5 dekens met mouwen om je deze winter warm en gezellig te houden

0
172
Catalonië/Snuggie/Pavilla

De dagen koelen af ​​en de winter geeuwt voor ons. Om ervoor te zorgen dat je deze herfst en winter zo knus mogelijk bent, is het tijd om jezelf (en al je dierbaren) een deken met mouwen te geven!

Snuggies, losse t-shirts of wat dan ook je noemt ze misschien gek, maar ze zijn een uitstekend cadeau voor huisgenoten en mensen die ervan houden om comfortabel en warm te zijn. Ze zijn in wezen een deken met mouwen, waardoor ze zelfs beter zijn dan een gewone plaid. Hier zijn enkele van onze favorieten!

Inhoudsopgave

Beste algemeen: Pavilla Sherpa-fleecedeken met kangoeroezak
Beste budget: de originele Snuggie
Beste voor koude voeten: Catalonië draagbare deken met voetzakken
Beste voor op de camping: Sportneer-slaapzak
Beste om te delen: de Siamese Slanket voor twee

Fijne vakantie! Dit artikel maakt deel uit van onze Cadeaugids voor de feestdagen 2021, waar je de beste aanbevelingen van LifeSavvy, How-To Geek en Review Geek kunt vinden om je te helpen het perfecte cadeau te kiezen voor iedereen op je lijst!

Beste algemeen: Pavilla Sherpa fleecedeken met kangoeroezak

Pavilla

We houden van de ultracomfortabele fleecedeken met oversized mouwen voor ultiem comfort. De binnenvoering van sherpa zorgt voor een luxueus zachte stof; je zult hem nooit meer uit willen doen!

GERELATEERD De beste sherpa-dekens voor thuis

We zijn ook dol op het kangoeroezakje aan de voorkant, dat uitstekend geschikt is voor het opbergen van een boek, tablet of telefoon. Gebruik het anders om je handen warm te houden terwijl je een goede film kijkt.

Kies uit negen beschikbare kleuren en zorg ervoor dat u er een kiest voor een vriend, partner of echtgenoot; het is een van die geschenken die iedereen zou waarderen.

Beste algemeen

Pavilla Sherpa Lined met Kangaroo Pocket

Blijf de hele winter extra comfortabel.

Amazon

$ 39.99
$ 60,99 Bespaar 34%

Best Budget: De originele Snuggie

Snuggie

Herinner je je die infomercials uit het midden van de jaren 2000 met de originele Snuggie nog? Hoewel velen het idee bespotten, werden heel veel mensen verliefd op het product.

Video afspelen

Als je liever een van de OG-merken ondersteunt die deze uitvinding op het wereldtoneel hebben gebracht, dan is de Snuggie misschien iets voor jou.

Ze zijn ook voor een redelijke prijs, waardoor ze een uitstekend cadeau zijn voor vrienden en familie die moeilijk te koop zijn. Iedereen houdt van een comfortabele deken, dus waarom zou je er geen kopen die ze kunnen dragen en toch hun handen kunnen gebruiken?

Beste budget

De Snuggie Fleece Deken

De OG Snuggie is een uitstekend cadeau.

Amazon

$ 19.99

Beste voor koude voeten: Catalonië draagbare deken met voetzakken

Catalonië

Bevroren tenen zijn niet leuk, maar het hebben van een aangewezen plek om die ijskoude voeten op te bergen lost dat probleem snel op. De draagbare deken van Catalonië met voetzakken is verkrijgbaar in fleece of fleece met sherpavoering!

GERELATEERDHygge is terug: zo maak je het deze herfst gezellig

Deze superzachte draagbare deken is verkrijgbaar in verschillende kleuren en leuke prints. Het houdt je hele lichaam, inclusief je schouders, benen en voeten, warm, terwijl je je handen vrij hebt om taken uit te voeren. Het is de perfecte combinatie van gemak en comfort, alles in één deken.

Het beste voor koude voeten

Catalonia draagbare deken met voetzakken

Houd je tenen lekker warm met de Catalonia draagbare deken.

Amazon

$ 24.99

Beste voor op de camping: Sportneer-slaapzak

Sportneer

Ja, er is zelfs een onderdeel voor buitenenthousiastelingen! Het enige probleem met slaapzakken is dat je je in een hachelijke situatie bevindt als je je armen moet gebruiken. Dat is waar de Sportneer om de hoek komt kijken!

GERELATEERDEen gids voor wandelaars om te winkelen voor essentiële rugzakuitrusting

De Sportneer heeft twee verticale openingen met ritssluiting voor je armen, en je kunt ook een horizontale opening voor je voeten openritsen, zodat je kunt opstaan ​​en rondlopen.

Deze lichtgewicht slaapzak is ideaal voor op reis, kamperen of kampvuren. Het houdt je ook 's nachts warm tijdens meerdaagse wandelingen. Het is ook gemakkelijk schoon te maken, veeg vuil of puin weg en gooi het in de wasmachine.

Het beste voor kamperen

Sportneer slaapzak met armopeningen

Een hybride slaapzak/slaapzak.

Amazon

$ 45.99

Best for Sharing: De Siamese Slanket for Two

Slanket

Voor de Snuggie was er The Slanket. Hoewel ze in eerste instantie misschien hetzelfde product lijken, zijn er enkele verschillen.

Ten eerste is een pasvorm 100% polyester, wat het dikker en duurzamer maakt. Het voelt meer als een deken, terwijl de Snuggie dunner is en meer op een gewaad lijkt. Dus als je op zoek bent naar een meer dekenachtige versie, dan is de Slanket misschien iets voor jou.

Om nog een stap verder te gaan, als je het leuk vindt om knus te zijn met je honing op koude herfst en winter nachten, dan is deze siamese pasvorm perfect! Maak het gezellig met je partner of partner in dit 120 x 80 inch model. Het is ook perfect om kleintjes warm te houden tijdens hun Halloween-filmmarathon.

Het beste om te delen

Siamese Slanket voor Twee

Deel de warmte.

Amazon

$60,98

Een deken met mouwen is het ultieme knusse comfort op koude herfst- en winterdagen en -nachten. Je zult zeker de perfecte vinden voor jou en alle koude mensen op je kerstcadeaulijst op deze verzameling warmte. Dus, ga lekker liggen!