De bästa spelheadseten 2021 för PC och konsoler

0
60
SteelSeries

Innehållsförteckning

Vad man ska leta efter i ett spelheadset 2021
Bästa spelheadset totalt: HyperX Cloud Alpha S
Bästa budgetspelheadset: HyperX Cloud Stinger
Bästa trådlösa spelheadset: SteelSeries Arctis Pro Wireless
Bästa spelheadset för PC: Razer BlackShark V2
Bästa spelheadset för PS5: Astro A50 Wireless Headset + Base Station Gen 4
Bästa spelheadset för Xbox Series X: SteelSeries Arctis 9X Wireless

Vad man ska titta på För i ett spelheadset 2021

När ditt mål är att packa in en mikrofon i en uppsättning hörlurar och få båda att låta bra, blir alternativen smala. Ett spelheadset har mycket att hantera i ett paket, och om någon enskild del av ett headset inte räcker till, blir det svårt att rekommendera.

Spelheadset behöver utmärkt ljudkvalitet och förmågan att ge dig exakt respons och rumslig klarhet för ljud som fotsteg i en tävlingsskytt. Ljud är avgörande för hur vi spelar spel, så det finns ingen plats för headset som har en smal ljudbild. Andra klockor och visselpipor, som RGB-belysning eller hur det ser ut, är sekundära till detta.

RELATERATSka du köpa ett headset eller en USB-mikrofon?

Utöver det behöver du en mikrofon som inte är suddig eller tyst. Mikrofoner i headset kan vara extremt drabbade eftersom det ofta är mycket lättare för tillverkare att inkludera en svag för att hålla priset lågt. De bästa spelheadseten har skarpa mikrofoner och är precis tillräckligt känsliga för att fånga upp din röst men inte allt annat i bakgrunden.

Som sådan kan det vara svårt att hitta en sweet spot när det kommer till priset. av spelheadset. Många headset är antingen för dyra eller bedrägligt billiga för hur bra de är. Det krävs ett noggrant öga för att avgöra om ett headset är stabilt eller inte, särskilt eftersom det finns så många olika alternativ där ute.

Men det är vad vi är här för! Nedan är de bästa spelheadseten som finns.

Bästa spelheadset totalt: HyperX Cloud Alpha S

HyperX

Proffs

 • ✓ Bra ljud
 • ✓ Rensa mikrofon
 • ✓ Bekvämt
 • ✓ Kompatibel med PC-, PS4-, PS5- och Xbox Series-konsoler

Nackdelar

 • ✗ Mestadels meningslösa mixerkontroller
 • ✗ Trådbunden
 • ✗ Ljudkvaliteten är inte bra för musik

För de flesta är HyperX Cloud Alpha S spelheadsetet att få. Det är den typen av headset att plocka upp om du behöver något att fungera på allt du har, eftersom det fungerar med PC, PS5 och Xbox Series-konsoler. Det är brödet och smöret för det du behöver i ett headset.

 Cloud Alpha S-headsetet är genomgående stabilt och erbjuder bra ljud för grundläggande lyssningsaktiviteter och en exakt mikrofon. De är också bekväma, vilket är ett stort plus eftersom spelheadset ofta bärs i timmar i taget.

Du kanske inte tror det, men hur headsetets ljud kan öka användarkomforten också. Det här HyperX-headsetet saknar lite i basavdelningen (med tanke på att de har unika basreglage på kopparna), men är annars solid och jämn. Ett jämnt ljud är nödvändigt för att minska belastningen på dina öron medan du lyssnar på mycket dynamiskt ljud under långa perioder. Detta är också en välsignelse för att hålla ljudsignaler som fotsteg rena i mixen, vilket höjer din spelupplevelse.

Eftersom den ansluts via USB, saknar HyperX Cloud Alpha S en in-line mute-kontroll för konsolspelare. Om du behöver stänga av din mikrofon ofta, kan det vara en dealbreaker för dig. Headsetet innehåller också en mixer som du kan bråka med, men resultatet är inte spektakulärt.

Som sagt, dessa små kränkningar påverkar inte hur bra Cloud Alpha S faktiskt är. Det är ett starkt val om du behöver ett spelheadset som ansluter till allt och låter bra utan krångel.

