktiv brusreducering vilket innebär att de kan ta bort mycket bakgrundsljud. De har också transparensläge, vilket gör att du kan höra världen omkring dig utan att behöva ta dem ur öronen—även om du fortfarande behöver pausa musiken för att detta ska fungera korrekt.

< p>Du får också stöd för rumsligt ljud eftersom Beats Fit Pro använder sensorer för att spåra din huvudposition vilket gör att lyssna på Dolby Atmos-musik, filmer och TV-program ännu mer uppslukande. Du får cirka sex timmars batteritid på en enda laddning, med ytterligare 18 timmar i ett fulladdat fodral. Du kan snabbladda dem i 5 minuter för att få runt en timmes uppspelning på ett nafs.

Ett alternativ till Fit Pro är Powerbeats Pro som använder samma Apple H1-chip för enkel ihopkoppling och växling mellan enheter. Istället för en justerbar krok används en klämma för att fästa dessa in-ear-hörlurar på plats. De är ganska lite större och de saknar aktiv brusreducering och stöd för rumsligt ljud, så de faller lite mindre än Fit Pro men de kan fortfarande vara ett bra alternativ.

Bästa träningshörlurar

Beats Fit Pro

Beats Fit Pro-öronsnäckor är utmärkta för att arbeta ut med sina inbyggda krokar, aktiv brusreducering och IPX4 vatten- och svettmotstånd.

Handla nu

 

Bästa brusreducerande hörlurar: Sony WF-1000XM4

Sony

Proffs

 • ✓ Möjligen den bästa aktiva brusreduceringen i denna prisklass
 • ✓ Bra batteritid, även med ANC aktiverat
 • ✓ Bra ljudkvalitet som kan anpassas med Sonys app
 • ✓ Vattentålighet i nivå med AirPods Pro

Nackdelar

 • ✗ Trots stöd för LDAC missar iPhone-användare det
 • ✗ Dyrare än AirPods Pro
 • ✗ Ingen enkel parning eller djupgående iOS-integration

Sony WF-1000XM4 erbjuder klassens bästa aktiva brusreducering till ett pris som matchar. Med WF-1000XM4 trådlösa hörsnäckor kombinerar Sony sin Integrated Processor V1 med öronsnäckor som tätar örat för att minimera externt ljud.

Hörsnäckorna stöder den högupplösta LDAC Bluetooth-codec, även om iPhone-användare måste falla tillbaka på den förlustiga aptX tills Apple lägger till stöd för formatet (om den tiden någonsin kommer). Det finns också en benledande sensor som ser till att du kan höra vad som händer, även i bullriga miljöer.

RELATERATRecension av Sony WF-1000XM4 hörsnäckor: Bästa hörsnäckorna, sämsta namnet

Sony lovar 8 timmars batteritid med ANC aktiverat, med ytterligare 16 timmar i fodralet. Fodralet laddas trådlöst via USB-C, med snabbladdning för knopparna (5 minuter för en timmes lyssning). En IPX4-klassificering som är vattentålig förenar dessa med AirPods Pro, och du kan till och med anpassa ljudprofilen med Sonys kostnadsfria Headphones Connect-app på iPad eller iPhone.

Jämfört med AirPods Pro erbjuder Sonys hörsnäckor överlägsen brusreducering till priset av användarupplevelsen. Det finns ingen förenklad parningsprocess som ses på hörlurar som använder Apples egenutvecklade H1-chip, så förvänta dig lite mer motstånd när det gäller att använda dessa på olika enheter.

Review Geek betygsatt Sony WF-1000XM4s 9,5 av 10 i sin recension, som komplimenterar öronsnäckorna’ otrolig ljudkvalitet, bästa ANC i sin klass och ett utmärkt Ambient Mode.

Bästa brusreducerande hörlurar

Sony WF-1000XM4

Om aktiv brusreducering är högst upp på din lista för hörsnäckor, vill du ha Sony. WF-1000XM4s har en integrerad processor och speciella tips för att ta ANC till nästa nivå.

Amazon

$ 248,00
$ 279,99 Spara 11%

LÄS NÄSTA

 • & rsaquo; Vad är ljudläckage?
 • › Förlustfri vs. förlustfri komprimering: Vad är skillnaden?
 • › Hur man får Siri att sluta läsa dina meddelanden på iPhone
 • › Vad är transparensläge och hur fungerar det i hörlurar?
 • › Passar inte AirPods? Prova dessa korrigeringar
 • › Det finns en sällsynt rabatt på $69 på Apple AirPods Pro just nu
 • › Vilka AirPods ska du köpa?
 • › Vad är ett system på ett chip (SoC)?