Bästa spelheadset totalt sett

HyperX Cloud Alpha S

HyperX Cloud Alpha S är bekväm, låter bra och fungerar med PC, PS5 och Xbox Series konsoler. Kombinera det med priset så är det det bästa av alla världar!

Amazon

$ 79,99
$ 129,99 Spara 38%

Bästa Budget Gaming Headset: HyperX Cloud Stinger

HyperX

Proffs

 • ✓ Bekväm design
 • ✓ Solid mikrofon
 • ✓ Kompatibel med PC-, PS4-, PS5- och Xbox Series-konsoler

Nackdelar

 • ✗ Ljudkvaliteten är underpar
 • ✗ Trådbunden
 • ✗ Chunky design

HyperX Cloud Stinger-headsetet är billigt av olika anledningar, men priset bör inte skrämma dig bort från det. För prisklassen är det otroligt. Designen på headsetet är bekväm, och dess mikrofon är förvånansvärt bra. Det är inte den typ av headset du vill använda av någon annan anledning än spel, men när du köper ett spelheadset är det inte så mycket problem.

För en bråkdel av kostnaden för konkurrerande headset får du ett trådbundet headset som är solidt och presterar bra i sin egen rätt. Cloud Stinger är inte ett trådlöst headset och har inte heller enastående ljud, men det kommer att hantera nästan allt du kastar på det, inklusive plattformar du spelar spel på.

Anledningen till att det är det bästa budgetspelheadsetet är helt enkelt på grund av dess förmåga och dess komfort. Komfort är avgörande för gamingheadset, eftersom du vanligtvis kommer att ha dem på dig i timmar i sträck, och det är något du vanligtvis offra när priset sjunker. HyperX Cloud Stingers är dock namntrogna och svävar över dina öron i timmar i taget. För spel är det precis vad du vill ha.

Best Budget Gaming Headset

HyperX Cloud Stinger

Det kanske inte är lika snyggt som Cloud Alpha S, men HyperX:s Cloud Stinger är ett billigt spelheadset som är solidt och bekvämt.

Amazon

$ 29,99
$ 49,99 Spara 40%

Bästa trådlös spel Headset: SteelSeries Arctis Pro Wireless

SteelSeries

Proffs

 • ✓ Otroligt ljud
 • ✓ Fantastisk mikrofon
 • ✓ Bekväm passform
 • ✓ Kompatibel med PC-, PS4-, PS5- och Xbox Series-konsoler

Nackdelar

 • ✗ Neutralt ljud kan vara ett problem för musiklyssnare
 • ✗ Inga mikrofonvolymkontroller
 • ✗ Ingen brusisolering

SteelSeries bråkar inte när det kommer till spelheadset. Som ett resultat är SteelSeries Arctis Pro Wireless oöverträffad på många sätt. De är dyra, men den kostnaden kommer med fantastisk ljud- och mikrofonrespons, lång batteritid och en bekväm design.

SteelSeries Arctis Pro passar många gamers behov. Du kan ansluta dem till vilken som helst av de moderna konsolerna eller en PC och dessutom lyssna på Bluetooth-ljud. Allt kommer att låta bra eftersom headsetet har ett starkt neutralt ljud och uppslukande ljud som kommer att hålla spelljudeffekter fram och tillbaka.

Det kanske inte är ett stort plus för någon som vill lyssna på musik, men om du är någon som vill ha ett spelheadset som inte sviker dig i en eldstrid är neutralt ljud avgörande. I kombination med möjligheten att samtidigt ansluta till flera enheter, hamnar Arctis Pros högst upp på listan över trådlösa spelheadset.

Bortsett från kompatibilitet och ljud har SteelSeries Arctis Pro Wireless lång batteritid. Trådlösa headset är användbara så att du inte behöver krångla med sladdar och portar, men om batteriet dör snabbt kommer du att känna dig mer frustrerad än vad du skulle göra med en sladd. Headsetet kommer med två batterier som enkelt kan bytas ut och var och en räcker i cirka 15 timmar. Ingen slut på juice mitt i en spelsession här!

Du kan också kontrollera batterinivån och stänga av dem automatiskt efter en viss tid. Det här är den sortens saker som verkligen sätter ett trådlöst headset över konkurrenterna, och det är därför Arctis Pros är det bästa du kan få just nu.

De enda nackdelarna med detta headset är att de inte är bra på att skära bort bakgrundsljud på grund av sin design, och de har inga fysiska kontroller för mikrofonvolymen. De är inte dealbreakers, men det här är aspekter att tänka på när du ska hämta dem.

Bästa trådlösa spelheadsetet

SteelSeries Arctis Pro Wireless

Kablar är jobbigt, men det är även ljudproblem från anslutning och Bluetooth-problem. Arctis Pro Wireless låter bra, ser bra ut och har lång batteritid att starta upp.

Handla nu

 

Bästa spelheadset för PC: Razer BlackShark V2

Razer

Proffs

 • ✓ Fantastisk ljudkvalitet
 • ✓ Kraftfull mikrofon
 • ✓ Bra ljudisolering

Nackdelar

 • ✗ Inte kompatibel med konsoler
 • ✗ Ljudläckage
 • ✗ Begränsade ljudkontroller

Om du har sysslat med kringutrustning för spel har du säkert hört talas om Razer. Razer gör några av de bästa speltillbehören som finns, och dess headset är inte annorlunda. Razer BlackShark V2 är perfekt för PC-spelare, med starkt ljud, en löstagbar mikrofon och solid brusisolering.

Tyvärr använder Razer BlackShark V2 ett USB-ljudkort, så det är inte kompatibelt med några konsoler. Men för PC-spel är detta headset oöverträffat. Ljudkortet skapar fantastiskt ljud samtidigt som det skär bort främmande brus. Detta är idealiskt när du behöver lägga allt ditt fokus på spelet. Du kan till och med ha BlackShark V2s på under långa perioder eftersom vadderingen på kopparna är slitstark och mjuk.

RELATERATHur fungerar brusreducerande hörlurar?

Razer BlackShark V2-headsetet utmärker sig också för att producera neutralt ljud som är idealiskt för spel. När du kombinerar det med brusisolering får du ett headset som är byggt för den ultimata spelljudupplevelsen.

Stöten på detta headset inkluderar en del ljudläckage som kan hända baserat på deras design. Så om du spelar med hög volym kanske andra hör det. Det finns också nackdelen att de fysiska kontrollerna på headsetet är begränsade till att stänga av mikrofonen och kontrollera volymen. Det finns inget sätt att dela upp olika ljudkällor eller ha full EQ-kontroll.

Men allt i sin helhet är det funktioner som du inte behöver för att dra full nytta av vad Razer BlackShark V2 erbjuder.

Bästa spelheadset för PC

Razer BlackShark V2

< p class="product-features">Razer är välkänt på marknaden för speltillbehör och deras BlackShark V2 är ett perfekt PC-headset. Den har ett inbyggt USB-ljudkort som gör att ditt spelljud fungerar utmärkt.

Amazon

$ 69,99
99,99 $ Spara 30 %

Bästa spelheadset för PS5: Astro A50 trådlöst headset + basstation Gen 4

Astro

Proffs

 • ✓ Fantastisk batteritid
 • ✓ Bra ljudkvalitet
 • ✓ Bra mikrofon med brusreducering

Nackdelar

 • ✗ Skrymmande design
 • ✗ Mycket dyrt
 • ✗ Saknar brusisolering

Astro A50 är det bästa valet där ute för alla som letar efter ett fantastiskt headset till sin PlayStation 4 eller PlayStation 5. Dessa hörlurar är lite skrymmande, men de ger utmärkt ljud och mikrofonkvalitet och bra batteritid. Liksom många spelhörlurar är de till stor del byggda för att bara spela, så om du vill använda dem för att lyssna på musik kanske kvaliteten inte är helt otillräcklig.

Som ett rent spelheadset är Astro A50 Wireless-headsetet dock nästan perfekt. Den har en fin ring av skum på varje öronkåpa som kommer att hålla dem bekvämt på huvudet under långa perioder. De gör också ett bra jobb med att eliminera brus från att sippra in i mikrofonen medan du har den på en funktion som inte många headset kan skryta med. Och naturligtvis fungerar de felfritt med PlayStation-konsolerna.

Om du är orolig för batteritiden, oroa dig inte. Batteriet på detta headset är overkligt jämfört med konkurrenterna, det räcker i cirka 17 timmar på en laddning. A50s kan också snabbladdas, laddas på cirka två timmar via mikro-USB eller fyra med Base Station Gen 4. Precis som SteelSeries Arctis Pro Wireless har Astro A50 en automatisk avstängningstimer för att spara batteri när den inte används .

På grund av hur PlayStation 5 interagerar med USB-enheter är dockan (även om den är dyr) nödvändig för att kunna ändra volymen på spelet och chatta separat. Detta är avgörande om du planerar att rutinmässigt spela med vänner. Det finns rapporter om att headsetet fungerar utan basen, men flera personer sa att ljudet kan låta tyst. När det kommer till detta headset är det värt det högre priset att ta tag i basen.

Astro A50 är baren att möta när du letar efter trådlösa headset. Allt mindre, och du kommer att spendera alldeles för mycket tid och funderingar på batteritiden och huruvida det kommer att hålla under din session eller inte.

Bästa spelheadset för PS5

Astro A50 trådlösa headset och basstation Gen 4

När det kommer till ett PS5-headset är det att gå stort eller gå hem. Astro A50 med dockningsstation är dyr, men den erbjuder den bästa upplevelsen för konsolen du kan få.

Amazon

$ 299,99

Bästa Gaming Headset för Xbox Serie X: Steel Arctis 9X Trådlös

SteelSeries< /figure>

Proffs

 • ✓ Fantastiskt spelljud
 • ✓ Brusreducerande mikrofon
 • ✓ Snygg design
 • ✓ Använder trådlös Xbox-teknik

Nackdelar

 • ✗ Tight passform
 • ✗ Låst till Xbox-konsoler
 • ✗ Otillräcklig bas

Ägare av Xbox Series X eller S-konsoler kommer mer än gärna att se ett headset tillverkat nästan uteslutande för Microsofts konsoler. SteelSeries Arctis 9X Wireless är skräddarsydd för att fungera exceptionellt bra med Microsofts hårdvara.

Den använder nämligen Xbox Wireless Technology för att kommunicera med konsolen, vilket minskar ljudfördröjningen. Även om det kanske inte verkar vara en stor sak vid första anblicken, gör detta stor skillnad i konkurrenskraftiga spel där omgivningsljud och att reagera på det är viktigt.

Utöver det har Arctis 9X allt du kan förvänta dig i ett kraftfullt spelheadset. Ljudkvaliteten är fantastisk och kommer med EQ-förinställningar som du kan justera efter eget tycke. Du får också en fantastisk mikrofon som sänder din röst tydligt. Batteritiden går upp till hela 28 timmar, och det är bekvämt att starta.

Headsetet kan vara lite tight för personer med större huvuden, och vissa rapporter tyder på att den trådlösa anslutningen kan vara lite prickigt, men det här problemet verkar inte utbrett. Om du är någon som älskar att skruva upp basen i sin musik, kommer dessa hörlurar inte nödvändigtvis att leverera på det heller. Men för rent spel bör SteelSeries Arctis 9X avge den typ av ljud du vill ha.

Bästa spelheadset för Xbox Series X

SteelSeries Arctis 9X Wireless

Arctis 9X har mer än en Xbox-estetik, den har också Xbox Wireless Technology för att se till att ditt headset fungerar felfritt med Microsoft-konsolerna.

Amazon

$ 190,58
$ 199.99 spara 5%

Den bästa TV för spel av 2021: PS5, Xbox-serien X och PC Bästa TV för spel totalt sett LG G1 Amazon

1 661,99 USD
1 896,99 USD Spara 12 %

Best Budget Gaming TV Hisense U8G Amazon

699,99 USD< br/>999,99 $ Spara 30 %

Bästa spel-TV för PC-spel LG CX Amazon

1 299,00 USD
$1396,99 Spara 7%

Bästa spel-TV för konsoler LG G1 Amazon

1661,99$
1896,99$ Spara 12%

Bästa LED-TV för spel Samsung QN90A QLED Amazon

1196,97 USD
1499,99 USD Spara 20 %

Bästa 8K-TV för Spel Samsung QLED 8K QN900A Amazon

3247,99 $
 

LÄS NÄSTA

 • › De bästa hörlurarna 2021
 • › Razer tror att du vill ha ett PC-spelheadset som vibrerar
 • › Så här aktiverar du Bluetooth i Windows 11
 • › Så här håller du koll på dina saker med Bluetooth-spårare
 • › Vad är webb-Bluetooth?
 • › Vad är Bluetooth?
 • › Så här lägger du till Bluetooth på din dator
 • › Black Friday 2021: Bästa PC-erbjudanden